tv inspektion

TV-inspektion af kloakken ved mistanke om skader

Akut Kloakservice er eksperter i TV-inspektion af kloakker. Vi kører ud i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

TV-inspektion er en effektiv måde at undersøge et problem eller en mistanke om et problem i kloakken. Vi foretager inspektionen ved:

    • Mistanke om brud eller utætheder på afløbsledninger/ kloakker
    • Tilbagevendende problemer med en helt tilstoppet kloak
    • Mistanke om rotter i hus og kloak


En skade i kloakken, som du ikke reagerer på, kan sprede sig og bliver omkostningsfuld at få udbedret, når du endelig lokaliserer den.

Hvordan foregår TV-inspektionen af din kloak?

Ved TV-inspektion af selve kloakken eller afløbsledningerne bliver et lille kamera ført rundt, som løbende sender fotos til vores monitor, så vi kan lokalisere eventuelle skader, brud på rør, rotteskader, utætheder eller fejl.

En af fordelene ved TV-inspektion er, at du undgår at skulle grave hele haven eller indkørslen op for at lokalisere udfordringerne. Derfor er TV-inspektion en økonomisk løsning for dig, som holder den samlede pris nede

akut kloakservice TV-Inspektion

Professionel rådgivning for det videre forløb

Hos Akut Kloakservice kan vi med stor præcision inspicere kloakker og konkludere, om der er brug for at få udbedret skaden eller utætheden. Vi besidder stor ekspertise på området og har de bedste forudsætninger for at vejlede dig til den optimale løsning i forhold til dit problem.

akut biler

Brug Akut Kloakservice

Akut Kloakservice foretager gerne et effektivt eftersyn med TV-inspektion. Vi bliver klogere på problemet, og hvordan vi får det elimineret – hvad end der er tale om reparation af eventuelle skader, en kloakspuling, en slamsugning eller lignende.

Uanset hvad vi når frem til, har vi det specialiserede udstyr og den viden, der skal til, for at nå i mål. Med os kommer du altså nemt fra A til Z, og får afløb og kloaksystem igen fungerer, som det skal. Det gør dagligdagen en hel del nemmere og mere behagelig.

Nogle af de andre ting, vi kan hjælpe dig med, er blandt andet:

Få en TV-inspektion hurtigst muligt

Det kan bestemt godt betale sig at få kigget på et eventuelt problem hurtigst muligt. Vi tilbyder kloakservice i døgndrift og det gør netop, at du altid kan få fat på os, når du står med et akut kloakproblem. Sandheden er nemlig, at jo længere tid, der går, før problemet bliver behandlet, jo større vil det vokse.

Akut Kloakservice

I tvivl om du har brug for TV-inspektion?

Man kan godt være i tvivl om, hvorvidt man har brug for en TV-inspektion eller ej. Det kan imidlertid betale sig at reagere på en eventuel mistanke. Ellers kan det nemlig godt gå hen at blive en rigtig besværlig affære. Den kan heldigvis nemt undgås, hvis du griber ind i tide.

Akut Kloakservice har mange års ekspertise og erfaring på området, så vi er helt sikre på, at vi kan svare på dine spørgsmål. Derfor vil vi varmt anbefale dig at kontakte os, så vi kan få os en god snak om emnet. Derfra skal vi nok finde ud af, hvorvidt der skal gribes ind eller ej

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver på hele Sjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.