Kloakspuling akut kloakservice døgnvagt

Vi tilbyder kloakservice i Greve og Taastrup

Akut Kloakservice tilbyder hurtig og god service for borgere og firmaer i Greve og Taastrup. Vi sender gerne en dygtig kloakmand ud for at foretage kloakrensningSlamsugningTV-inspektion af kloakken eller en anden type af kloakservice. Her er en række at de mange forskellige opgaver som vi kan hjælpe med i Greve og Taastrup:

En god idé med TV-inspektion af kloakken

Ved du ikke hvad der er galt med din kloak – så kan en TV-inspektion hjælpe. Det er altid en god idé at få foretaget en TV-inspektion af din kloak. Hermed får du en faglig vurdering af standen på din kloak og dine kloakledninger. Ligeledes vil en TV-inspektion gøre det muligt for vores kloakmand hurtigt, at lokalisere et eventuelt alvorligt problem med din kloak. En TV-inspektion vi også i de fleste tilfælde kunne definere hvilken type af kloakservice, som vil være mest effektiv. TV-inspektion kan f.eks. bruges ved:

  • Mistanke om skader eller revner i kloak og afløb
  • Mistanke om tilstopninger af kloak efter tilbagevendende problemer
  • Mistanke om rotter i kloakken

Kloakservice når dit problem opstår

Det er ikke altid at dit kloakproblem opstår på en hverdag mellem 8-16. Derfor har vi døgnservice hos Akut Kloakservice. Vi rykker ud til hasteopgaver, når dit problem opstår, lige meget hvilken ugedag og tid på døgnet der er tale om. For akut kloakservice i Greve og Taastrup, så kan vi kontaktes på telefon 70 444 969. Vores mandskab vil derefter komme ud hurtigst muligt.

akut kloakservice kloakservice i Brøndby gentofte

I Greve og Taastrup rykker vil ud til private og virksomheder

Vores kloakfirma hjælper både private og virksomheder. I Greve og Taastrup rykker gerne ud til private boliger og både mindre og større virksomheder, som har behov for kloakservice. Det er vigtigt for os at yde den bedst mulige rådgivning og service, når du oplever at kloakken driller.

Få et tilbud på kloakservice

En kloakserviceopgave kan være meget forskellige fra gang til gang, derfor kan vi ikke altid give dig en fast pris over telefonen. Du kan dog altid få et uforpligtende tilbud fra os, efter vi har være ude og inspicere dit problem med kloakken. Alt afhængig af hvor meget tid vi skal bruge på opgaven og om der er tale om en hasteopgave, så vil vores priser variere. Ring eller skriv til os, så vender vi tilbage med mere info om priser for kloakservice i Greve og Taastrup. Kontakt os på 70 444 969 eller info@akutkloakservice.dk.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver i København og Nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Bliv ringet op af Akut Kloakservice

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 70 444 299

Vi dækker

akut kloakservice