Kloakservice Lyngby og Bagsværd

Professionel kloakservice i Bagsværd og Kgs. Lyngby

Vi har stor erfaring og viden i kloakservice og tilbyder vores services i Bagsværd og Kgs. Lyngby. Vi løser mange forskelligartede problemer og hjælper for eksempel med:

Bagsværd og Kgs. Lyngby - TV-inspektion af kloak

Det er ikke altid lige nemt at gennemskue problemerne i en kloak. Derfor tilbyder vi TV-inspektion af kloakken for at finde frem til, hvilken type kloakservice der er behov for. Med en TV-inspektion kan man for eksempel finde frem til:

  • Om tilbagevendende problemer med kloakken skyldes tilstoppelse
  • Om der er rotter i huset eller kloakken
  • Om der er skader i kloak eller afløbsledninger

Kloakservice og TV-inspektion

Kloakservice - 24 timer i døgnet

Problemer med kloak og lignende kan opstå i alle døgnets 24 timer, og det kan være nødvendigt med akut hjælp og vejledning. Akut Kloakservice er derfor til rådighed 24 timer i døgnet – også i weekenderne. Opstår der et akut behov for kloakservice, kan vi kontaktes på vores service telefon 41 501 500.

Vores kunder

Vores kunder i Bagsværd og Kgs. Lyngby er meget forskellige. Vi servicerer både virksomheder og private. Opstår der et problem i dit sommerhus eller kolonihavehus, er vi også klar til at hjælpe. Alle kunder hos Akut Kloakservice modtager kyndig rådgivning både før, under og efter opgaveløsningen.

Kloakservice - uforpligtende tilbud

På grund af den store variation i vores opgaver, er der også variation i priserne. Det der først og fremmest har betydning for opgavens pris er tidspunkt, type og omfang. Det er selvfølgelig rart at kende prisen inden vi rykker ud. Vi giver derfor gerne vores kunder i Bagsværd og Kgs. Lyngby et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon 41 501 500 eller skriv til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

akutkloak.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK