Kloakservice Valby og Frederiksberg

Kloakservice i Valby og på Frederiksberg døgnet rundt

Akut Kloakservice udfører kloakrensning i Valby og på Frederiksberg. Du kan kontakte vore kloakfirma døgnet rundt. Vi specialiserer os i at hjælpe kunder i Valby og Frederiksberg med akut kloakservice, f.eks. hvis du har fået en vandskade eller dit toilet eller afløb er stoppet til. Vi rykker ud dag og nat ved kloakopgaver, som kræver at blive løst hurtigt. Vi har erfarne medarbejdere ansat, som hver dag løser selv de mest besværlige kloakrensningsopgaver. Her er et udpluk af de ting, som en kloakmand fra Akut Kloakservice kan hjælpe dig med:

Vi dækker Valby, Frederiksberg og nærområdet

Vi betjener både privatkunder, virksomheder, butikker og andre erhvervsdrivende i Valby og på Frederiksberg. Har du brug for kloakservice, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har 20 års erfaring inden for faget og vores servicebiler har det nødvendige udstyr med til også at kunne klare dit kloakproblem. Har du brug for et seriøst og professionelt firma til din kloakserviceopgave på Frederiksberg, i Valby eller nærområdet, så er vi klar til at hjælpe dig døgnet rundt.

TV-inspektion ved mistake om skade

Hvis du har mistanke om en skade på din kloak, så kan du bestille en TV-inspektion hos os. Privatpersoner og virksomheder i Valby og på Frederiksberg kan få en effektiv TV-inspektion af kloakken. En TV-inspektion kan også bruges til at finde årsagen til dit kloakproblem. Er fejlen eller skaden på din kloak først lokaliseret, så kan vi også yde den rette kloakservice til at løse problemet. Vores erfarne kloakmand bruger altid professionelt TV-inspektionsudstyr til at lokaliere fejl og skader. TV-inspektion kan f.eks. bruges til at:

  • Finde fejlkilden til tilstopning af kloakken
  • Finde utætheder i kloaknettet og afløbsrør
  • Undersøgelse af om der er rotter i kloakken
Kloakservice

Kloakservice døgnvagt

Ring til vores kloakservice telefonvagt døgnet rundt, hvis du har et akut kloakproblem. Vores døgnservice har åben 24 timer i døgnet alle ugens dage heler året rundt. Vi løser hurtigt akutte problemer med vandskader og stoppede toiletter, afløb og håndvaske. Ring med det samme på 41 501 500, så er hjælpen på vej til dig i Valby eller på Frederiksberg. Vent ikke med at få løst dit problem med kloakken, det kan ofte betyde at skaden bare bliver endnu mere omfattende.

Pris på kloakservice i Valby og på Frederiksberg

Vores pris på kloakservice er baseret på den tid, som vi bruger på opgaven. Bemærk, at vi tager et pristillæg for løsning af akutopgaver i aften- og nattetimerne samt i weekenden og på helligdage. Generelt varierer priserne for kloakservice en del. Du er dog altid velkommen til at kontakte os og få et tilbud på prisen for din kloakrensningsopgave. Kontakt os døgnet rundt på 41 501 500 eller send en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

akutkloak.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK