akut kloakservice Kloakrensning stoppet vask stoppet toilet Stoppet afløb

Stoppet afløb

Når afløbet stopper til, så har du brug for at få en rensning af afløbet. Mange gange vil du selv kunne løse problemet, men er problemet alvorligt, så kan du også få hjælp fra os. Lige meget om det er afløbet i toilettet, gulvafløbet eller køkkenafløbet, som er stoppet til, så kan du døgnet rundt tilkalde en dygtig kloakmand fra Akut Kloakservice. Vi har udstyret og erfaringen til at klare selv de mest vanskelige problemer med et tilstoppet afløb.

Forskellige former for kloakrensning

Hvis du oplever problemer med kloakken eller med dit afløb, så kan du altid få en professionel kloakrensning hos os. Vi tilbyder mange forskellige ydelser indenfor afløbsrensning og kloakservice:

akut kloakservice københavn

Døgnservice - Kontakt os 24/7

Vent ikke med at få dit stoppede afløb fikset, kontakt vores døgnservice 24/7. Når uheldet er ude, så kontakt os med det samme og få problemet løst. Har du afløbsproblemer, så vil du sikkert opleve at du ikke kan bruge toilettet, håndvasken, køkkenvasken, brusekabinen eller badekaret. Problemet går ikke væk af sig selv og jo før du får problemet løst jo bedre. Derfor benytter mange også vores døgnservice, så de kontakter os lige meget om problemet opstår midt om natten eller i weekenden. Ring til vores døgnvagt og få en rensning af dit tilstoppede afløb med det samme.

Derfor skal du få renset et stoppet afløb

Det siger sig selv, at afløbet er en ret vital del af de fleste bygninger, og derfor er rensning af afløb nødvendigt. Vandforsyningen – hvad end det drejer sig om den på toilettet eller i køkkenet – skal jo kunne passere frit og uproblematisk.

Få dagligdagen tilbage på sporet

Der er flere ting, du selv kan gøre, for at forebygge et stoppet afløb. Men nogle gange kan man alligevel få et stoppet afløb i bad, toilet eller køkkenvask. Her er det godt at kunne tilkalde professionel kloakservice døgnet rundt, så dagligdagen lynhurtigt kan komme tilbage på sporet.
akut kloakservice Stoppet afløb

Hvorfor skal rensning af afløb ske hurtigt?

Der er gode grunde til, at et stoppet afløb skal fikses hurtigst muligt. Er dit afløb stoppet – fx i form af et stoppet afløb i køkkenvask eller et stoppet afløb i bad – går problemet nemlig ikke væk af sig selv. Tværtimod vil du opleve, at problemet bare forværres. Vask, toilet eller bad vil bare stoppes yderligere, og jo længere tid, der går, jo mere omfattende bliver problemet.

Akut Kloakservice løser problemet

Hos Akut Kloakservice tilbyder vi døgnservice, så du til hver en tid kan få afløbet på gled igen – så hurtigt som muligt. På den måde undgår du, at et stoppet afløb i køkkenvask, bad eller toilet vokser sig til et stort og uoverskueligt problem. Kontakt os hurtigst muligt, når dit afløb er stoppet, så kommer vi med det udstyr og den viden, der skal til.

Det kan du selv gøre for at forebygge et stoppet afløb

Du vil gerne undgå stoppet afløb i bad? Stoppet afløb i køkkenvask eller toilet? Forståeligt! Der er heldigvis en ting eller to, du selv kan gøre, for at undgå at dit afløb stopper. Her får du en håndfuld gode tips til forebyggelse og rensning af afløb:

  • Vær påpasselig med, hvad der kommer i afløbet.
  • Store mængder fedt eller olie skal ikke i afløbet.
  • Det kan du fx komme i en tom mælkekarton, som du derefter lægger i skraldespanden.
  • Vatpinde, vatrondeller og lignende må ikke komme i afløbet.
  • Har du et afløb stoppet, kan du prøve med en svupper eller med kloakrens.
  • Gør jævnligt toilettet rent og rengør køkkenvask og afløb i bad.
  • Kan du ikke selv klare rensning af et afløb? Kontakt Akut Kloakservice hurtigst muligt!
akut kloakservice

Hvad er et stoppet afløb?

Når man taler om, at afløbet er stoppet, mener man, at det er blokeret, så der ikke er passage, og det snavsede vand ikke kan komme væk. Man kan for eksempel have stoppet afløb i bad eller i en køkkenvask.

Vi står klar med professionel hjælp til rensning af afløb

Uanset hvor og hvordan dit afløb er stoppet, kan det betale sig at få det ordnet hurtigt og effektivt af professionelle. Hos Akut Kloakservice står vi klar til at hjælpe dig med rensning af afløb, Kloakrensning og lignende døgnet rundt. Giv os et kald, hvis du har spørgsmål af enhver karakter.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver på hele Sjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Vi dækker

akut kloakservice

Kontakt os her

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.