akut kloakservice - Din kloakrenser kommer og foretager Kloakrensning hvis du har stoppet vask, stoppet toilet eller Stoppet afløb

Få en effektiv rensning af et stoppet toilet

Det sker en gang imellem at et toilet bliver stoppet til. De fleste gange kan du selv klare problemet, men hvis det er et tilbagevendende problem, så vil det være en god idé at få professionel hjælp. Ligeledes hvis du ikke selv kan løse problemet med det stoppede toilet, så kan du altid få hjælp fra os døgnet rundt.

Løsning af forskellige kloakproblemer

Et stoppet toilet kan skyldes flere ting. Hvis der er tale om et tilbagevendende problem, så vil det altid være en god idé at få undersøgt problemet nærmere. Ved hjælp af bl.a. TV-inspektion kan vi undersøge din kloak og finde en løsning, som forhåbentlig kan afhjælpe dit problem i en længere periode. Vi er specialister i kloakservice og vi tilbyder derfor bl.a. også disse ydelser:

Kloakfirma der udfører kloakarbejde københavn samt resten af Danmark

Døgnservice - Kontakt os 24/7

Et problem med et stoppet toilet, et stoppet afløb eller en stoppet vask opstår sjældent belejligt. Hvis du ikke selv kan løse problemet, med de råd, som du kan finde på vores side om døgnservice, så få professionel hjælp med det samme. Hvis dit toilet er stoppet til, så har du oftest brug for at få problemet løst her og nu. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et akut problem eller et gentagende problemer med et tilstoppet toilet. Vi har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt, så vent ikke med at få dit stoppede toilet fikset. Ring til vores døgnvagt og få hjælp med det samme.

5 grunde til, at du har et tilstoppet toilet

Der kan være mange grunde til, at du får problem med et tilstoppet toilet. Fem af de mest almindelige grunde er:

  1. Der er kommet noget i toilettet, som ikke skulle have været den vej.
  2. Der er kommet for meget i toilettet på én gang, fx toiletpapir.
  3. Toilettet er ikke blevet rengjort ordentligt, måske over en længere periode.
  4. Der er noget galt med rørene, som trænger til at blive undersøgt.
  5. Der er brug for en kloakrensning for at få fjernet snavs, fedt og genstande, der ikke har hjemme i afløbet.
akut kloakservice

Et stoppet toilet skal renses hurtigst muligt

Er dit toilet først blevet stoppet i en sådan grad, at du ikke selv kan løse problemet, skal du hurtigst muligt kontakte kloakservice. Hos Akut Kloakservice har vi døgnåbent, så du hurtigst muligt kan få styr på afløbet igen.

Akut Kloakservice gør det effektivt

Jo hurtigere, jo bedre! Jo længere tid, der går med et stoppet toilet, jo større bliver problemet nemlig – og jo mere tidskrævende kan det også blive at fikse. Ved at kontakte Akut Kloakservice hurtigst muligt får du styr på toilettet så effektivt som muligt.

Sådan forebygger du at få dit toilet stoppet

Du kan selv tage dine forholdsregler og forebygge at få dit toilet stoppet – og det er selvfølgelig en rigtig god idé. Her får du en håndfuld gode tips:

  • Først og fremmest bør man undlade at bruge toilettet til andet end det, det er beregnet til.
  • Urin, afføring og toiletpapir er som udgangspunkt det eneste, der må komme i toilettet.
  • Vatrondeller, vatpinde, vådservietter, bind og bleer har ikke noget at gøre i toilettet og bør i stedet lægges i toiletspanden.
  • En kloakrensning kan være en rigtig god investering for at forebygge, at toilettet stopper.

Hvad er et stoppet toilet?

Når man taler om, at et toilet er stoppet, kan man måske tro, at der er tale om, at toilettet er holdt op med at virke. Det er imidlertid ikke det, der menes. Det betyder blot, at toilet er tilstoppet, og at det altså ikke kan skylle ud, når man trykker på skylle-ud-knappen.

Et stoppet toilet er et problem, man gerne vil undgå og som, hvis skaden er sket, gerne vil have taget hånd om så hurtigt som muligt. Der kan være ildelugtende ting i toilettet, så det kan kun gå for langsomt.

akut kloakservice - Tv inspektion af kloak

Er dit toilet stoppet? Vi hjælper dig!

Hvis dit toilet stopper, kan du gøre et forsøg på at løsne snavset med en svupper. Kan det ikke lade sig gøre, er det imidlertid vigtigt, at man får taget professionel hånd om problemet – hurtigst muligt. Akut Kloakservice står klar til at hjælpe dig med et stoppet toilet på alle tider af døgnet

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.