akut kloakservice Virum og Sorgenfri

Kontakt Akut Kloakservice
- Vi er klar 24 timer i døgnet

Du er altid velkommen til at kontakte Akut Kloakservice, hvis du har spørgsmål, ønsker at få et uforpligtende tilbud eller har akut brug for hjælp. Vi bestræber på os at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt Akut Kloakservice her får du den ultimative løsning til alle dine akutte kloak- og afløbsproblemer i hele Danmark. Døgnservice er tilgængelige for både private og erhvervskunder, der ønsker en professionel og pålidelig service, når der opstår problemer med kloakken. Akut vagtens tjenester inkluderer afhjælpning af blokeringer, kælderoversvømmelser og rengøring af kloakrør, CCTV-inspektion af rør, samt rengøring af fedtfælder og septiktanke.

Akut Kloakservice har kun erfarne teknikere der bruger den bedste teknologi og udstyr til at sikre mest effektive løsninger til alle kloak problemer. Det betyder, at du kan forvente et hurtigt respons fra teamet på ethvert tidspunkt i løbet af dagen eller natten, priser der er til at betale.

Når du oplever problemer med din kloak- eller afløbssystem, kan sikkert kontakte Akut Kloakservice. Du får et kloak team der har de bedste værktøjer til at tackle kloakken. Kontakt os straks for at sikre en hurtig og pålidelig løsning!

Kontakt adresse

Akut Kloakservice ApS
Hedeager 6
2605 Brøndby
Tlf. 41 501 500

CVR: DK41970197

Send os en besked via kontakt formularen eller ring til os hele døgnet.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Kontakt Akut Kloakservice:

Mandag: Hele Døgnet

Tirsdag: Hele Døgnet

Onsdag: Hele Døgnet

Torsdag: Hele Døgnet

Fredag: Hele Døgnet

Lørdag: Hele Døgnet

Søndag: Hele Døgnet

Helligdage: Hele Døgnet

Jul: Hele Døgnet

Nytår. Hele Døgnet

Påske: Hele Døgnet