akut kloakservice

Kloakservice

Er din kloak stoppet eller har du mistanke om, at noget er galt? Vores professionelle og erfarne kloakrenser rykker ud, når du kalder, og derfor yder vi en hurtig og yderst præcis kloakservice, som blandt andet indeholder kloakrensning, slamsugning og tv-inspektion.

Her er 4 gode grunde til at vælge os:

Skal vi give et gratis tilbud på din opgave. Kontakt os i dag. vi er altid ledig på telefonen.

Kloakservice udført af specialister

Akut Kloakservice er specialiseret i at rense kloakker, og vi tilbyder kloakservice både til private, erhverv og foreninger. Du kan fx bruge os til:

 

Vi løser alle former for opgaver inden for kloakservice . Er din opgave ikke nævnt, skal du ikke tøve med at ringe. Behovet for kloakservice opstår ofte, når toilettet eller afløbet fra køkkenet stopper til.

26 års erfaring med kloakservice

Et godt samarbejde bygger på professionel rådgivning. Vi har mange års erfaring indenfor området og lægger vægt på at du får sparring og gode råd både før, under og efter vi har udført en opgave. Det giver de bedste resultater.

Vi rykker ud, når du har brug for os. Derfor tilbyder vi døgnservice, og derfor kommer vi gerne ud til dig, hvis du akut har brug for hjælp om natten eller i weekenden. Ring til os på telefon 41 501 500 eller send en mail til info@akutkloakservice.dk.

akut kloakservice københavn
akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige til private, erhverv og boligforeninger.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Bliv ringet op af Akut Kloakservice

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Få et gratis tilbud på din opgave. Du kan kontakte os alle timer i døgnet.