akut kloakservice kloakservice i Brøndby gentofte

Klampenborg og Charlottenlund - Kloakservice

Søger du kloakservice i Klampenborg eller Charlottenlund, så er Akut Kloakservice erfarne på området. Vores erfarne og dygtige medarbejdere løser mange forskelligartede opgaver i regionen:

Start med en TV-inspektion af kloakken

Har du et problem med din kloak, uden at vide præcist, hvad der er galt, er det en god ide at starte med en TV-inspektion af kloakken. Det kan være en tids- og pengesparende løsning, fordi man i mange tilfælde hurtigt kan definere, hvilken type kloakservice, der er behov for. En TV-inspektion kan blandt andet bruges til at bekræfte:

  • Mistanke om tilstopninger af kloak efter tilbagevendende problemer
  • Mistanke om utætheder på kloakker og afløbsledninger
  • Mistanke om rotter i kloak

Hvem kan vi hjælpe i Klampenborg og Charlottenlund?

Akut Kloakservice hjælper både private og virksomheder. Vi rykker også gerne ud til sommerhuse og kolonihavehuse. Det er vigtigt for os at have en god dialog i hele forløbet, så vi sikrer, at kunden får den helt rette kloakservice. Vi er altid klar med kyndig rådgivning.

akut kloakservice

Vi udfører kloakservice døgnet rundt i Klampenborg og Charlottenlund

Problemer med kloakken og lignende kan opstå hele døgnet rundt og kan ofte være af akut karakter. Derfor har vi døgnservice og er klar til at hjælpe alle timer i døgnet også i weekenderne.

Ved akut kloakservice, kan vi kontaktes på telefon 41 501 500. Vores mandskab vil derefter komme hurtigst muligt.

Forebyggende kloakservice

Måske har du ikke alvorlige problemer med kloakken nu og her. Men hvis du forstår vigtigheden af et velfungerende system, kan det være, at du gerne vil forebygge tilstoppet kloak. Det kan vi kun anbefale. Det er svært at få hverdags- og arbejdsliv til at fungere, hvis vandet ikke vil løbe, eller toilettet ikke vil skylle ud.

Forebyg tilstoppet kloak med kloakspuling

Du kan med fordel forebygge alverdens kloakproblemer med en højtryksspuling. Det er én af de mest effektive måder, hvorpå du kan komme tilstoppede afløb, toiletter, vaske og brønde til livs. Med spulingen bliver belægninger i rør og brønde fjernet, så vandet ikke møder modstand, når det skal løbe gennem kloakken.

Kloakrensning og slamsugning

Hos Akut Kloakservice kan vi hjælpe dig med lidt af hvert, der angår din kloak – fra forebyggelse til løsning af problemer, der allerede er opstået. Alt afhængigt af opgavens karakter kører vi ud med én af vores driftssikre maskiner fra vores vognpark.

Hvad koster kloakservice

Hvad koster vores kloakservice? Det er naturligvis meget afhængigt af opgavens størrelse og type. Derudover er tidspunktet for udførelse af opgaven også en faktor. Vi tilbyder professionel kloakservice i Klampenborg og Charlottenlund, lavet af kompetente medarbejdere, og det er altid muligt at få et uforpligtende tilbud. Kontakt os på 41 501 500 eller info@akutkloakservice.dk.

Frie kloakrør og et system, der glider

Vi kan eksempelvis sagtens komme forbi med vores slamsuger i Charlottenlund og Klampenborg. Slamsugning kan sammenlignes med en effektiv støvsugning. Meget a la støvsugeren er maskinens funktion at suge snavs og skidt. På den måde fanger slamsugeren uønskede emner fra kloakrørene, så de kan blive frie, og systemet kan glide.

Tegn på at du har brug for en kloakrensning

  • Dit toilet har tendens til at stoppe til
  • Vandet står generelt højt i toilettet
  • Dit afløb stopper jævnligt til
  • Vandet vil ikke løbe ud i vasken
  • Skal du have tømt septiktanken
  • Der er belægninger i brønde og rør
  • Kloakrørene er tilstoppede
akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver i København og Nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Vi dækker

akut kloakservice

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.