Kontakt os for kloakservice i Virum og Sorgenfri

Kloakservice i Virum og Sorgenfri

Har du behov for kloakservice i Virum og Sorgenfri, så tilkald os fra Akut Kloakservice. Vores professionelle medarbejdere kan udføre mange forskellige opgaver:

Få lavet en TV-inspektion af kloakken i Virum og Sorgenfri

Du kan få lavet en TV-inspektion af din kloak, hvis du mistænker, at noget er galt. Det er ofte en god og hurtig løsning, der hjælper os med at finde frem til, hvilken type kloakservice, du har behov for. TV-inspektionen kan for eksempel være med til at bekræfte:

  • Om der er rotter i kloakken
  • Mistanke om revner i kloak eller afløb
  • Mistanke om en stoppet kloak

Virksomheder og private

Akut kloakservice har både kunder blandt virksomheder og private i Virum og Sorgenfri. Uanet om opgaven vedrører erhverv, privat bolig, sommerhus eller kolonihavehus, kan du altid være sikker på professionel rådgivning både før, under og efter opgaven udføres.

TV-inspektion i Virum og Sorgenfri

Kloakservice – nat og weekender

Muligheden for at få kloakservice både om natten og i weekender er vigtig, da problemer med kloakken kan opstå når som helst. Tit kræver det akut tilsyn. Derfor kan du altid få fat i os via vores døgnservice.

Vores døgnvagt kontaktes på telefon 41 501 500.

Kloakservice - priser

Prisen på kloakservice varierer meget. Det hele afhænger af problemets omfang og type. Tidspunktet for udførelse er også afgørende for prisen. Vi sender altid erfarne og kompetente fagfolk ud på opgaverne. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud i Virum og Sorgenfri. Telefon: 41 501 500 eller mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

akutkloak.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK