Kloakspuling akut kloakservice døgnvagt

Kloakservice Roskilde - Albertslund kloakservice

Vores erfarne og professionelle kloakrensere rykker ud, hvis din kloak er stoppet eller du mistænker, der er andet galt. Vi tilbyder hurtig og præcis kloakservice, som omfatter kloakrensningkloakspuling og TV-inspektion. Ring på telefon 41 501 500 eller send en mail til info@akutkloakservice for et tilbud.

Vi er specialister i at rense kloakker og tilbyder vores services i hele området omkring Storkøbenhavn – fra Roskilde over Albertslund til Nordsjælland. Vi kan blandt andet udføre:


Vi løser alle former for opgaver vedrørende kloakrensning for såvel private som erhvervskunder.

Erfaring, sparring og gode råd

Vores mange års erfaring inden for området gør os til en god samarbejdspartner. Vi lægger vægt på professionel rådgivning og sparring både før, under og efter vi løser en opgave for dig. På den måde er du sikret de bedste resultater til gode priser.

Akut hjælp til kloakservice i Roskilde og Albertslund

Vi ved, at problemer med kloakken ikke kun opstår på hverdage mellem 9 og 16. Derfor står vi klar til at rykke ud, hvis du får brug for akut kloakservice. Har du brug for at vi kommer ud om natten eller i weekenden, kan du benytte vores døgnservice. Kontakt os på telefon 41 501 500 – så kommer vi, så hurtigt vi kan.

akut kloakservice roskilde

Roskilde

Har du problemer med kloakken, tilstoppede afløb, brønde eller dræn? Kontakt os og vi rykker straks ud. Vi har erfaringen og kompetencerne og er fast besluttet på at blive det foretrukne kloakfirma, når der søges kloakservice Roskilde.

akut kloakservice albertslund

Albertslund

Vi løser både store og små opgaver når der er behov for kloakservice og -service. Vi arbejder hårdt for at blive de foretrukne fagfolk når er behov for kloakservice Albertslund.

Vi udføre vores arbejde professionelt og hurtigt – og vi gør aldrig på kompromis med vores faglighed. Vi løser både opgaver for private og erhverv. Kontakt os helt uforpligtende og lad os få en snak.

akut kloakservice gladsaxe

Tilstoppet kloak i Albertslund eller Roskilde? Vi klarer det!

Tilstoppet kloak lyder måske ikke som noget særligt, men det kan have store konsekvenser. Tænk bare på, hvor afhængig du er af dit toilet, dit bad og det rene vand i din hane! Hos Akut Kloakservice ved vi, hvor vigtigt det er, at kloakken er ren og virker, som den skal – det er faktisk selve udgangspunktet for, at dit hjem eller din virksomhed fungerer optimalt.

Kloakrensning med eller uden slamsuger

Hos Akut Kloakservice har vi moderne maskiner, redskab og værktøj til rådighed. Faktisk har vi en hel vognpark til formålet. Vi rykker altid hurtigt ud til dit kloakproblem.

Hvornår har jeg brug for kloakservice

  • Når kloakproblemet ikke kan løses ved hjælp af en svupper
  • Når problemet forsvinder for en kort periode, men bliver ved med at vende tilbage
  • Hvis du oplever, at dit toilet jævnligt stopper til
  • Stoppet vask eller afløb er heller ikke noget godt tegn. Kan vandet ikke løbe naturligt væk fra vasken, kan det være, at du har brug for kloakservice
  • Septiktanken skal tømmes

Vores kloakservice døgnvagt kan altid vejlede dig

Kloakken har desværre hverken lært klokken eller kalenderen at kende. Det betyder, at problemer kan opstå når som helst. Du kan altså få brug for kloakservice i alle døgnets timer og i løbet af alle ugens dage.

Af samme grund har vi en kloakservice døgnvagt, som altid sidder klar til at hjælpe. Du kan ringe til os og få vejledning i dit specifikke problem. Her kan vi sammen finde ud af, om du har brug for kloakservice nu, eller om det kan vente.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver i København og Nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Bliv ringet op af Akut Kloakservice

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Vi dækker

akut kloakservice