akut kloakservice kontakt os

Kloakservice i Virum og Sorgenfri

Har du behov for kloakservice i Virum og Sorgenfri, så tilkald os fra Akut Kloakservice. Vores professionelle medarbejdere kan udføre mange forskellige opgaver:

Få lavet en TV-inspektion af kloakken i Virum og Sorgenfri

Du kan få lavet en TV-inspektion af din kloak, hvis du mistænker at noget er galt. Det er ofte en god og hurtig løsning, der hjælper os med at finde frem til, hvilken type kloakservice, du har behov for. TV-inspektionen kan for eksempel være med til at bekræfte:

 • Om der er rotter i kloakken
 • Mistanke om revner i kloak eller afløb
 • Mistanke om en stoppet kloak

Virksomheder og private

Akut kloakservice har både kunder blandt virksomheder og private i Virum og Sorgenfri. Uanet om opgaven vedrører erhverv, privat bolig, sommerhus eller kolonihavehus, kan du altid være sikker på professionel rådgivning både før, under og efter opgaven udføres.

akut kloakservice

Kloakservice – nat og weekender

Muligheden for at få kloakservice både om natten og i weekender er vigtig, da problemer med kloakken kan opstå når som helst. Tit kræver det akut tilsyn. Derfor kan du altid få fat i os via vores døgnservice.

Vores døgnvagt kontaktes på telefon 41 501 500.

Slamsugning i Virum eller Sorgenfri

Slamsugning er én af spidskompetencerne hos Akut Kloakservice. Vi har en større vognpark med driftssikre maskiner, heriblandt slamsuger. Vi kører gerne forbi Virum eller Sorgenfri, alt efter hvor du har brug for kloakservice.

Forebyggende kloakservice

Hos Akut Kloakservice vejleder vi dig gerne i, hvordan du kan vedligeholde kloakken. Dette indebærer blandt andet at forebygge problemer. Derfor tilbyder vi kloakrensning som en del af vores kloakservice i Sorgenfri og Virum.

Med maskinen kan vi spule belægninger ud af rør og brønde. Det forebygger, at emnerne vokser sig større og på sigt begynder at blokere kloakken. Kloakspuling er en super effektiv form for kloakrensning, og det fungerer rigtig fint som forebyggelse.

Kræver stoppet håndvask og toilet en kloakrenser?

Det kan være svært at afgøre, om man har brug for professionel hjælp til kloakken. Er et stoppet toilet eller en stoppet vask fx en grund til at kontakte en kloakrenser? Det kan det være. Især hvis problemet bliver ved med at vende tilbage, kan det være en god idé at kontakte vores kloakservice i Virum eller Sorgenfri.

akut kloakservice

8 tegn på at du skal kontakte Akut Kloakservice:

 1. Problemet vender tilbage
 2. Det forsvinder ikke ved hjælp af svupper og armkraft
 3. Toilettet har tendens til at stoppe
 4. Vandet i toilettet står højt
 5. Vasken stoppes, og vandet kan ikke løbe ud
 6. Der lugter dårligt eller råddent i dit område
 7. Du har set rotter i omegnen
 8. Din septiktank skal tømmes meget ofte

Kloakservice - priser

Prisen på kloakservice varierer meget. Det hele afhænger af problemets omfang og type. Tidspunktet for udførelse er også afgørende for prisen. Vi sender altid erfarne og kompetente fagfolk ud på opgaverne. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud i Virum og Sorgenfri. Telefon: 41 501 500 eller mail: info@akutkloakservice.dk

Derfor kan du have glæde af vores kloakservice døgnvagt

Vi har en kloakservice døgnvagt, som besvarer opkald alle døgnets timer og alle ugens dage. Kloakken kender jo hverken klokken eller kalenderen, og problemer kan opstå når som helst. Du kan altså altid ringe til os – også hvis du er i tvivl om, hvorvidt problemet er akut. Det kan vi nemlig nemt afgøre.

Hvis det kræver handling nu og her, rykker vi selvfølgelig ud med kloakservice i Sorgenfri eller Virum hurtigst muligt. Men hvis det kan vente, og eventuelt skal undersøges med en TV-inspektion, aftaler vi dét. På den måde får du service på det mest belejlige tidspunkt og til den lavest mulige pris.

Fordele ved at benytte Akut Kloakservice i Sorgenfri og Virum:

 • Vi sætter din tilfredshed højest af alt
 • Kommunikation og service er nøgleord for os
 • Vi har 20 års erfaring indenfor kloakservice
 • Vi kan fikse samtlige kloakproblemer i Virum og Sorgenfri
 • Du kan benytte vores kloakservice døgnvagt
 • Vi kan rykke ud når som helst
 • Slamsugning, kloakspuling eller TV-inspektion
 • Vi har maskiner, udstyr og mandskab til at klare det hele


Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud i Virum og Sorgenfri. Telefon: 41 501 500 eller mail: info@akutkloakservice.dk

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver i København og Nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Vi dækker

akut kloakservice

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.