akut kloakservice kommer med en kloakrenser

Pumpeservice

Hos Akut Kloakservice kan du bestille pumpeservice døgnet rundt. Vi servicerer alle former for pumper til din kloak – også pumpebrønde.

Vi har i mere end 26 år serviceret pumper til kloakker og brønde i København og Sjælland. For os er glade kunder det vigtigste. er din pumpe blevet beskadiget, vedligeholdelse eller noget helt 3, kan du altid regne med, at vi står klar til at udføre opgaven for dig, så dine pumper kører problemfrit igen.

Du får markedet beste rådgivning og vejledning, når du har dialogen med vores eksperter.

Lad os komme regn og oversvømmelser i forkøbet for dig. Få et uforpligtende tilbud med det samme.

Pumpeservice til dit kloaksystem og brønd

Når der er tale om pumpeservice af din kloak og pumpebrønde, er det vigtigt at samarbejde med eksperter. Dine pumper kræver det rette håndværk til at undgå oversvømmelser og unødvendig vand i boligen – det er her vi kommer ind i billedet.

Vi har i mere end 26 år beskæftiget os med pumpeservice af kloakker og brønde. Der er ingen udfordring, som vores eksperter ikke er stødt på. Du er derfor garanteret et firma, som leverer varen hver gang og sikrer dig mod uforudsigelige store udgifter, når regnen opstår.

Kvalitetshåndværk leveret til aftalt tid og serviceniveau i særklasse er vores varemærke. Det har resulteret i et hav af 4 og 5 stjernet anmeldelser på Trustpilot fra vores tilfredse kunder, så tror vi på vores håndværk.

Få et uforpligtende tilbud og få serviceret dine pumper og brønde korrekt, før det næste store regnskyl kommer.

akut kloakservice

Kontakt os alle ugens dage

Du kan altid få fat på os, når uheldet er sket, eller du søger en partner til at levere service af dine pumper og brønde. Vi giver med glæde et gratis tilbud på din opgave i dag. Alt arbejde bliver kun udført af dygtige og erfarne medarbejdere.

Kontakt os gerne på telefon 41 501 500 eller via mail info@akutkloakservice.dk

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.