Kloakservice

Vi tilbyder kloakservice i Gladsaxe og Søborg

Vores erfarne og kompetente medarbejdere yder alle former for kloakservice i Gladsaxe og Søborg. Vi hjælper blandt andet med:

TV-inspektion af kloakken kan definere problemet

Få defineret dit problem ved hjælp af en TV-inspektion af kloakken. På denne måde kan vi tit ret hurtigt få styr på, hvilken kloakservice, der er behov for. En TV-inspektion kan blandt andet være med til at svare på følgende spørgsmål:

  • Er kloakken stoppet
  • Er der revner i kloak eller afløbsledninger
  • Er der rotter i kloakken og huset
Kloakservice

Vi yder akut kloakservice i Gladsaxe og Søborg

Det er til tider nødvendigt med hurtig kloakservice, og problemerne kan opstå uden for normal arbejdstid. Derfor kan du også få fat på os i weekender og om natten. Opstår der et akut problem med din kloak, kan vores døgnservice kontaktes på telefon 41 501 500.

Kunder hos os

Kundetyperne hos Akut Kloakservice er vidt forskellige i Gladsaxe og Søborg. Det kan både være virksomheder eller private kunder, der har behov for hjælp i privatboligen, sommerhuset eller kolonihavehuset. Alle vores kunder får en grundig og professionel vejledning fra start til slut.

Uforpligtende tilbud på kloakservice

Der er stor variation på de opgaver, vi udfører i Gladsaxe og Søborg. Derfor at der naturligvis også stor variation på priserne. Tidspunktet, omfanget og opgavens type er afgørende for prisen. Du kan altid få et helt uforpligtende tilbud på vores kloakservice. Ring til os på telefon 41 501 500. Du kan også sende en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., som vi vil besvare hurtigst muligt.

akutkloak.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK