akut kloakservice Kloakrensning stoppet vask stoppet toilet Stoppet afløb

Kloakrensning

Få en professionel og effektiv kloakrensning, når din kloak er stoppet til. Hos Akut Kloakservice tilbyder vi hurtig og effektiv kloakrensning døgnet rundt, når uheldet er ude.

Det er aldrig sjovt at stå med et tilstoppet toilet eller en tilstoppet vask. Heldigvis er der hjælp at hente, ved at kontakt-os. Vi har døgnåbent og rykket hurtigt ud og foretager den nødvendige kloakrensning, så du igen kan bruge dit toilet eller din vask.

Kundernes vælger os på baggrund af:

Professionel kloakrensning udført korrekt

Hos Akut Kloakservice er vi specialister i kloakrensning. Alt efter hvad din opgave med kloakrensning kræver, så kan vi tilbyde følgende:

 

Vi har både mandskab og udstyr til at løse selv de mest krævende kloakrensningsopgaver.

Vores dygtige kloakmænd tilbyder effektiv kloakrensning for både private og virksomheder. Når toilettet, afløbet eller vasken er stoppet til, så kan du roligt tage kontakt til os, så er hjælpen på vej. Vi tager telefonen døgnet rundt, så vent ikke med at kontakte os.

akut kloakservice

Få gode råd om kloakrensning med i prisen

Når vi er ude på opgaver, så give vi dig altid gode råd til hvordan du forhindre kloakproblemer i fremtiden. Du kan selv gøre mange ting, for at forhindre at en kloak stopper til bl.a. ved løbende at sørger for at kloakken og afløbet bliver renset.

Vælger du at få foretaget en TV-inspektion af din kloak, så kan vi nøjagtigt se hvad dit problem skyldes og hvordan vi vurdere at standen af din kloak er. Vi lægger stor vægt på, at du som kunde bliver tilfreds med vores kloakrensning og derfor kan du altid få en god sparring om dine kloakproblemer med os.

Kontakt vores døgnvagt 24/7

Du kan altid kontakte os på døgntelefonen. Vi giver med glæde et gratis tilbud på din opgave i dag. Alt arbejde bliver kun udført af dygtige og erfarne medarbejdere.

Få et uforpligtende tilbud fra et professionelt firma ved at kontakte os på 41 501 500 eller info@akutkloakservice.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige til private, erhverv og boligforeninger.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Bliv ringet op af Akut Kloakservice

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Få et gratis tilbud på din opgave. Du kan kontakte os alle timer i døgnet.