Kloakservice i København S og København SV

Kloakservice i København S og SV døgnet rundt

Vi tilbyder professionel kloakservice i København S og SV døgnet rundt. Bor du på Amager eller i SV-kvarteret, så kontakt vores døgnservice, hvis du har brug for akut kloakservice. Vores kloakfirma har specialiseret sig at løse akutte kloakserviceopgaver for borgere og virksomheder i København og omegn hele døgnet rundt. Vi løser dog naturligvis også mange andre opgaver indenfor kloakservice. Se oversigten med ting, som vi kan hjælpe med at løse:

Brug af kamera ved inspektion af kloakken

Med en TV-inspektion kan vi nemt og hurtigt lokalisere fejlen i din kloak. Ved en TV-inspektion bruger vi et medbragt kamera og en monitor til at få et kig ind i kloakken og i afløbsrørene. Herved behøver vi ikke at gætte på hvad problemet er, men kan med langt større sandsynlighed lokalisere og udbedre skaden med det samme. Hvis vi i første omgang kan lokalisere den reelle årsag til problemet med kloakken, så vil sandsynligheden for at problemet opstår igen også være mindre. Her finder du en række andre gode grunde til at få foretaget en TV-inspektion af din kloak:

  • Finde ud af om du har rotter i kloakken
  • Finde ud af hvorfor din kloak bliver ved med at stoppe til
  • Finde ud af om der er utætheder i afløbsledninger

Hjælper private og virksomheder i København S og SV

Vi yder kloakservice for både private og virksomheder i København S og København SV. Vores kloakfirma hjælper både ved akutte kloakproblemer og almindelige kloakopgaver. Hos Akut Kloakservice tilbyder vi bl.a. kloakrensning, kloakspuling og slamsugning. Det er underordnet om du bor i et hus eller en lejlighed, vi står altid klar til at hjælpe beboere på Amager eller i SV-kvarteret. Vi hjælpe også lokale butiksindehavere, virksomheder og andre erhvervsdrivende med kloakservice. Vores mangeårige erfaring med kloakservice gør, at vi stort set altid kan hjælpe dig med at få løst dit kloakproblem.

Døgnservice i København S og København SV

Døgnvagt for København S og København SV

Vores døgnvagt omfatter København S og København SV. Faktisk dækker vi hele Amager inklusiv Kastrup og Dragør kommune. Så har du akutte kloakproblemer på Amager eller i København SV, så tag trygt kontakt til os. Vi yder hurtig service, hvis uheldet er ude og du f.eks. står med et tilstoppet afløb. Et akut problem med kloakken kan opstå på alle tider af døgnet, derfor har vi hos Akut Kloakservice døgnservice. Du kan ringe eller skrive til vores døgnservice 24 timer i døgnet, alle dag inklusiv i weekenderne og på helligedage. Tager du kontakt til os, så er du allerede godt på vej til at få løst dit kloakproblem, uden lang ventetid.

Priser og tilbud på kloakservice

Kontakt os for at høre nærmere om vores priser og for at få et tilbud på kloakservice. Generelt afhænger vores priser af hvor lang tid opgaven tager og på hvilket tidspunkt af døgnet den skal udføres. Vi tager tillæg for opgaver som kræver akut udrykning. Ligeledes betaler du mere for arbejde udført om aftenen, natten og i weekenden. Kontakt os på 41 501 500 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. for priser eller tilbud på kloakservice i København S eller København SV.

akutkloak.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK