akut kloakservice kloakservice i Brøndby gentofte

Få udført kloakservice i Hørsholm og Rungsted

Akut Kloakservice udfører kloakservice i Hørsholm og Rungsted. Vores dygtige medarbejdere kan løse mange problemer. Det kan for eksempel være:

TV-inspektion af kloak udføres

Vi kan foretage en TV-inspektion af dine kloakker, hvis det er svært at definere, hvor og hvordan problemerne er opstået. TV-inspektionen kan for eksempel effektivt fremvise:

 • Om kloakken er tilstoppet og i så fald, hvor henne
 • Om der er et rotteproblem i kloakken og i huset
 • Diverse skader og revner i afløbsledninger eller kloak
akut kloakservice

Døgnvagt på kloakservice i Hørsholm og Rungsted

Vi har døgnvagt på kloakservice i Hørsholm og Rungsted. Det har vi ud fra det faktum, at kloakskader og lignende kan komme på alle tider af døgnet. Vi kan derfor altid træffes, hvis der opstår et akut behov. Kontakt os i sådanne tilfælde på telefon 41 501 500.

Hvilke kunder betjener vi?

Akut Kloakservice betjener mange forskellige typer af kunder i Hørsholm og Rungsted. Hvis du som privat får behov for kloakservice i boligen, kolonihavehuset eller sommerhuset, er vi klar til at hjælpe. Det samme gælder, hvis en virksomhed vil gøre brug af vores services. Vi sørger altid for en god, kompetent og informativ dialog i hele projektforløbet.

Tilstoppet kloak i Hørsholm eller Rungsted? Vi klarer det!

Tilstoppet kloak lyder måske ikke som noget særligt, men det kan have store konsekvenser. Tænk bare på, hvor afhængig du er af dit toilet, dit bad og det rene vand i din hane! Hos Akut Kloakservice ved vi, hvor vigtigt det er, at kloakken er ren og virker, som den skal – det er faktisk selve udgangspunktet for, at dit hjem eller din virksomhed fungerer.

Tilstoppet kloak i Hørsholm eller Rungsted? Vi klarer det!

Tilstoppet kloak lyder måske ikke som noget særligt, men det kan have store konsekvenser. Tænk bare på, hvor afhængig du er af dit toilet, dit bad og det rene vand i din hane! Hos Akut Kloakservice ved vi, hvor vigtigt det er, at kloakken er ren og virker, som den skal – det er faktisk selve udgangspunktet for, at dit hjem eller din virksomhed fungerer.

Kloakrensning fra A til Z med den rette rådgivning

Vi har erfaring med lidt af hvert i Hørsholm, Rungsted og mange andre steder. Vi er specialiserede i stort set alle opgaver, der vedrører din kloak. Vi sætter god kommunikation og rådgivning højt, så du altid er sikker på at komme godt fra A til Z med din kloakrensning.

Brug for mere end bare en svupper?

Uanset hvilket problem det drejer sig om, hvor stort det er, og hvor det er, føler vi os helt sikre på, at vi kan hjælpe dig. Vi har en stor, moderne vognpark, og vores maskiner kan afhjælpe stort set alle problemer med tilstoppet kloak. Så hvis du har brug for lidt mere end bare en svupper – ja, så kan du ringe til os.

Derfor skal du kontakte Akut Kloakservice i Hørsholm og Rungsted

I virksomheder såvel som i private hjem er kloaksystemet alfa og omega for, at arbejds- og hverdagsliv kører på skinner. Det har vi dedikeret vores virksomhed til, og vi sætter en ære i at få vandet til at løbe for dig.

Vi mener selv, at der er en hel del gode grunde til, hvorfor du skal kontakte Akut Kloakservice i Hørsholm eller Rungsted, hvis du oplever problemer med afløb, toilet og kloak. Nogle af disse grunde er blandt andet:

 • Vi har kloakservice døgnvagt, så du kan få hjælp, præcis når du har brug for hjælp.
 • Det er vigtigt at få fikset et kloakproblem hurtigst muligt. Ellers kan det nemlig vokse sig større. Derfor er kloakservice døgnvagt i Hørsholm og Rungsted helt ideelt.
 • Vi kan også hjælpe dig med at forebygge tilstoppet kloak. Det er altid godt at være på forkant med kloakken, så den er ren og virker effektivt. På den måde kan hverdag og arbejde glide, som det skal.

Vi rykker ud med slamsuger i Hørsholm og Rungsted

Man kan få brug for en slamsugning alle steder, også i Hørsholm og Rungsted. Du har sandsynligvis set den store maskine et sted i bybilledet før, for det hænder nemlig ofte, at borgere har brug for en slamsugning.

7 tegn på at du har brug for slamsugning:

 1. Du har problemer med tilstoppet kloak
 2. Problemet bliver ved med at komme tilbage
 3. og en svupper kan ikke løse det
 4. Vandet står højt i dit toilet
 5. Vandet løber ikke ud af vasken, som det skal
 6. Dine kloakrør er stoppede og snavsede
 7. Der er ikke noget tegn, men en slamsugning er altid gavnligt


Slamsugning er både effektivt til at løse et problem, der allerede er opstået, og til at forebygge problemer fremover. Akut Kloakservice kører gerne ud med slamsuger i Hørsholm og Rungsted og hjælper dig med at holde kloakken fin og funktionel.

Kloakservice - uforpligtende tilbud

Prisen på kloakservice er varierende, men vi giver altid gerne et helt uforpligtende tilbud til vores kunder i Hørsholm og Rungsted. De vigtigste faktorer i forhold til pris er opgavetype, tidspunkt og omfang. Ring og fortæl om dine udfordringer på telefon 41 501 500 eller send en mail til info@akutkloakservice.dk

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver i København og Nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Vi dækker

akut kloakservice

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.