tv-inspektion af kloak

TV-inspektion af kloak ved mistanke om skader

Akut Kloakservice er eksperter i TV-inspektion af kloak. Har du mistanke om skader i kloakken så anbefales du at få gennemgået dine kloakker med et kloak kamera. Uanset om du bor i Storkøbenhavn, Nordsjælland eller sjælland så kan du få besøg af kloak tv når behovet opstår. Har brug for klokaservice så kører slamsugeren alle ugens dage, hele døgnet.

TV inspektionen af dit kloaksystem viser dig hurtigt problemet

TV inspektion er en effektiv måde at lave et eftersyn af dit kloaksystem og undersøge faldstammer, kloakrør og afløbsproblemer med et kloak kamera. Når du vælger at få lavet en tv inspektion af dine kloakrør kan du hurtigt se problemt i rørsystemet. Dette kan sparer dig for mange unødigeomkostninger. Du kan få undersøge mistanke om en kommende reparation af kloak, så du ved om du skal have kloakrensning, slamsuger, kloakspuling eller om du skal have lavet en reparation af kloakrør eller brønd. Vi foretager tv inspektionen ved:

    • Mistanke om brud eller utætheder på afløbsledninger/ kloakker
    • Tilbagevendende problemer med en helt tilstoppet kloak
    • Mistanke om rotter i kloak eller hus

En skade i kloakken, som du ikke reagerer på, kan sprede sig og bliver omkostningsfuld at få udbedret, når du endelig lokaliserer den.

Hvordan foregår TV inspektionen af kloak?

Ved TV-inspektion af kloak eller afløbsledningerne bliver et lille kloak kamera ført rundt mens det løbende sender fotos til vores monitor, på den måde vi kan lokalisere eventuelle skader, brud på rør, rotteskader, trærødder i kloak, utætheder eller fejl.

En af fordelene ved TV-inspektion er, at du undgår at skulle grave hele haven eller indkørslen op for at lokalisere udfordringerne. Derfor er TV-inspektion en økonomisk løsning for dig, som holder den samlede pris nede

akut kloakservice TV-Inspektion

Brug Akut Kloakservice til TV-inspektion af afløbsledninger

Akut Kloakservice foretager effektivt TV inspektion af afløbsledninger. På den måde bliver alle klogere på kloakproblemet, når du ved helt nøjagtig hvad der er galt i kloaken kan du nemt få løst problemet i kloakken. Uanset om der er skal en reparation af eventuelle skader, en kloakspuling, en slamsugning eller lignende til, så handler du ikke i blinde.

Når du får udført inspektion af kloak, så får du syn for sagen og kan træffe beslutninger ud fra fakta og ikke gætterier. Uanset hvad vi når frem til, har vi det specialiserede udstyr og den viden, der skal til, for at nå i mål. Med Akut kloakservice kommer du altså nemt fra A til Z. Du får afløb og kloaksystem der igen fungerer, som det skal. En sugende kloak, gør dagligdagen en hel del nemmere og mere behagelig, end en stoppet kloak.

Nogle af de andre ting, du kan få hjælp til, er blandt andet:

akut biler - TV inspektion af kloak

Professionel rådgivning for det videre forløb

Hos Akut Kloakservice kan vi med stor præcision inspicere kloakker og konkludere, om der er brug for at få udbedret skaden eller utætheden. Vi besidder stor ekspertise på området og har de bedste forudsætninger for at vejlede dig til den optimale løsning i forhold til dit problem.

Få en TV-inspektion hurtigst muligt

Det kan bestemt godt betale sig at få kigget på et eventuelt problem hurtigst muligt. Vi tilbyder kloakservice i døgndrift og det gør netop, at du altid kan få fat på os, når du står med et akut kloakproblem. Sandheden er nemlig, at jo længere tid, der går, før problemet bliver behandlet, jo større vil det vokse.

Akut Kloakservice - Kloak kamera - tv-inspektion

I tvivl om du har brug for TV-inspektion?

Man kan godt være i tvivl om, hvorvidt man har brug for en TV-inspektion eller ej. Det kan imidlertid betale sig at reagere på en eventuel mistanke. Ellers kan det nemlig godt gå hen at blive en rigtig besværlig affære. Den kan heldigvis nemt undgås, hvis du griber ind i tide.

Akut Kloakservice har mange års ekspertise og erfaring på området, så vi er helt sikre på, at vi kan svare på dine spørgsmål. Derfor vil vi varmt anbefale dig at kontakte os, så vi kan få os en god snak om emnet. Derfra skal vi nok finde ud af, hvorvidt der skal gribes ind eller ej

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Hvad er TV inspektion af kloak

Inspektion af dine kloakrør foregår med et lille kamera til kloak. Dette kloakkamera sender billeder op på et lille kloak tv der er monteret for enden af den meget lange slange. Den lange slange beskytter ledninger og kameraet mod skidt og snavs fra kloaken. I enden af kloakkameraret sidder der nogle små hjul der transporterer kameraet rundt i kloakken. 

En tv inspektion af rør og kloak kan vise tilstanden på kloakrør og afslører tilstoppet kloakrør. Hvis der er groet rødder ind i kloaken eller der er rotter i kloaken så kan du se det med et tv-inspektionskamera. Hvis du ikke er så meget for skadedyr, bør du ikke kigge med. Det er  meget sandsynligt at se en levende rotte i kloak med denne form for kloakinspektion.

Kort fortalt er tv-inspektion et eftersyn af kloaksystem, herunder kloakrør eller faldstamme.

Der bruges et lille kamera til  at inspicere indersiden af rør og afløb for at identificere  årsagerne til problemerne i kloakken. Det er særligt vigtig i en by som København, hvor kloaksystemet er forældet og udsat for skader fra kraftig regn. Kloak TV-inspektion tillader en grundig undersøgelse af tilstanden i dine kloakrør, hvilket kan forebygge kostbare reparationer. Derudover kan en Kloak TV-inspektion identificere sikkerhedsrisici eller miljøproblemer, der kan opstå på grund af beskadigede rør eller afløb. Det er derfor vigtigt at vælge et professionelt og pålideligt team til at udføre disse inspektioner og sikre, at kloaksystemet i København holdes ordentligt vedlige.

TV inspektion af afløbsledninger

Gennemgang af kloak udføres ved brug af tv inspektion af afløbsledninger. Det gælder alt fra din faldstamme på dit wc til gulvafløb i badeværelse eller bryggers. Kloakledninger der går inde under dit hus og ud til vejen hvor din kloak forbindes til det offentlige kloaksystem.

Afløbsledninger er blot et andet ord for kloakrørene. Du kan sparer mange penge på reperation af din kloak hvis du på forhånd ved hvad der er galt nede under jorden eller inde under huset. Derfor anbefales ofte at du får syn for sagen så du ikke påføres unødvendige, ekstra udgifter i forbindelse med dit kloak problem.

Lugt fra kloak

Hvis det lugter at kloak fra dit wc, gulvafløb eller afløb i vasken kan det være en god ide at tjekke følgende.

  • Er der vand i dine vandlåse. Hæld en god portion vand igennem dine afløb og se om lugten forsvinder.
  • Står vandstanden så lavt i dit wc så lugten kommer derfra, så prøv at skylle ud nogle gange og se om det fylder dit wc op så lugten forsvinder.
  • Hvis du bor i hus, rækkehus, sommerhus eller andet hus hvor du har en brønd på grunden så tjek om den er tør. Det skal gerne være en forholdsvis ren brønd og der må gerne såt lidt vand i bunden af en brønd for at den ikke lugter hos dig.
  • Måske skal du helt ud på gaden og tjekke din rendestensbrønd om der står vand i den. Hvis ikke så kan lugt generne komme derfra. Det er heldigvis ikke dit problem, så giv du kommunen et ring så kommer de ud og kigger på det.

Inden du bestiller kamera undersøgelse af kloak kan det være en god ide lige at tjekke ovenstående ting igennem.

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.

Mistanke om rotter i hus eller rotte i kloak

Har du set rotte i toilet eller har du mistanke om rotter i hus. Der lever rotter i kloakken men heldigvis kigger de sjældent forbi vores boliger. Hvis du har mistanke om at der har sneget sig en rotte i din kloak og forsaget skade på dine kloakrørene så vent med at grave hele haven op. Det kan være en prop der har sat sig fast så din kloak er stoppet. 

Hvis du vil vide dig sikker inden du bestiller den store gravemaskine så få lige tjekket dine rør for skadedyr. Vandrotter er de brune rotter der lever på lodsepladsen, i vores kloakrør. Du kan også have rotter i væggen eller rotter under gulvet.

I københavn var det tidligere ganske almindeligt at der var rotter i toilet. Det sker desværre stadig at rotterne forvilder sig op i faldstammerne og ender i toilettet. Det kan ske hvis deres leve steder bliver gravet op, det kan være at en nabo får renoveret kloakken, og rotterne løber væk fra den kloak der bliver arbejdet i.

Heldigvis kan en TV inspektion hurtigt afklarer om der er tegn på rotter i toilet, din kloak eller faldstamme. Hvis en rotte kommer op af din kloak eller dit toilet så er det aldrig rart med besøg af skadedyr i hjemmet. Hvis du ser en rotte i dit toilet så start med at lukke låget og sætte noget tungt oven på låget. Så forsvinder rotten hurtigt igen.

Har du set en rotte?

Hvis du har set en rotte udenfor eller indenfor, så skal du straks melde det til din kommune. Når din kommune har fået en rotteanmeldelse, sender kommunen deres rottefolk ud for at se hvor slemt det er og lave rottebekæmpelse. Det koster ikke noget at få lavet rottebekæmpelse. Hvis du henvender dig som privat med rotteproblem så kommer der en R1-bekæmpelsesfirma ud til dig. Hvis du derimod er en virksomhed der anmelder rotte problemer så er det R2-bekæmpelsesfirma der kommer ud til virksomheden

Det er vigtigt at du ikke fjerner eventuelle rottespor eller røre ved de spor rotten har sat, herunder rottelort.

Har du udendørs rotter eller rotter i kloakken?

Udendørs bekæmpes rotter med rottegift, der er lukket inde i specielle rottefoderstationer. Disse foderstationer er sikret så det kun er rotter og mus der har adgang til den velduftende rottegift.

Skadedyr i huset, såsom rotter i toilet

Hvis du har mistanke om skadedyr i huset eller rotter i toilet så er det en helt anden sag. Indendørs bekæmpes rotter på en helt anden måde. Der sættes store klapfælder op rundt omkring i det område hvor der er tegn på rotter. I nogle tilfælde bruges rotte ruser. Dette er et net der er udformet på en måde så når rotten er fanget i rusen så er det ualmindelig svært for rotten at slippe fri igen. 

For at være helt sikker på at alle rotterne er væk, så spredes der ofte mel på gulvet. Hvis der stadig er en rotte tilbage og den går en tur i melet så vil du nemt kunne se dens spor. Først når der ikke er flere rottespor i melet kan du være sikker på at du er sluppet af med rotterne.

Rengøring efter rotter

Når Rotterne er fanget og fjernet fra dit hjem eller din have så er det vigtigt at du får gjort grundigt rent. Som mange ved så er rotter smittebærer af mange sygdomme der kan give mennesker alvorlige sygdomme. Derfor bør du aldrig røre ved rottens efterladenskaber, uanset om du finder dem udenfor eller indenfor. Da rotter kan kravle over alt, så bør du vaske alle lodrette og vandrette flader af. Det gælder alt fra vægge, gulve, borde, stole og legetøj der kan være berørt af rotten. Alle steder hvor en rotte har været der har den efterladt urin og bakterier. Husk rotterne bruger ofte alt deres tid i vores kloaksystem så det er både poter, pels og hale der er fyldt med bakterier.

Når du gør rent efter rotter så brug tykke gummihandsker der ikke går så nemt i stykker. Brug en grundrengøringsmiddel og afslut med at desinficerer med klorin eller rodalon.