akut kloakservice Kloakrensning stoppet vask stoppet toilet Stoppet afløb

Kloakrensning

Hvad skal du gøre, når din kloak er stoppet til?

Svaret er enkelt: Få hjælp fra en professionel kloakrenser. Hos os kan du få hurtig og effektiv hjælp, når uheldet er ude.

Vi arbejder med professionelt udstyr, der garanterer den bedste løsning, og vi rykker hurtigt ud og sørger for at løse problemet. Du får derfor en kloakrensning af højeste kvalitet og kan igen bruge dit køkken og din badeværelse ubesværet.

Her er nogle af grundene til, at folk vælger os:

Professionel kloakrensning til dig

Vores specialister har erfaring fra mere end 25 år inden for kloakrensning, og vi er kompetente på området. Vi sørger altid for, at du får en professionel oplevelse, når du bestiller vores tjenester.

Vi passer på din kloak og overholder alle regler og love, så du får den bedst mulige service. Vores dedikeret team, er klar til at yde den service for dig

Her er nogle af de ting, vi kan hjælpe dig med:

Vores dygtige kloakmænd tilbyder effektiv kloakrensning for både private og virksomheder.

Når toilettet, afløbet eller vasken er stoppet til, så kan du roligt tage kontakt til os, så er hjælpen på vej.

Du kan kontakte os døgnet rundt, og vi er altid lynhurtigt ude hos dig for at afhjælpe dit problem, så du ikke skal bekymre dig om det, når vi forlader dig og din adresse igen.

akut kloakservice

Døgnvagt kloakrensning, når du har brug for det

Hos os står kloakrensning altid højt på listen over tjenester, og vores omfattende viden gør, at vi kan håndtere enhver opgave med stor effektivitet.

Du kan anvende vores dygtige medarbejdere alle timer i døgnet, til når uheldet er ude. Vi er konstant opmærksomme på nye teknikker og materialer, og vi har tendens til at udnytte vores kompetencer og ekspertise til at levere den helt rigtige løsning til din situation.

At have døgnvagt er en vigtig del af vores service, og vi gør alt, hvad der står i vores magt for at håndtere enhver situation, hvad enten det er dag eller nat.

 

Hvor ofte skal man rense en kloak?

Det afhænger af, hvor hårdt kloakken er belastet: Hvis der ofte skylles store mængder affald ned i kloakken, bør den renses regelmæssigt, måske hver tredje måned.

Hvis der derimod ikke skylles meget affald ned, kan det være nok at rense kloakken én gang om året. Det anbefales dog altid at få foretaget en professionel kloakrensning, så du kan være sikker på, at kloakken er ren og holdes fri for eventuelle problemer.

Få gode råd om kloakrensning hos os

Når vi er ude på opgaver, så give vi dig altid gode råd til hvordan du forhindrer kloakproblemer i fremtiden.

Du kan selv gøre mange ting, for at forhindre at en kloak stopper til bl.a. ved løbende at sørger for at kloakken og afløbet bliver renset.

Vælger du at få foretaget en tv-inspektion af din kloak, så kan vi nøjagtigt se hvad dit problem skyldes og hvordan vi vurdere at standen af din kloak er.

Vi lægger stor vægt på, at du som kunde bliver tilfreds med vores kloakrensning og derfor kan du altid få en god sparring om dine kloakproblemer med os.

Kontakt vores døgnvagt 24/7

Du kan altid kontakte os på døgntelefonen. Vi giver med glæde et gratis tilbud på din opgave i dag. Alt arbejde bliver kun udført af dygtige og erfarne medarbejdere.

Få et uforpligtende tilbud fra et professionelt firma ved at kontakte os på 41 501 500 eller info@akutkloakservice.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige til private, erhverv og boligforeninger.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.