Kloakservice i Hørsholm og Rungsted

Få udført kloakservice i Hørsholm og Rungsted

Akut Kloakservice udfører kloakservice i Hørsholm og Rungsted. Vores dygtige medarbejdere kan løse mange problemer. Det kan for eksempel være:

TV-inspektion af kloak udføres

Vi kan foretage en TV-inspektion af dine kloakker, hvis det er svært at definere, hvor og hvordan problemerne er opstået. TV-inspektionen kan for eksempel effektivt fremvise:

  • Om kloakken er tilstoppet og i så fald, hvor henne
  • Om der er et rotteproblem i kloakken og i huset
  • Diverse skader og revner i afløbsledninger eller kloak
TV-inspektion af kloak

Døgnvagt på kloakservice i Hørsholm og Rungsted

Vi har døgnvagt på kloakservice i Hørsholm og Rungsted. Det har vi ud fra det faktum, at kloakskader og lignende kan komme på alle tider af døgnet. Vi kan derfor altid træffes, hvis der opstår et akut behov. Kontakt os i sådanne tilfælde på telefon 41 501 500.

Hvilke kunder betjener vi?

Akut Kloakservice betjener mange forskellige typer af kunder i Hørsholm og Rungsted. Hvis du som privat får behov for kloakservice i boligen, kolonihavehuset eller sommerhuset, er vi klar til at hjælpe. Det samme gælder, hvis en virksomhed vil gøre brug af vores services. Vi sørger altid for en god, kompetent og informativ dialog i hele projektforløbet.

Kloakservice - uforpligtende tilbud

Prisen på kloakservice er varierende, men vi giver altid gerne et helt uforpligtende tilbud til vores kunder i Hørsholm og Rungsted. De vigtigste faktorer i forhold til pris er opgavetype, tidspunkt og omfang. Ring og fortæl om dine udfordringer på telefon 41 501 500 eller send en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

akutkloak.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK