Kloakservice

Vi tilbyder kloakservice i Greve og Taastrup

Akut Kloakservice tilbyder hurtig og god service for borgere og firmaer i Greve og Taastrup. Vi sender gerne en dygtig kloakmand ud for at foretage kloakrensning, Slamsugning, TV-inspektion af kloakken eller en anden type af kloakservice. Her er en række at de mange forskellige opgaver som vi kan hjælpe med i Greve og Taastrup:

En god idé med TV-inspektion af kloakken

Ved du ikke hvad der er galt med din kloak - så kan en TV-inspektion hjælpe. Det er altid en god idé at få foretaget en TV-inspektion af din kloak. Hermed får du en faglig vurdering af standen på din kloak og dine kloakledninger. Ligeledes vil en TV-inspektion gøre det muligt for vores kloakmand hurtigt, at lokalisere et eventuelt alvorligt problem med din kloak. En TV-inspektion vi også i de fleste tilfælde kunne definere hvilken type af kloakservice, som vil være mest effektiv. TV-inspektion kan f.eks. bruges ved:

  • Mistanke om skader eller revner i kloak og afløb
  • Mistanke om tilstopninger af kloak efter tilbagevendende problemer
  • Mistanke om rotter i kloakken

Kloakservice når dit problem opstår

Det er ikke altid at dit kloakproblem opstår på en hverdag mellem 8-16. Derfor har vi døgnservice hos Akut Kloakservice. Vi rykker ud til hasteopgaver, når dit problem opstår, lige meget hvilken ugedag og tid på døgnet der er tale om. For akut kloakservice i Greve og Taastrup, så kan vi kontaktes på telefon 41 501 500. Vores mandskab vil derefter komme ud hurtigst muligt.

Kloakservice

I Greve og Taastrup rykker vil ud til private og virksomheder

Vores kloakfirma hjælper både private og virksomheder. I Greve og Taastrup rykker gerne ud til private boliger og både mindre og større virksomheder, som har behov for kloakservice. Det er vigtigt for os at yde den bedst mulige rådgivning og service, når du oplever at kloakken driller.

Få et tilbud på kloakservice

En kloakserviceopgave kan være meget forskellige fra gang til gang, derfor kan vi ikke altid give dig en fast pris over telefonen. Du kan dog altid få et uforpligtende tilbud fra os, efter vi har være ude og inspicere dit problem med kloakken. Alt afhængig af hvor meget tid vi skal bruge på opgaven og om der er tale om en hasteopgave, så vil vores priser variere. Ring eller skriv til os, så vender vi tilbage med mere info om priser for kloakservice i Greve og Taastrup. Kontakt os på 41 501 500 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

akutkloak.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK