akut kloakservice - Din kloakrenser kommer og foretager Kloakrensning hvis du har stoppet vask, stoppet toilet eller Stoppet afløb

Rensning af stoppet vask eller køkkenvask

Akut Kloakservice tilbyder hurtigt og effektiv rensning af din stoppede vask eller køkkenvask.

Vores personale har mange års erfaring kloakrensing og vi har de bedste udstyr og værktøj med når vi skal få din tilstoppede håndvvask til at fungere normalt igen. Har du et akut problem med en stoppet vask, så kan du altid ringe til vores døgnvagt. Vi har åbent 24/7 hele året rundt.

Forskellige former for rensninger

Udover rensning af stoppede vaske, så udfører vi også mange andre kloak­rensningsopgaver. Vi bestræber os altid på at rense din kloak eller dit afløb uden brug af kemikalier. Vi tilbyder miljørigtig kloakservice som bl.a. omfatter:

Kloakfirma der udfører kloakarbejde københavn samt resten af Danmark

Ring til vores døgnservice alle dage

Et problem med en stoppet håndvask opstår sjældent belejligt. Det kan virke, som et mindre problem hvis din vask stopper til. Alligevel, så er det vigtigt at får løst problemet inden det udvikler sig til noget mere alvorligt.

Kan vandet ikke komme ud et sted, så søger det nye veje og det kan eventuelt resultere i en vandskade. Oplever du problemer med en tilstoppet håndvask eller køkkenvask, så sørg for at få problemet løst hurtigst muligt. Du kan selv gøre arbejdet eller du kan ringe til vores døgnservice og få problemet løst hurtigt og effektivt.

5 grunde til, at du har fået en stoppet vask

Der kan være flere grunde til, at en vask stopper til. Her er 5 af de mest almindelige:

  1. Er der tale om køkkenvasken, er det ofte fordi, man har hældt noget i, som burde være kasseret på anden måde.
  2. For eksempel kan afløbet ikke håndtere store mængder fedt, da det stivner og sætter sig fast og dermed stopper afløbet til.
  3. Der kan også være bagvedliggende problemer med rørene – men ofte er det, fordi der er kommet noget i vasken, som ikke skulle have været i, eller at der er kommet for meget i på én gang, så systemet ikke har kunnet håndtere det.
  4. Er der tale om en stoppet vask på badeværelset, kan det ligeledes dreje sig om, at der er kommet noget i, som ikke skulle den vej.
  5. Det kan dog også være fordi, at ting som sæberester eller hår har bygget sig op og sat sig fast i afløbet og på den måde forårsager en stoppet vask.
akut kloakservice

Hvad er en stoppet vask?

Ved første indskydelse kan man måske tro, at en stoppet vask er en vask, der helt er holdt op med at virke. Sådan forholder det sig heldigvis ikke. Der er derimod tale om, at vasken er blevet blokeret, så vandet ikke kan komme ud af vasken og væk.

Det kan være utroligt generende at stå med et stoppet afløb i vask, da vasken er noget, man bruger mange gange hver dag, og derfor har brug for fungerer. Ofte er det muligt selv at løse problemet, mens der andre gange ikke er andet at gøre end at tilkalde Akut kloakservice.

Sådan forebygger du et stoppet afløb i vask

Inden man bestiller en fuld kloakrensning, som i grelle tilfælde kan være nødvendigt, er der nogle ting, man selv kan prøve. For det første bør man være opmærksom på ikke at hælde ting i vasken, som ikke har noget at gøre der. Her får du vores bedste tips:

  • Når det gælder køkkenvasken, bør man ikke hælde store mængder fedt ned i afløbet, da det vil stivne og potentielt stoppe afløbet til.
  • I stedet kan man lade fedtet køle en smule af, inden man hælder det i en brugt mælke- eller juicekarton og smider det i skraldespanden.
  • På badeværelset bør man være opmærksom på ikke at tabe f.eks. vatpinde og vatrondeller ned i afløbet, da disse kan forårsage en stoppet vask.
  • Har man for eksempel klippet hår på badeværelset, bør man samle håret og smide det i en skraldespand fremfor at forsøge at skylle det ud i vasken, da også dette kan betyde, at vasken stopper til.
  • Hvis vasken alligevel stopper til, kan man forsøge at løsne det, der har sat sig fast, med en svupper. Det kan nogle gange få gang i systemet, så vandet igen kan passere.
  • Virker det ikke, er det vigtigt at skaffe professionel kloakservice hurtigst muligt.
akut kloakservice gladsaxe

Forebyg problemet med en korrekt rensning

En kloakrensning i ny og næ kan være en rigtig god investering. Det kan nemlig hjælpe dig med at forebygge, at du får problemer med stoppet afløb, fx stoppet vask. Kloakrensning er ét af vores ekspertområder hos Akut Kloakservice, så du kan trygt kontakte os.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.