Kloakspuling akut kloakservice døgnvagt

Tømning af toiletvogn

Akut Kloakservice tilbyder tømning af toiletvogne i København og resten af hovedstadsområdet. Hos os kan du få en fast eller periodisk aftale hver gang jeres toiletvogne skal tømmes.

Vi kan udføre tømningt præcis som i ønsker det. Antallet af transportable toiletter og nødvendige kørsler kan vi klare, og alt sammen til fornuftige priser. Slamsugeren kommer og jeres toiletter bliver suget, tømt og spulet korrekt, så der ikke opstår skader under arbejdet.

Vores erfarne fagfolk har stor erfaring inden for kloakservice og slamsugning, så du kan trygt overlade opgaven til os. Akut Kloakservice bliver ofte kaldt ud til denne slags opgaver på byggepladser, festivaler eller ved bygningsrenovering af ejendomme.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Døgnvagt til tømning af dine toiletvogne

Hvilke tidspunkt på døgnet eller dag har ingen betydning for vores kloakmænd. Vi har døgnvagt alle ugens dage året rundt, så du kan altid hyre vores specialister til tømning af jeres toiletvogne – det gælder også weekend og helligdage.

Bestil tømning af toiletvogn og mobiletoiletter

  • toiletvogn med tank
  • luksus toiletvogn
  • trailer toiletvogn
  • godik og gsv toiletvogn
  • toiletvogn med bad
  • toiletvogn med kværn
  • toilet vogn med vaskemaskine

Med os på sidelinjen kan du altid være sikker på, at du kan få den rette vejledning og hjælp, når jeres behov opstår. I mere end 26 år i kloakbranchen, har vi gjort en stor dyd i, at vores kunder altid skal kunne anvende os, når behovet opstår.

akut kloakservice - Tv inspektion af kloak
akut kloakservice - Slamsuger døgnservice

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Vi står altid klar til at hjælpe med alt inden for kloakservice, slamsugning og kloakrensning. Du kan ringe til os døgnet rundt på 41501500 eller sende os en mail.

Vores team af kloakmænd er altid på landevejen. Så vi kan hurtigt få en fagmand ud til dig, hvis du står med et akut kloakproblem.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.