akut kloakservice Kloakrensning stoppet vask stoppet toilet Stoppet afløb

Strømpeforing

Strømpeforing er til dig, der har gamle eller slidte rør og ikke orker at skulle have gravet køkken, badeværelse eller have op.

Vi kan til gengæld gøre noget, der er langt smartere ved at strømpefore din kloak og gamle rør, så de fungerer som nye igen, hvilket både sparer dig tid og penge.

Hvorfor er Strømpeforing en god ide

Med strømpeforing opfylder vi dine gamle rør med en strømpe, der hærdes og dermed fungerer som et rør inde i røret. Derfor skal du ikke bekymre dig om, at dit rør ser gammelt og slidt ud, fordi der inde bagved er en helt frisk strømpe og kan holde mange år. Det er muligt at opnå en holdbarhed i op til 50-100 år.

Vi tilbyder dig strømpeforing af alle slags rør og yder selvfølgelig den normale perfektionisme i et arbejde, der både sparer dig besvær, tid og penge, da det er en bekostelig affære at få udskiftet et rør, og det derfor er langt billigere at strømpefore det er så godt som nyt. I mange tilfælde kan du spare op til 80% af regningen med strømpeforing.

Kontakt os endelig og hør nærmere om detaljerne og fordelene ved strømpeforing af dit rør, og hvordan du kan spare mange penge ved at strømpefore det i stedet for at skulle udskifte røret.

akut kloakservice

Hvilke typer rør kan strømpeforing bruges til

Hos Akut Kloakservice, kan vi lave strømpeforing af din kloak til mange typer rør. Vi kan bl.a. gøre det til faldstammer, slidte afløb, kloakledning. Det gode med Strømpeforing til din kloak er, at du kan undgå opgravning på din adresse. Der skal heller ikke nedbrydes vægge. Det er oftest en billigere proces for dig, men også meget hurtigere. en uges arbejde kan i de fleste tilfælde blive til en dag.

Du skal ikke tænke på store gravemaskiner, der kan lave hjulspor på din grund. den høje støj, eller de mange dage med håndværkere på adresse.

Hvis du er i tvivl om, at strømpeforing er den rette løsning for dig? Så kan du ringe til os dag og nat. Vores specialister sidder klar på telefonen til at vejlede og rådgive dig til den bedste løsning.

Gratis tilbud og uforpligtende snak på din strømpeforing

Har du brug for at høre mere om strømpeforing til din kloak? Du kan altid kontakte os uanset tidspunkt på døgnet. Vores fagmænd kan nemt guide dig til, om strømpering er den bedste løsning for dig – er det oftest 80 % af gangene.

Få et uforpligtende tilbud fra et professionelt firma ved at kontakte os på 41 501 500 eller info@akutkloakservice.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige til private, erhverv og boligforeninger.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Bliv ringet op af Akut Kloakservice

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Få et gratis tilbud på din opgave. Du kan kontakte os alle timer i døgnet.