akut kloakservice Slamsugning

Slamsugning

Slamsugning af din kloak kan være nødvendig, hvis den er helt tilstoppet, og hvis problemet bliver ved med at vende tilbage.

Hos Akut Kloakservice har vi stor erfaring med denne type opgave, og vi garanterer en topprofessionel og effektiv løsning, der virker hver gang. Vi løser opgaver for både private og virksomheder, ligesom vores slamsuger også rykker ud til sommerhuse og kolonihavehuse.

Vi har en moderne vognpark med driftssikre og miljøvenlige slamsugere til store såvel som små opgaver. 

Når du samarbejder med os, er du garanteret at:

Lyder ovenstående som noget for dig? Ring til os med det samme. Så giver vi et uforpligtende tilbud.

Hvad er slamsugning?

Slamsugning er en metode til at rense en tilstoppet kloak for skidt og snavs, der har sat sig fast, så kloakken og husets afløb ikke længere fungerer optimalt. Til slamsugning anvendes en slamsuger som er en speciel vogn med en stor tank, hvor skidt fra kloakken suges op i med en stor slange.

Maskinen fungerer lidt lige som en støvsuger, som du kender fra dit hjem, her er det dog ikke støv, men slam der suges op. Du har sikkert nogle gange set en slamsuger i aktion, for det sker ofte at borgere har problemer med deres kloak og derfor har brug for slamsugning.

akut kloakservice

Tegn på at du har brug for slamsugning

Der kan være behov for slamsugning, hvis kloakrørene er tilstoppede. Det kan du blandt andet blive opmærksom på, på følgende måder:

  • En tilstoppet kloak viser sig typisk ved, at vandet står højt i toilettet.
  • Det kan også være, at vandet har svært ved at løbe ud af vasken.
  • En dårlig lugt kan ligeledes indikere, at noget er galt med kloakken.
  • Eller man har en septiktank der skal tømmes jævnligt.

Slip af med skidt, snavs og fedt med en slamsugning

I disse tilfælde kan det være nødvendigt med en slamsugning. På den måde kan fastgroet skidt og snavs, eller emner, der sidder i klemme og tilstopper systemet, blive suget op og kloakken spulet ren.

Professionel Slamsugning døgnet rundt

En slamsugning er ikke noget, man som borger selv kan foretage. Her er det nødvendig at opsøge professionel hjælp hos et firma, der tilbyder lige netop slamsugning.

Hos Akut kloakservice er vores medarbejdere specialister i, hvordan kloaksystemet fungerer, og hvor der skal sættes ind for at løse problemet.

Vi tilbyder slamsugning mod tilstoppet kloak, ved tømning af olietank og vi rykker ud døgnet rundt for at hjælpe vores kunder. Vi har set det hele og hjælper dig hurtigt og effektivt med at rense dit kloaksystem, så vandet igen kan flyde frit, og den dårlige lugt forsvinder.

akut kloakservice

Sådan kan du selv forebygge tilstoppet kloak

Selvom der kan være situationer, hvor den eneste løsning er en slamsugning, er der ting, man selv kan gøre for at forebygge, at systemet stopper til. Nogle ting, du selv kan gøre, er fx:

  • Du bør være opmærksom på ikke at hælde ting i vask og toilet som ikke hører til der.
  • For eksempel bør man undlade at hælde store mængder fedt i køkkenvasken, da fedtet stivner, når det er kølet ned og dermed kan sætte sig fast i afløbet og potentielt stoppe det til.
  • Man bør også undgå at komme ting som vatrondeller, bind og vådservietter i toilettet, da dette udgør en stor risiko for at stoppe toilettet og kloakken til.
  • Jævnlig rengøring af køkken og badeværelse kan være en stor hjælp.

Akut Kloakservice får dit afløb til at glide

Hos Akut Kloakservice er vi eksperter i at finde ud af, præcis hvor problemet ligger og hvilken løsning, der vil være den bedste i den givne situation. Her kan slamsugning være én af mulighederne, men uanset hvad, skal vi nok få styr på dit afløb, så systemet kan glide igen.

Hvis du akut har brug for en slamsuger, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 41 501 500 . Vi tilbyder døgnservice alle ugens syv dage, og vi rykker ud hurtigst muligt efter vi har modtaget din henvendelse – både om natten og i weekenden.

akut kloakservice Priser
akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige til private, erhverv og boligforeninger.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Bliv ringet op af Akut Kloakservice

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Få et gratis tilbud

Få et gratis tilbud på din opgave. Du kan kontakte os alle timer i døgnet.