Døgnservice - Akut kloakservice Slamsugning

Døgnservice når wc, afløb eller kloak er stoppet

Døgnservice er løsningen, når dit toilet, afløb eller kloak er stoppet. Har du brug for akut hjælp eller døgnservice når wc, afløb eller kloak er stoppet, så bare ring. Teamet er klar til at rykke ud 24 timer i døgnet 7 dage om ugen 365 dage om året. Døgnvagt tilbydes til kloakservice, kloakrensning, slamsugning, kloakspuling eller tv-inspektion?

Specialisterne står klar til at hjælpe dig akut, 24 timer i døgnet. Vi har døgnvagt alle ugens dage, mandag til søndag samt alle helligedage på sjælland.

Du kan aldrig vide, hvornår din kloak eller afløb stopper til. Når sådan en situation opstår, kan det være ekstremt stressende og ubehageligt for alle i hjemmet. Derfor er det vigtigt at bestille en professionel kloakservice til at hjælpe dig hurtigt og effektivt, uanset tidspunktet på dagen eller natten. Hvis en skade ikke bliver løst med det samme, kan det ofte resultere i en endnu større skade og dermed kan det blive en bekostelig affære.

Akut kloakservice altid til rådighed med kloak døgnservice hjælp, for alle private og erhvervskunder på hele Sjælland.

Brug Akut Kloakservice og få:

Du er mere end velkommen til at ringe for råd og vejledning. Du kan også få et uforpligtende tilbud.

Døgnvagt med hurtig kloakservice

Døgnvagten er klar til at løse alle akutte opgaver. Hvis du står med et stoppet toilet, stoppet afløb eller har brug for akut slamsugning, kan du stole på døgnvagtens professionelle og erfarne team til at hjælpe dig

Der er flere gode grunde til at vælge døgnvagt med hurtig kloakservice når problemet med kloakken opstår uventet. En stoppet kloak opstår altid på de tidspunkter hvor der er mest travlt i huset eller virksomheden. Står du for at skulle holde fest eller kommer sviger familien på besøg i aften, så ring med det samme du opdager problemet. Professionel kloakservice er tilgængelig 24 timer i døgnet, så du kan få assistance til hurtig afhjælpning af kloakproblemer, når du har brug for det.

Først og fremmest skal du kunne komme problemet til livs så hurtigt som muligt. Det forholder sig nemlig sådan, at jo hurtigere du får bugt med et kloakproblem, jo nemmere er det for dig. Opdager du problemet i tide, undgår du nemlig, at det vokser sig stort og uoverskueligt. En enkelt skade kan på den måde undgå at brede sig og blive til flere skader.

Ring 24 timer i døgnet, syv dage om ugen. Døgnvagten kan rykke ud hurtigt og effektivt for at løse enhver nødsituation. Kloakteamets ekspertise og udstyr gør det muligt, at håndtere enhver opgave med lethed og sikre, at dit problem er løst på ingen tid. Uanset om du er en landsdækkende virksomhed eller en privat bolig, kan du stole på, at døgnvagten klarer det hele, hvis kloakken stoppes til.

Døgnvagten klarer alle akutte opgaver - stoppet toilet, stoppet afløb, akut slamsugning.

Døgnvagten har mandskabet til at løse alle akutte kloakopgaver, selvom det er uden for normal åbningstid. Vagtholdet står klar til at rykke ud hele døgnet, med kort varsel, hvis du for eksempel har problemer med:

Hvis du har et vandrør der er sprunget eller brug for VVS vagten så kan du tilkalde VVS vagtteam hele døgnet.

Kvalitets håndværk

Når du vælger Akut Kloakservice til at udføre din opgave, er du sikret et arbejde i en høj kvalitet. Kvalitets håndværk er nøglen til god og holdbar kloakløsning. Alle medarbejdere har mange års erfaring og er specialiserede inden for deres områder i forhold til afløb og kloak. Ønsker du den bedste kvalitet til din kloak og afløb? Bestil besøg Akut kloakservice og få den bedste service til fornuftige priser.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Står du med et tilstoppet afløb?

Vi står selvfølgeligt klar hele døgnet hvis du står med et tilstoppet afløb. Måske kan du selv afhjælpe det hvis dit afløb er  stoppet. Der en række ting du kan overveje selv at gøre før du kontakter os.

 1. Prøv at hæld kogende vand i dit afløb. Dette forudsætter naturligvis at der er lidt gennemløb.
 2. Prøv at rens dit afløb med en flaskerenser eller lignende. Ofte vil dit afløb være stoppet grundet hår og sæberester og her kan en flaskerenser nogle gange hjælpe med at skabe gennemløb og rense afløbet.
 3. Prøv at om du kan afmontere og rense din vandlås. Vandlåsen vil ofte være fyldt med sæberester og hår.

Såfremt du herefter fortsat har problemer med stoppet afløb, bør du straks kontakte os.

Hvad skal du gøre ved et stoppet toilet?

Hvis toilettet er stoppet er der en række ting du selv kan prøve af.

 1. Vent 15 minutter til vandet har opløst alt papiret. Ofte vil dit toilet fungere igen herefter
 2. Hæld vand i toilettet – fyld en spand med vand og hæld det hele i på én gang så er det muligt at der skabes tryk nok til at fjerne proppen.
 3. Benyt en svupper. Har du en svupper kan du danne undertryk og med et par pumpebevægelser ofte fjerne det der sidder fast.
 4. Fortsat stoppet toilet? Kontakt Akut Kloakservice – vi kommer så hurtigt vi kan.
Døgnvagt 24/7

Døgnvagt er tilgængelig 24/7 og er i stand til at håndtere alle slags kloakproblemer, såsom tilstoppede afløb, oversvømmelser, lugtproblemer og andre udfordringer med kloakrør. Hurtig respons er vigtig, da kloakproblemer kan være en situation, der kræver øjeblikkelig handling. Hurtig kloak døgnvagt vil ikke kun løse problemet, men også give dig fred i sindet, når du ved, at dit kloaksystem er i gode hænder.

akut kloakservice døgnservice akut kloakservice vand i kælderen

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.

Vedligeholdelse af afløb

Ved at rense dine afløb løbende er det muligt at forebygge stoppet afløb. Såvel nye såvel gamle afløbsrør vil med tiden blive tilstoppet, hvis de ikke passes.

Fedt og madrester af forskellig slags sætter sig hurtigt derfor vil man opleve at især vasken i køkkenet vil være udsat. Badeværelseshåndvasken og afløb ved bruser og badekar vil være plaget af hår og sæberester.

Ud over at overveje hvad du skyller ud i dine afløb. Kan du forebygge propper ved at hælde kogende vand i dine afløb en gang om ugen. Derudover er det en god ide at rense riste og rengøre den synlige del af afløbet.

akut kloakservice døgnservice akut kloakservice vand i kælderen

Forebyggelse betaler sig

Det er også godt at vide, at forebyggelse betaler sig. Akut Kloakservice tilbyder masser af forebyggende kloakløsninger, og dem tilbyder vi også hele døgnet rundt. Det kan nemlig være en god investering at være på forkant med, at kloaksystem og afløb fungerer, som de skal.

Alternativt opdager man nemlig problemet, når det allerede er opstået, og da vil det formentlig være mere besværligt at behandle. Nogle af de mere forebyggende metoder, vi tilbyder, er fx:

Sov trygt om natten med døgnservice

En gang imellem kan uheldet altså være ude, og da er det fordelagtigt at handle hurtigt. Nogle situationer kan bare ikke vente til næste dag, fordi de så vil være blevet for omsiggribende. For eksempel kan en tilstoppet kloak få toilettet til at gå over sine bredder, eller der kan opstå en akut vandskade, som presser vandet op og ud i rummet.

Der findes ikke nogen forkerte tidspunkter

Det er ikke rart at forestille sig og slet ikke hvis du først kan få hjælp til problemet dagen efter. Men med døgnservice kan du sove trygt om natten, fordi du ved, at vi altid står klar til at hjælpe dig. For os findes der ikke nogen forkerte tidspunkter, for vi mener, at det er alfa og omega at løse problemet nu og her.

Sådan kan du selv forebygge et stoppet afløb

Der er også visse ting, du selv kan være opmærksom på, hvis du gerne vil forebygge problemer med kloakken:

  • Det er vigtigt at huske, at afløb er fremstillet til bestemte emner, og kun disse.
  • Madrester skal ikke i køkkenvasken, og bind, bleer eller lignende skal ikke i toilettet.
  • Afløb tåler ikke for meget fedt og olie, for det kan nemlig stivne og blive til belægninger, som er svære at få af – og som i sidste ende kan ende med at kræve akut døgnservice.
  • Det kan også godt betale sig at gøre sig umage for at undgå, at totter af hår eller skæg havner i afløbet.
akut kloakservice døgnservice akut kloakservice vand i kælderen

Stræb efter et sundt og velfungerende system

Opstår der et akut problem, står vi naturligvis klar med døgnservice. Men det bedste råd vil nu engang være ind imellem at bestille forebyggende behandling af afløbet, så du altid har et sundt og velfungerende system.

Har du spørgsmål vedrørende døgnservice?

Hvis du har brug for råd eller vejledning, ser vi frem til at høre fra dig. Vi har årelang ekspertise og erfaring, og vi er ikke i tvivl om, at vi kan hjælpe dig. Du er meget velkommen til at kontakte os i forbindelse med døgnservice, et kloakproblem eller vores forskellige ydelser.