Kloakspuling akut kloakservice døgnvagt

Kloakservice Glostrup & Vanløse - Privat og Erhverv

Vi tilbyder kloakservice til private borgere og virksomheder i Glostrup og Vanløse. Har du f.eks. brug for at få foretaget kloakrensning eller Slamsugning, så er vores kloakfirma klar til rykke ud til dig. Hos Akut Kloakservice har vi også døgnservice for Glostrup og Vanløse området. Her finder du en hurtig oversigt med kloakopgaver, som vores erfarne og dygtige medarbejdere bl.a. kan hjælpe med:

Vores kloakmand har udstyr til TV-inspektion med

Når vi sender en servicevogn ud til kloakservice, så har vores kloakmand altid udstyr til TV-inspektion med. Med TV-inspektion kan vi nemlig hurtigere og mere præcis lokalisere et problem med din kloak. TV-inspektion kan dermed være en tids- og pengesparende løsning for dig. Specielt hvis du har tilbagevendende eller alvorlige kloakproblemer, så kan en TV-inspektion med kamera være en god løsning. Følgende ting er oplagte at bruge til TV-inspektion til:

 • Undersøgelse af om der er rotter i kloakken
 • Undersøgelse af tilbagevendelse tilstopning af kloakken
 • Undersøgelse af utætheder af kloakken og afløbsledninger

Kloakservice for privatkunder og erhvervskunder

Vores kloakfirma yder kloakservice til både privatkunder og erhvervskunder. Vi rykker ud til alle beboelsesejendomme, butikker, kontorer og produktionsvirksomheder. I Glostrup og Vanløse hjælper også gerne med at få din kloak til at fungere, som den skal igen. Vi yder altid en ekstra indsat for at for at få tilfredse kunder blandt private kunder og virksomheder.

Kloakservice døgnet rundt i Glostrup og Vanløse

Akut Kloakservice yder døgnservice lige meget hvornår dit problem med kloakken opstår. Vi har døgnvagt 24/7, så du kan ringe til os på alle tidspunkter af døgnet. Har du et akut problem med din kloak i Glostrup og Vanløse, så kontakt os. Det er vigtigt, hurtigt at få stoppet dit problem med kloakken, så skaden ikke bliver større end den allerede er. Hvis vi sammen med dig vurderer, at problemet ikke behøver at blive udbedret med det samme, så rykker vi ikke ud i aften- og nattetimerne. Omvendt, hvis du har brug for kloakservice akut, så rykker vi hurtigt ud, lige meget tidspunktet på døgnet. Kontakt os på 41 501 500 for at få fat på vores døgnvagt.

akut kloakservice kloakservice i Brøndby gentofte

Slamsuger i Glostrup og Vanløse med Akut Kloakservice

Akut Kloakservice har en stor vognpark fyldt med moderne maskiner og redskaber. Vi har lidt af hvert på lager, så vi kan hjælpe dig med at fikse, ja, stort set alt med kloakken! Vi rykker gerne ud med en driftssikker og bæredygtig maskine, uanset hvor i Glostrup eller Vanløse du måtte have brug for det.

Hvad er slamsugning?

Det kan fx være, at du har brug for en slamsugning i Glostrup eller Vanløse. En slamsuger suger slam, snavs og alt skidt op af kloakrørene. Hvis der sidder noget og blokerer, bliver det altså suget ud, så systemet igen glider upåklageligt.

10 tegn på at du har brug for slamsugning

 1. Hvis du oplever tilbagevendende problemer med kloakken, er det muligvis en slamsugning, der skal til.
 2. Stoppede kloakrør har rigtig godt af en slamsugning.
 3. En slamsugning kan også være et godt forebyggende initiativ.
 4. Har du problemer med tilstoppet toilet? Måske er det tid til en slamsugning i Glostrup eller Vanløse.
 5. Står vandet højt i dit toilet? Det kan være, at slamsugning er løsningen.
 6. Hvis vandet løber langsomt ud af vasken, er dine kloakrør måske tilstoppede.
 7. I situationer hvor en septiktank skal tømmes oftere end vanligt, kan det også være fordi, der er brug for en slamsugning.
 8. Lugter der dårligt, kan det være tegn på, at der er noget med kloakken, der ikke er, som det skal være.
 9. Rotter er også et dårligt tegn, når det kommer til kloakken. Det kan være, at du har brug for en kloakrensning i form af slamsugning.
 10. Det kan være svært selv at afgøre, om det er en slamsugning i Vanløse eller Glostrup, der er behov for. Du kan altid kontakte Akut Kloakservice, så rådgiver vi dig til den rigtige beslutning.

Få vejledning til kloakservice i Vanløse og Glostrup

Akut Kloakservice går ikke på kompromis med kommunikation og service. For os er det af den største vigtighed, at du føler dig helt tryg gennem processen. Derfor står vi altid klar til at svare på samtlige spørgsmål og give dig råd og vejledning.

Hvis du oplever problemer eller gnidninger med kloakken, er første step at kontakte os. Det er helt i orden, hvis du er i tvivl om, hvad løsningen er. Vi er her for at gøre dig klogere på, hvad du har brug for i den specifikke situation.

I vores moderne vognpark har vi alt, hvad du måtte have brug for til kloakken. Det kan dreje sig om en driftssikker slamsuger, en bæredygtig TV-inspektion eller noget tredje. Vi har årelang erfaring, og vi er ikke i tvivl om, at vi kan hjælpe dig – lige fra problemet opstår, til det er løst.

Fordele ved at benytte vores kloakservice døgnvagt:

 • Kloakken kan ikke klokken. Problemer med kloakken kan opstå om natten, om dagen, i hverdagen og i weekenden. Vi kan rykke ud, hvornår det skal være, og hvor det skal være i Vanløse eller Glostrup.
 • Vi anbefaler klart at fikse problemet med det samme. Jo hurtigere du kan ordne et kloak-anliggende, jo bedre. Det kan nemlig blive dyrt, hvis problemet vokser sig stort.
 • Du kan kontakte Akut Kloakservice i Glostrup og Vanløse på alle tider af døgnet. Vi kan sammen finde ud af, om problemet skal løses her og nu, eller om det kan vente til et mere belejligt tidspunkt.

Pris for kloakservice

Hvad er prisen for vores kloakservice? Det afhænger naturligvis meget af opgavens størrelse og type. Derudover er tidspunktet for udførelsen af opgaven også en væsentlig faktor. Ring eller skriv til os, for at høre nærmere om hvad du skal betale for kloakservice i Glostrup og Vanløse. Vores kompetente medarbejdere er klar til at yde professionel kloakservice for dig. Ring på 41 501 500 eller skriv til info@akutkloakservice.dk for et uforpligtende tilbud.

Vi er klar døgnet rundt

Vi hjælper med de fleste opgaver indenfor rensning af kloakker. Det kan være almindelig kloakrensning af køkkenvask eller afløb, kloakspuling, slamsugning eller TV-inspektion. Vores mandskab har døgnvagt og er klar til at springe til og hjælpe 24/7.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver i København og Nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Bliv ringet op af Akut Kloakservice

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Vi dækker

akut kloakservice