Kloakservice

Effektiv kloakservice i Brøndby og Hvidovre

Har du brug for kloakservice i Brøndby eller Hvidovre, så ring til os. Vores kloakfirma tilbyder en effektiv kloakrensning eller Slamsugning. Vi sender altid en dygtig kloakmand ud til dit hjem eller til din virksomhed, hvis du har problemer med kloakken. Vi rykker ud døgnet rundt, også til opgaver i Brøndby eller Hvidovre. Her er en række, at de opgaver, som vi hos Akut Kloakservice kan hjælpe dig med på Vestegnen:

Få undersøgt kloakken med kamera TV-inspektion

Vi tilbyder kamera TV-inspektion af din kloak. Med en TV-inspektion kan du få afklaret, hvad der er galt med din kloak. Vi har altid et kameraet og en monitor med, når vi er ude på opgaver. Det er dog op til dig, om du ønsker, at vi finder årsagen til dit kloakproblem eller om du kun ønsker en almindelig kloakrensning. Mange gange kan det betale sig, at finde og få udbedret årsagen til problemet, specielt hvis der er tale om et tilbagevendende problem med din kloak. En TV-inspektion kan blandt andet bruges til at bekræfte:

  • Mistanke om utætheder på kloakker og afløbsledninger
  • Mistanke om tilstopninger af kloak efter tilbagevendende problemer
  • Mistanke om rotter i kloak

Kloakservice for virksomheder og private

I Brøndby og Hvidovre rykker vi ud til både virksomheder og private. Er kloakken eller toilettet stoppet til, så er der hjælpe at hente hos Akut Kloakservice. Vores erfarne og dygtige medarbejder sørger for, at du får den rette kloakservice, så dit kloakproblem bliver løst hurtigt og effektivt. Det er vigtigt for os at have en god dialog i hele forløbet, så vi sikrer, at du som kunde bliver tilfreds.

Kloakservice

Døgnservice i Brøndby og Hvidovre

Problemer med kloakken kan opstå døgnet rundt. Er der tale om et akut problem som kræver kloakservice, så er vi klar med døgnservice i Brøndby og Hvidovre. Vi har altid en kloakmand klar til at til at rykke ud 24/7, også i weekenden. Ved hastesager så kommer vi ud hurtigst muligt. For døgnservice ring på 41 501 500.

Hvad koster kloakservice?

Prisen på kloakservice varierer alt efter opgavens størrelse og art. Kontakt os og fortæl os mere om din kloakproblem, så kan vi bedre estimere en pris for dig. Benytter du dig at vores døgnvagt om aftenen, natten eller i weekenden, så vil prisen på kloakservice naturligvis også være højere. Kontakt os hvis du har brug for kloakservice her og nu eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på kloakservice. Du kan kontakte os på 41 501 500 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

akutkloak.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK