Kloakspuling akut kloakservice døgnvagt

Tømning af toiletvogn

Akut Kloakservice tilbyder tømning af toiletvogne i København og resten af hovedstadsområdet. Hos os kan du få en fast eller periodisk aftale hver gang jeres toiletvogne skal tømmes.

Vi kan udføre tømningt præcis som i ønsker det. Antallet af transportable toiletter og nødvendige kørsler kan vi klare, og alt sammen til fornuftige priser. Slamsugeren kommer og jeres toiletter bliver suget, tømt og spulet korrekt, så der ikke opstår skader under arbejdet.

Vores erfarne fagfolk har stor erfaring inden for kloakservice og slamsugning, så du kan trygt overlade opgaven til os. Akut Kloakservice bliver ofte kaldt ud til denne slags opgaver på byggepladser, festivaler eller ved bygningsrenovering af ejendomme.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

akut kloakservice - Tv inspektion af kloak

Døgnvagt til tømning af dine toiletvogne

Hvilke tidspunkt på døgnet eller dag har ingen betydning for vores kloakmænd. Vi har døgnvagt alle ugens dage året rundt, så du kan altid hyre vores specialister til tømning af jeres toiletvogne – det gælder også weekend og helligdage.

Bestil tømning af toiletvogn og mobiltoilet

  • bad og toiletvogn
  • toiletvogn med tank
  • mobiltoiletter
  • luksus toiletvogn
  • trailer toiletvogn
  • gav og godik toiletvogn
  • toiletvogn med bad
  • tømning af toilet tank
  • toiletvogn med kværn
  • toilet vogn med vaskemaskine

Med os på sidelinjen kan du altid være sikker på, at du kan få den rette vejledning og hjælp, når jeres behov opstår. I mere end 26 år i kloakbranchen, har vi gjort en stor dyd i, at vores kunder altid skal kunne anvende os, når behovet opstår.

akut kloakservice - Slamsuger døgnservice

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Vi står altid klar til at hjælpe med alt inden for kloakservice, slamsugning og kloakrensning. Du kan ringe til os døgnet rundt på 41501500 eller sende os en mail.

Vores team af kloakmænd er altid på landevejen. Så vi kan hurtigt få en fagmand ud til dig, hvis du står med et akut kloakproblem.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Toiletvogn vs mobiltoilet

Både en toiletvogn og mobiltoilet er flytbare toiletter, der almindeligvis bruges til udendørs arrangementer eller byggepladser. Der er dog nogle forskelle mellem de to.

En toiletvogn er en større toilet vogn, der normalt transporteres på en trailer og kræver et køretøj til at trække den. Dette kaldes for en trailer toiletvogn. Den har ofte flere båse og håndvaskstationer og kan tilbyde yderligere faciliteter såsom opvarmning eller aircondition.

På den anden side er et mobiltoilet et mindre og mere grundlæggende flytbart toilet, der kan flyttes af en person eller et lille køretøj med et anhængertræk. Mobil toilet har typisk kun en bås og kan muligvis ikke have en håndvaskstation eller andre faciliteter.

I forhold til tømning af toiletvogne og mobiltoiletter så er der ingen forskel for slamsugeren. Det der er vigtigt er at slamsugerbilen kan komme i nærheden af vognen så det er muligt at udfører tømning af toilet tank. Faktisk behøves ikke så meget plads, bare det er muligt at køre ind i nærheden af  dine toiletvogne.

Der er ikke nogen forskel på om du har en luksustoiletvogn, en vogn med vaskemaskine eller om det er dobbelt toiletvogn. 

Alt tømning foregår udefra, via en luge. Det er kun hvis du har et af de såkaldte “Grønne”toiletter hvor det hele falder ned som på et gammelt das at det tømningen foregår indefra. Det kan desværre svine lidt men en grundig spuling og rengøring så er det hurtigt løst og klar til næste nedfaldskunde 😉

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.