Kloakservice i Farum og Birkerød

Kloakservice udføres i Farum og Birkerød

Søger du et erfarent firma inden for kloakservice er Akut Kloakservice det rette valg. Det gælder alle opgaver i forbindelse med kloakrensning i Farum og Birkerød. Vi har erfarne medarbejdere, der blandt andet kan hjælpe med:

Vi tilbyder TV-inspektion af kloak i Farum og Birkerød

TV-inspektion er en god måde til at definere dit kloakservice behov. Hurtigt og effektivt finder vi årsagen til dine problemer og løser det efterfølgende. Vi kan for eksempel undersøge:

  • Om der er rotter i huset eller i kloakken
  • Om der er utætheder eller brud på Kloak eller afløbsledninger
  • Årsagen til tilbagevendende problemer med tilstoppet kloak

Hvem er vores kunder?

Vi servicerer både private kunder (bolig, sommerhus og kolonihavehus) og virksomheder i Farum og Birkerød med topprofessionelle løsninger inden for kloakservice. Uanset kundetype kan du altid forvente kyndig vejledning både før, under og efter udførsel af en given opgave.

Akut Kloakservice har døgnservice

Kloakservice hele døgnet rundt

Vi er klar med hurtig udrykning i Farum og Birkerød. Behovet for kloakservice kan være meget akut og derfor har vi døgnvagt på hele ugen, alle 24 timer i døgnet.

Opstår der et akut behov, kan vi kontaktes på telefon 41 501 500.

Pris på kloakservice

Der findes mange typer af kloakservice og derfor varierer prisen også fra projekt til projekt. Prisen afhænger blandt andet af tidspunktet for udførelse af opgaven, samt opgavens størrelse. Man kan dog altid kontakte os og få et helt uforpligtende tilbud på kloakservice i Farum og Birkerød. Al arbejde bliver udført at dygtige og erfarne medarbejdere.

Kontakt os gerne på telefon 41 501 500 eller via mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

akutkloak.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK