Kloakservice

Kloakservice tilbydes i Kokkedal og Nivå

Akut Kloakservice har stor erfaring og viden inden for kloakservice. Erfarne medarbejdere er med til at løse mange forskelligartede problemer i Kokkedal og Nivå:

Vi laver gerne en TV-inspektion af kloakken

Vi tilbyder vores kunder i Kokkedal og Nivå, at lave en TV-inspektion af kloakken. TV-inspektionen kan være yderst effektiv til at vise:

  • Hvorvidt kloakken er tilstoppet
  • Hvorvidt der er skader eller revner i kloak eller afløb
  • Hvorvidt der er rotter i kloakken
Kloakservice

Kloakservice når behovet opstår

Hvis der opstår problemer med din kloak, er det ikke sikkert, at det sker på hverdage mellem 8-16. Vi tilbyder derfor kloakservice når behovet opstår. Det betyder at vi kan træffes syv dage i ugen, 24 timer i døgnet. Opstår et akut behov for kloakservice i Kokkedal eller Nivå, ringer du bare til vores døgnservice41 501 500.

Kunder i Kokkedal og Nivå

Vi har både virksomheder og private som kunder, og vi kører gerne ud til sommerhuse og kolonihavehuse, hvis der er behov for det. Uanset kundetype og opgave er det vigtigt for os, at yde den bedst mulige rådgivning hele forløbet igennem.

Vi giver gerne et godt tilbud på kloakservice

Vi løser mange forskellige typer af opgaver i Kokkedal og Nivå. Priserne vil således variere i forhold til opgavens omfang, type og tidspunktet for udførelse. Lad os høre om dine udfordringer, så giver vi gerne et tilbud på kloakservice. Det eneste du skal gøre, er at ringe til os på telefon 41 501 500. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., så vender vi tilbage hurtigst muligt.

akutkloak.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK