Kloakspuling akut kloakservice døgnvagt

Kloakspuling

Er du på udkig efter et professionelt firma til kloakspuling af dine kloakker?

Akut Kloakservice tilbyder en effektiv og hurtig kloak spuling til boliger og arbejdspladser med moderne slamsuger vogn. Vi har det nyeste værktøj og mange års erfaring inden for rensning af kloakrør, så du kan trygt stole på os til at løse dit kloakproblem alle timer i døgnet.

Akut kloakservice sikrer dig:

Effektiv kloakspuling når kloakken er stoppet til

Kloakspuling med højtryksspuler er den ultimative måde til at løse stoppet kloakker på. Det fjerner ikke blot det, der forhindrer dig i at gå videre, men det fjerner også alle belægninger, der sætter sig i rør og brønde, minimerer risikoen for, at din kloak stopper til igen.

Du kan også få foretaget en forebyggende spuling, så du er godt forberedt og kan gå videre med tryghed.

Gennem kloakspuling kan du løse alle former for kloakproblemer, såsom:

  • Et stoppet toilet
  • Et stoppet afløb
  • En stoppet køkkenvask eller håndvask
  • En stoppet kloak eller brønd
  • Fjerne belægninger i rør og brønde, så chancen for nye tilstopninger mindskes
  • Foretage en forbyggende kloakspuling

Når du tilkalder Akut Kloakservice, så får du altid udført din opgave effektiv og efter alle standarder. Vores kompetente og kvalificeret specialister rådgiver dig om hvilken form for kloakservice, som du har brug for. Ved brug af TV-inspektion og andet professionelt udstyr kan vi lokalisere selv vanskelige kloakproblemer. 

Hvad er kloakspuling?

Kloakspuling er en form for rengøring af kloakker. Det involverer at bruge et specialiseret værktøj, der suger al snavs og skidt ud af røret. Dette er en effektiv måde at fjerne alle former for tilstoppelse, der kan forårsage problemer med kloakkerne.

Kloakspuling udføres ved hjælp af et specielt kloakspulesystem, der anvender vandtryk til at skylle faldstammer og afløb. Processen starter med at anvende et kloakrør, som er en slange, der føres ned i kloakstammen, indtil den når det ønskede område. Når røret er på plads, fyldes det med vand samt et rengøringsmiddel, der vil hjælpe med at fjerne alger, der har samlet sig på indersiden af kloakken. Når dette er færdigt, pumpes det vandtryk, der er nødvendigt, gennem røret for at påvirke de forskellige blokeringer. Dette skaber pres, der skubber blokkeringerne ud af systemet.

Når denne proces er færdig, tømmes vandet og rengøringsmiddellet ud af kloakken, og kloakken tørres og inspiceres for eventuelle skader.

akut kloakservice - Tv inspektion af kloak

Tegn på at din kloak er stoppet

Det kan være nødvendigt med kloakspuling, hvis ens kloak er stoppet. Men hvordan kan man vide, om det er tilfældet? Det er der flere måder, man kan få en fornemmelse af, fx:

  • Er kloakken tilstoppet, vil det ofte vise sig ved, at vandet står højt i toilettet og ikke kan komme væk.
  • Det kan også være, at vandet har svært ved at løbe ud af køkkenvasken, håndvasken på badeværelset eller i bryggerset.
  • Også en dårlig lugt kan indikere, at noget er galt, og at der må skrides ind med kloakspuling og kloakrensning.

Professionel kloak spuling med Akut døgnvagt

En kloak spuling er ikke noget, man selv kan foretage. Dels fordi, man ikke umiddelbart har adgang til kloakken og ved, hvordan det system fungerer, men også fordi det kræver professionelt at udføre.

Hvis man er så uheldig at komme ud i en situation, hvor ens kloak er stoppet, er det altså nødvendigt at tilkalde hjælp fra professionelle, og her kan Akut Kloakservice hjælpe.

Vi tilbyder alt inden for kloakrensning, kloakspuling og slamsugning. Du kan ringe til os hele døgnet, og vi hjælper også i akut opståede situationer. 

Skulle uheldet være ude, skal du ikke fortvivle – hos Akut Kloakservice står vi nemlig klar til at hjælpe dig med problemer med kloak og afløb. Vi har et bredt udvalg af kompetencer og løsninger, og vi kører ud i døgndrift. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller tvivl!

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Hvad er en kloakspuler?

En kloakrenser er en person, der arbejder med rensning og vedligeholdelse af kloaksystemer. Dette indebærer typisk fjernelse af blokeringer, rengøring og reparation af rør og ledninger, og identifikation af problemer, der kan forekomme i kloaksystemet. Kloakrensere bruger forskellige værktøjer og metoder til at udføre deres opgaver, fx højtryksspuling, slamsugere og inspektionskameraer. 

Kloak spuling er processen med at fjerne affaldsstoffer fra et kloaksystem. Det primære formål med denne proces er at forhindre tilstopninger og overløb, der kan forårsage skader i hjemmet eller virksomheden. Processen involverer brugen af specialiseret udstyr såsom højtryksvandstråler og vakuumlastbiler, der bruges til at skylle og fjerne det materiale, der forårsager tilstopningen. Kloak spuling er en vigtig vedligeholdelsesopgave, der bør udføres regelmæssigt for at sikre den korrekte funktion af kloaksystemerne. 

Kan man selv forebygge en tilstoppet kloak?

I visse tilfælde er der ikke andet for end at tilkalde professionel hjælp til at spule kloakken. Kloakspuling kan, som nævnt, også være en virkelig god forebyggelse af problemer med tilstoppet kloak. Men du kan også selv gøre visse ting for at undgå den irriterende situation, at din kloak er stoppet:

  • Sørg for ikke at hælde ting i vasken som i stedet burde kasseres på anden vis.
  • Det kan for eksempel dreje sig om ikke at hælde store mængder fedt ud i køkkenvasken, da fedtet vil stivne og sætte sig fast.
  • I stedet for at hælde det ud i vasken kan man overføre det til en tom emballage – fx en karton eller en bøtte – som man derefter lægger i skraldespanden til restaffald.
  • Vær også opmærksom på afløbet på badeværelset. Her kan vatpinde, vatrondeller og hårtotter være medvirkende til, at kloakken stopper til.
  • Det kan betyde, at der i sidste ende kan være brug for en kloakspuling eller kloakrensning.

Bestil kloakspuler med det samme

Hvis du akut har brug for kloakspuler her og nu, så kontakt vores døgnservice på 41 501 500.

Vi har døgnvagt alle ugens syv dage, og vi rykker ud så hurtigt som muligt, om dagen, natten og i weekenden. Har du et akut kloakproblem, så vent ikke med at få det løst ellers kan skaden blive endnu større.

Er dit toilet, dit afløb eller din vask stoppet til så er det oftest et problem, som du ønsker at få løst hurtigst muligt. Derfor tøv ikke, men ring til os med det samme, så er hjælpen på vej. 

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.