akut kloakservice - Din kloakrenser kommer og foretager Kloakrensning hvis du har stoppet vask, stoppet toilet eller Stoppet afløb

Rensning af stoppet vask eller køkkenvask

Akut Kloakservice tilbyder hurtigt og effektiv rensning af din stoppede vask, bundventil eller afløb samt kloakrør.

Et professionelt kloak firma har mange års erfaring  med kloakrensing og har det bedste udstyr og værktøj med når din tilstoppede håndvvask skal renses og fungere normalt igen. Har du et akut problem med en stoppet vask, så kan du altid ringe til vores døgnvagt. Vi har åbent 24/7 hele året rundt.

Forskellige former for rensninger

Udover rensning af stoppede vaske, så udføres mange andre kloak­rensningsopgaver. Kloak firmaet bestræber sig altid på at rense din kloak eller dit afløb uden brug af kemikalier.

Derfor tilbydes miljørigtig kloakservice som bl.a. omfatter:

  • Rensning af  faldstamme
  • Rensning af tilstoppede toilet
  • Rensning af tilstoppet afløb
  • Slamsugning 
  • Kloakspuling
Kloakfirma der udfører kloakarbejde københavn samt resten af Danmark

Ring til døgnservice alle dage

Problem med en stoppet håndvask opstår sjældent belejligt. Det kan virke, som et mindre problem hvis din vask stopper til. Alligevel, så er det vigtigt at får løst problemet inden det udvikler sig til noget mere alvorligt.

Kan vandet ikke komme ud et sted, så søger det nye veje og det kan eventuelt resultere i en vandskade. Oplever du problemer med en tilstoppet håndvask eller køkkenvask, så sørg for at få problemet løst hurtigst muligt. Du kan selv gøre arbejdet eller du kan ringe til vores døgnservice og få problemet løst hurtigt og effektivt.

5 grunde til, at du har fået en stoppet vask

Der kan være flere grunde til, at en vask stopper til. Her er 5 af de mest almindelige:

  1. Er der tale om køkkenvasken, er det ofte fordi, man har hældt noget i, som burde være kasseret på anden måde.
  2. For eksempel kan afløbet ikke håndtere store mængder fedt, da det stivner og sætter sig fast og dermed stopper afløbet til.
  3. Der kan også være bagvedliggende problemer med rørene – men ofte er det, fordi der er kommet noget i vasken, som ikke skulle have været i, eller at der er kommet for meget i på én gang, så systemet ikke har kunnet håndtere det.
  4. Er der tale om en stoppet vask på badeværelset, kan det ligeledes dreje sig om, at der er kommet noget i, som ikke skulle den vej.
  5. Det kan dog også være fordi, at ting som sæberester eller hår har bygget sig op og sat sig fast i afløbet og på den måde forårsager en stoppet vask.
akut kloakservice

Hvad er en stoppet vask?

Ved første indskydelse kan man måske tro, at en stoppet vask er en vask, der helt er holdt op med at virke. Sådan forholder det sig heldigvis ikke. Der er derimod tale om, at vasken er blevet blokeret, så vandet ikke kan komme ud af vasken og væk.

Det kan være utroligt generende at stå med et stoppet afløb i vask, da vasken er noget, man bruger mange gange hver dag, og derfor har brug for fungerer. Ofte er det muligt selv at løse problemet, mens der andre gange ikke er andet at gøre end at tilkalde Akut kloakservice.

Sådan forebygger du et stoppet afløb i vask

Inden man bestiller en fuld kloakrensning, som i grelle tilfælde kan være nødvendigt, er der nogle ting, man selv kan prøve. For det første bør man være opmærksom på ikke at hælde ting i vasken, som ikke har noget at gøre der. Her får du vores bedste tips:

  • Når det gælder køkkenvasken, bør man ikke hælde store mængder fedt ned i afløbet, da det vil stivne og potentielt stoppe afløbet til.
  • I stedet kan man lade fedtet køle en smule af, inden man hælder det i en brugt mælke- eller juicekarton og smider det i skraldespanden.
  • På badeværelset bør man være opmærksom på ikke at tabe f.eks. vatpinde og vatrondeller ned i afløbet, da disse kan forårsage en stoppet vask.
  • Har man for eksempel klippet hår på badeværelset, bør man samle håret og smide det i en skraldespand fremfor at forsøge at skylle det ud i vasken, da også dette kan betyde, at vasken stopper til.
  • Hvis vasken alligevel stopper til, kan man forsøge at løsne det, der har sat sig fast, med en svupper. Det kan nogle gange få gang i systemet, så vandet igen kan passere.
  • Virker det ikke, er det vigtigt at skaffe professionel kloakservice hurtigst muligt.
akut kloakservice gladsaxe
akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Stoppet vask Køkken

Hvis du har problemer med stoppet vask i køkken så pas på med at blive alt for kreativ med “Gør det selv løsninger” En tilstoppet køkkenvask, kan gøre det nødvendigt at kontakte en professionel VVS-mand for at undersøge og løse problemet. Det er vigtigt at handle på en tilstoppet køkkenvask, hurtigt.

Fedt og madrester kan sidde hårdt fast og hvis du bruger en “rensesplit” så kan du gøre tilstopningen endnu værre. Når du bruger en rense split så skraber du en masse skudt løs i dine afløb og de ender ved din kloakprop og gør problemet endnu større. Derfor bør du ringe efter hjælp for at undgå yderligere skade og for at sikre, at vasken hurtigt fungerer ordentligt igen.

Hvis du selv vil rense din tilstoppet køkkenvask, så kog en masse vand og hæld i vasken så det kommer ned i dine rør under køkkenvask. Det kan nogle gange hjælpe på problemet hvis det “kun” er en lille tilstopning. Hvis dit afløb er stoppet under gulvet så skal der ofte en slamsuger forbi.

Undgå stoppet vask

For at undgå en stoppet vask, kan du selv gøre forskellige ting. En af de vigtigste råd er at holde vasken ren og undgå at smide affald og madrester i vasken så det ender i dit afløb under køkkenvasken. Rester af fedt og olie kan hærde og blokere rørene, så du anbefales at tørre dine pander og gryder af med papir eller en klud, før du skyller dem af i vasken, dette gælder også dine tallerkener og skåle. Du bør bruge din skraldespand til at smide madresterne i frem for at skylle det i vasken så det sener ender i dit afløb.På den måde ender affaldet hvor det skal i stedet for at bruge vasken som en skraldespand.

En gang om måneden kan du skylle din vask med kogende vand, til at fjerne eventuelle blokeringer og forhindre fremtidige problemer. Det er vigtigt at du undgå at hælde kemikalier ned i afløbet, da disse kan skade rørene og miljøet. Hvis du alligevel oplever problemer med en stoppet køkkenvask, er det bedst at kontakte en professionel VVS-tekniker for at foretage reparationer.

Stoppet håndvask

Er din håndvask stoppet i badeværelset så fortvivl ikke. Ofte kan du forhindre en stoppet håndvask med få gode vaner. I disse tider skal vi sparer så meget på vandet at mange ender med en stoppet handvask på badeværelset. Håndvasken kan stoppe til fordi der bruges meget sæbe og lidt vand. Hvis sæben sætter sig i rørene dag efter dag uden at blive skyllet ordentlig væk så vil du ende med et tilstoppet afløb under håndvasken.

Derfor anbefales det at du en gang om ugen lader den varme vandhane løbe lidt ekstra så du får skyllet sæberester væk fra afløbet.

Det kan være frustrerende, når håndvasken pludselig holder op med at løbe. Almindelige årsager kan være en tilstoppet afløbsrør, en ødelagt vandhane, eller problemer med vandtrykket.

Tjek dette før du ringer efter hjælp

Først og fremmest bør du tjekke om andre afløb eller toiletter har samme problem. Hvis de andre afløb også er stoppet, kan det være en indikation på et mere omfattende problem med rørene eller kloaksystemet. Hvis kun den ene håndvask er påvirket, kan du tjekke om afløbet under vasken er løs eller ødelagt. Du kan også forsøge at fjerne eventuelle propper i vasken eller i afløbet. Det kan være for hår eller sæbe der sidder lige i starten af afløbet. Hvis du ikke kan se eller fjerne noget op af rørene, bør du kontakte en VVS-mand for hjælp til at løse problemet i kloaken og forhindre yderligere skade i dit afløbsrør.

Forebyg problemet med en korrekt rensning

En kloakrensning i ny og næ kan være en rigtig god investering. Det kan nemlig hjælpe dig med at forebygge, at du får problemer med stoppet afløb, fx stoppet vask. Kloakrensning er ét af vores ekspertområder hos Akut Kloakservice, så du kan trygt kontakte os.

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.