Kloakspuling akut kloakservice døgnvagt

Vi tilbyder kloakservice i Gladsaxe og Søborg

Vores erfarne og kompetente medarbejdere yder alle former for kloakservice i Gladsaxe og Søborg. Vi hjælper blandt andet med:

TV-inspektion af kloakken kan definere problemet

Få defineret dit problem ved hjælp af en TV-inspektion af kloakken. På denne måde kan vi tit ret hurtigt få styr på, hvilken kloakservice, der er behov for. En TV-inspektion kan blandt andet være med til at svare på følgende spørgsmål:

  • Er kloakken stoppet
  • Er der revner i kloak eller afløbsledninger
  • Er der rotter i kloakken og huset
akut kloakservice Kloakservice Farum

Vi yder akut kloakservice i Gladsaxe og Søborg

Det er til tider nødvendigt med hurtig kloakservice, og problemerne kan opstå uden for normal arbejdstid. Derfor kan du også få fat på os i weekender og om natten. Opstår der et akut problem med din kloak, kan vores døgnservice kontaktes på telefon 41 501 500.

Kunder hos os

Kundetyperne hos Akut Kloakservice er vidt forskellige i Gladsaxe og Søborg. Det kan både være virksomheder eller private kunder, der har behov for hjælp i privatboligen, sommerhuset eller kolonihavehuset. Alle vores kunder får en grundig og professionel vejledning fra start til slut.

Uforpligtende tilbud på kloakservice

Der er stor variation på de opgaver, vi udfører i Gladsaxe og Søborg. Derfor at der naturligvis også stor variation på priserne. Tidspunktet, omfanget og opgavens type er afgørende for prisen. Du kan altid få et helt uforpligtende tilbud på vores kloakservice. Ring til os på telefon 41 501 500. Du kan også sende en mail til info@akutkloakservice.dk, som vi vil besvare hurtigst muligt.

akut kloakservice gladsaxe

Har du brug for rådgivning om kloakservice i Gladsaxe eller Søborg?

Som helt almindelig borger er det ikke altid helt let at afkode, præcis hvad problemet med kloakken er. Måske har du bemærket, at du døjer med tilstoppet kloak, og du har brug for en kloakrensning. Men er det en slamsuger, kloakrensning eller skal der en TV-inspektion til eller noget helt tredje?

Det kan være svært at sige, hvis du ikke arbejder med kloakservice professionelt. Hos Akut Kloakservice beskæftiger vi os med kloakproblemer døgnet rundt. Derfor er vi helt sikre på, at vi kan svare på dine spørgsmål og hjælpe dig.

Kontakt Akut Kloakservice og bliv klogere på problemet

Første skridt på vejen kan være at kontakte os. Hvis du forklarer os om dit problem, kan vi give dig den rådgivning og vejledning, du har brug for. På den måde kan du blive langt klogere på, præcis hvilken kloakservice i Søborg eller Gladsaxe, du har brug for.

Hernæst kommer vi selvfølgelig gerne ud til dig med en af vores biler – og så bliver problemet hurtigt fikset! Vi sætter en ære i god kommunikation og service hele vejen, lige fra du kontakter os første gang, til vi er færdige med at hjælpe dig. Din tilfredshed betyder meget for os.

Fiks problemet med vores kloakservice døgnvagt

Vores kloakservice døgnvagt betyder, at du kan kontakte os på et hvilket som helst tidspunkt af døgnet. Kloakken kender nemlig ikke klokken, og et problem kan opstå når som helst – det kan være mandag klokken tolv formiddag, men det kan også være lørdag nat klokken to. Uanset hvor i Gladsaxe eller Søborg du befinder dig, er vi klar til at rykke ud.

Små problemer kan vokse sig store

En beskidt og tilstoppet kloak kan give alverdens problemer, og det er altid bedst at få dem fikset hurtigst muligt. Dét der ligner et lille kloakproblem, kan nemlig hurtigt vokse sig større, end du aner. Og så bliver det altså en hel del dyrere, end hvis du har fået det fikset med det samme. Derfor er kloakservice døgnvagt hos Akut Kloakservice et rigtig godt tilbud.

Slamsugning kan løse problemet

En slamsugning kan være lige dét, kloakken har brug for at få styr på problemet. Her bliver skidt, snavs og forskellige emner, som har sat sig fast i kloakrørene, suget ud. Det betyder, at systemet bliver frit, og vandet igen kan flyde helt uden problemer.

Hvornår har jeg brug for en slamsuger?

  • Kontakt Akut Kloakservice og fortæl os om situationen. Vi kan hjælpe dig med at afklare, hvad der er brug for
  • Hernæst rykker vi gerne ud med vores servicevogn og gør kloakken ren, fin og fri.
  • Hvis vandet står højt i dit toilet, kan det være et tegn på, at du har brug for slamsugning.
  • Oplever du, at vandet kun modvilligt løber ud i vasken? Det kan tyde på, at en kloakrensning kunne hjælpe.
  • Problemer med dårlig lugt kan skyldes en tilstoppet kloak. Du har altså brug for en kloakrensning, muligvis i form af slamsugning
  • Skal septiktanken – så er vi klar


Det er meget sandsynligt, at du allerede har set vores slamsuger gadebilledet i Søborg eller Gladsaxe. Det er nemlig meget almindeligt, at borgerne oplever problemer med kloakken. Her vil det være nærliggende at kontakte os.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver i København og Nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Bliv ringet op af Akut Kloakservice

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Vi dækker

akut kloakservice