Kloakspuling akut kloakservice døgnvagt

Kloakspuling

Har du problemer med din vask, afløb, toilet eller noget helt 4 i din bolig eller på arbejdspladsen? Så er kloakspuling en nem og effektiv måde at komme det til livs.

Få en effektiv kloakspuling når din kloak er stoppet til. Alt afhængigt af hvor tilstoppet din kloak er, så har vi hos Akut Kloakservice forskellige metoder til at løse dit kloakproblem.

Vi investerer løbende i det nyeste værkstøj, så du altid kan få løst dit problem bedst muligt. er dit uheld større end forventet, kan du også bruge os til kloakrensning eller slamsugning.

Akut Kloakservice sikrer dig:

Effektiv kloakspuling når kloakken er stoppet til

Kloakspuling med højtryksspuler er en af de mest effektive metoder løse stoppet kloakker. Ved brug af højtryksspuling får man også fjernet mange af de belægninger, som har sat sig i rør og brønde, hvilke gør at der fremadrettet vil være mindre chance for at din kloak stopper til igen.

Du kan også få foretaget en forebyggende spuling, så risikoen for kloakproblemer minimeres på forhånd.

Kloakspuling kan hjælpe dig af med følgende problemer:

  • Et stoppet toilet
  • Et stoppet afløb
  • En stoppet køkkenvask eller håndvask
  • En stoppet kloak eller brønd
  • Fjerne belægninger i rør og brønde, så chancen for nye tilstopninger mindskes
  • Foretage en forbyggende kloakspuling

 

Når du tilkalder Akut Kloakservice, så får du altid udført din opgave effektiv og efter alle standarder. Vores kompetente og kvalificeret specialister rådgiver dig om hvilken form for kloakservice, som du har brug for. Ved brug af TV-inspektion og andet professionelt udstyr kan vi lokalisere selv vanskelige kloakproblemer. 

Hvad er kloakspuling?

Her er der tale om en grundig rengøring af kloak eller brønd, som foretages med en avanceret og meget kraftig højtryksspuler specielt til dette formål. Der findes også andre måder at løse problemet med en tilstoppet kloak eller brønd på, men kloakspuling er meget effektivt.

akut kloakservice

Tegn på at din kloak er stoppet

Det kan være nødvendigt med kloakspuling, hvis ens kloak er stoppet. Men hvordan kan man vide, om det er tilfældet? Det er der flere måder, man kan få en fornemmelse af, fx:

  • Er kloakken tilstoppet, vil det ofte vise sig ved, at vandet står højt i toilettet og ikke kan komme væk.
  • Det kan også være, at vandet har svært ved at løbe ud af køkkenvasken, håndvasken på badeværelset eller i bryggerset.
  • Også en dårlig lugt kan indikere, at noget er galt, og at der må skrides ind med kloakspuling og kloakrensning.

Professionel kloakspuling med Akut døgnvagt

En kloakspuling er ikke noget, man selv kan foretage. Dels fordi, man ikke umiddelbart har adgang til kloakken og ved, hvordan det system fungerer, men også fordi det kræver professionelt at udføre.

Hvis man er så uheldig at komme ud i en situation, hvor ens kloak er stoppet, er det altså nødvendigt at tilkalde hjælp fra professionelle, og her kan Akut Kloakservice hjælpe.

Vi tilbyder alt inden for kloakrensning, kloakspuling og slamsugning. Du kan ringe til os hele døgnet, og vi hjælper også i akut opståede situationer.

akut kloakservice

Kan man selv forebygge en tilstoppet kloak?

I visse tilfælde er der ikke andet for end at tilkalde professionel hjælp til at spule kloakken. Kloakspuling kan, som nævnt, også være en virkelig god forebyggelse af problemer med tilstoppet kloak. Men du kan også selv gøre visse ting for at undgå den irriterende situation, at din kloak er stoppet:

  • Sørg for ikke at hælde ting i vasken som i stedet burde kasseres på anden vis.
  • Det kan for eksempel dreje sig om ikke at hælde store mængder fedt ud i køkkenvasken, da fedtet vil stivne og sætte sig fast.
  • I stedet for at hælde det ud i vasken kan man overføre det til en tom emballage – fx en karton eller en bøtte – som man derefter lægger i skraldespanden til restaffald.
  • Vær også opmærksom på afløbet på badeværelset. Her kan vatpinde, vatrondeller og hårtotter være medvirkende til, at kloakken stopper til.
  • Det kan betyde, at der i sidste ende kan være brug for en kloakspuling eller kloakrensning.

Skulle uheldet være ude, skal du ikke fortvivle – hos Akut Kloakservice står vi nemlig klar til at hjælpe dig med problemer med kloak og afløb. Vi har et bredt udvalg af kompetencer og løsninger, og vi kører ud i døgndrift. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller tvivl!

Bestil kloakspuling med det samme

Hvis du akut har brug for kloakspuling her og nu, så kontakt vores døgnservice på 41 501 500.

Vi har døgnvagt alle ugens syv dage, og vi rykker ud så hurtigt som muligt, om dagen, natten og i weekenden. Har du et akut kloakproblem, så vent ikke med at få det løst ellers kan skaden blive endnu større.

Er dit toilet, dit afløb eller din vask stoppet til så er det oftest et problem, som du ønsker at få løst hurtigst muligt. Derfor tøv ikke, men ring til os med det samme, så er hjælpen på vej.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver i København og Nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Bliv ringet op af Akut Kloakservice

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Få et gratis tilbud

Få et gratis tilbud på din opgave. Du kan kontakte os alle timer i døgnet.