Kloakspuling akut kloakservice døgnvagt

Kloakservice Østerbro og Nordhavn døgnet rundt

Bor du på Østerbro eller i Nordhavn, så hjælper vi dig gerne med forskellige former for kloakservice. Ved akutte kloakproblemer kan du kontakte vores døgnservice 24/7 hele året rundt. Vores dygtige medarbejdere tilbyder effektiv kloakrensning og slamsugning for privatpersoner, virksomheder og ejendomsselskaber på Østerbro og i Nordhavn.

Vi sender altid en dygtig kloakmand

Medarbejderne hos Akut Kloakservice har mange års erfaring med håndtering af forskelligartede kloakproblemer. Ringer du til os, så kan du være sikker på, at vi sender en dygtig kloakmand ud til dig på Østerbro eller i Nordhavn. Vi har naturligvis også det rigtige udstyr med i vores biler, så vi stort set altid på stedet, kan yde den kloakservice, som der behov for. Vi tilbyder bl.a. følgende former for kloakservice:

Få en TV-inspektion af din kloak

Specielt på Østerbro er der mange ældre boligområder, hvor kloaksystemmet ikke er blevet moderniseret. Derfor vil det i mange tilfælde være en god idé af få set grundigt på kloakken med en TV-inspektion. Få afklaret hvad der galt med din kloak hurtigt og billigt med en professionel TV-inspektion fra Akut Kloakservice. Vi har altid et kamera og en monitor med i vores biler. Hvis du oplever et tilbagevendende problem med din kloak, så vil vi ofte også anbefale en TV-inspektion, så det er muligt for os at finde årsagen til dit kloakproblem. En TV-inspektion kan blandt andet give svar på følgende:

  • Er der utætheder i kloakken eller i afløbsledninger?
  • Er der tilstopninger i kloakken og hvor opstår disse?
  • Er der rotter i kloakken?

Kloakservice for Østerbro virksomheder og private

Vi rykker altid hurtigt ud til Østerbro, hvis du har et akut problem med kloakken. Vi betjener både private husstande, boligforeninger og virksomheder på Østerbro. Ved akutte problemer, som f.eks. hvis toilettet er stoppet til eller hvis afløbet fra bruseren er stoppet, så kan du altid ringe til vores døgnservice hele døgnet rundt alle årets dage. Indre Østerbro ved Østerbrogade, Ndr. Frihavnsgade, Strandboulevarden og Jagtvej er kendetegnet ved at have mange ældre boliger og det ikke altid at kloaksystemerne og afløbene er blevet renoveret. Derfor kan der let opstå kloakproblemer. Selv i nyere beboelsesejendomme på Østerbro kan der hurtigt opstå tilstopninger af afløb og andre problemer, som kræver professionel kloakservice.

Kloakservice i Nordhavn

Nordhavn et et af Københavns nyeste beboelsesområder, men man finder også stadig en del industri og erhverv i området. Lige meget om du har brug for kloakservice til din bolig eller til din virksomhed i Nordhavn, så kan Akut Kloakservice hjælpe dig. Selvom de nye boligejendomme i Nordhavn ofte er tilsluttet et nyt moderne kloaknet, så kan man som beboer stadig være uheldig med at opleve at et afløb f.eks. stopper til. Herudover er det naturligvis ikke alt i Nordhavn, som er nyt og fejlfrit hvad angår kloaksystemet. Hvis du har brug for kloakrensning eller slamsugning i Nordhavn, så tag altid gerne fat i os.

akut kloakservice kloakservice i Brøndby gentofte

Døgnservice for Østerbro og Nordhavn

Vi er klar ved telefonen døgnet rundt, hvis du et akut problem med kloakken på Østerbro eller i Nordhavn. Problemer med en kloak kan opstå både nat og dag, så derfor har vi døgnservice alle ugens dage hele året. Ved hastesager så kommer vores kloakmand altid hurtigt ud, også i weekenden og i nattetimerne. For døgnservice ring på 41 501 500.

Hvornår kan jeg kontakte kloakservice døgnvagten?

Du kan kontakte vores kloakservice døgnvagt når som helst. Det vil sige samtlige timer i løbet af døgnet og samtlige dagen på ugen – også i weekenden. Hvis du er i tvivl om problemets karakter, og om det er akut, kan det også være en god idé at ringe.

Vi kan nemlig hurtigt rådgive dig i, hvordan og hvornår dit problem skal løses. Vi tilbyder kloakservice udført af erfarne.

Kontakt Akut Kloakservice, hvis:

  • Du har problemer med kloakken, du ikke selv kan slippe af med.
  • Har du forsøgt med svupper og håndkraft? Virkede det ikke?
  • Dit toilet stopper til, og vandet i toilettet står højt
  • Afløbet i badet driller og bliver hurtigt tilstoppet
  • Der er en rådden lugt i dit hjem, på arbejdet eller i sommerhus
  • Din septiktank trænger til en tømning
  • Du er i tvivl og har spørgsmål vedrørende kloakservice i dit område

Vi tilbyder slamsugning i Nordhavn og på Østerbro

Hvis du har problemer med en tilstoppet kloak, kan en slamsugning være en rigtig god løsning. Generelt er det en meget effektiv form for kloakrensning, og vi har både maskinerne og ekspertisen til at løse opgaven.

Sådan kan du have gavn af slamsugning på Østerbro eller i Nordhavn

Kloak- og slamsugning er super effektivt i forbindelse med en tilstoppet kloak. Det kan være en god løsning, hvis du oplever genkommende problemer med vandafløbet. Det kan eksempelvis være, hvis dit toilet stopper til, eller afløbet i badet driller. En slamsugning kan eliminere det meste, så hverdagen, ferien i sommerhuset eller arbejdslivet igen kan glide.

Forebyggende kloakservice på Østerbro og i Nordhavn

Akut Kloakservice rådgiver og vejleder i vedligeholdelse af kloakken. Vi anbefaler, at du forholder dig forebyggende til kloaksystemet. På den lange bane vil det være langt billigere at forebygge problemer end at løse dem, når de først har vokset sig store.

Kloakrensning med højtryksspuling

Du kan få foretaget en forebyggende kloakrensning i form af en spuling. Højtryksspuling – eller kloakspuling som det også kaldes – fjerner belægninger i rør eller brønde. Belægninger kommer altså af vejen, før de bliver til deciderede blokeringer i kloaksystemet. En højtryksspuling er derfor en rigtig god idé en gang imellem, hvis du gerne vil holde kloakken sund og ren.

Pris for kloakservice

Vores priser varierer alt efter opgavens størrelse og art. Alt afhængig af hvor lang tid det tager at løse dit kloakproblem, så sætter vi prisen herefter. Kontakt os gerne og fortæl os mere om hvilken type af kloakservice, som du ønsker et tilbud på. Bemærk, at hvis du benytter dig af vores døgnvagt om aftenen, natten eller i weekenden, så er prisen på kloakservice naturligt noget højere.

Ring til os for akut kloakservice eller for at få et uforpligtende tilbud på 41 501 500. Du kan også sende en mail til info@akutkloakservice.dk.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver i København og Nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Vi dækker

akut kloakservice

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.