akut kloakservice kommer med en kloakrenser

Serviceaftale uden overraskelser

Med en serviceaftale på din kloak slipper du for ubehagelige overraskelser i kloakken. Lad Akut kloakservice vedligeholde dit kloaksystem, så får du foretaget regelmæssigt service på afløb, pumpebrønde og lignende. Når du tegner en serviceaftale med Akutkloakservice, bliver dit kloak system tjekket løbende af vores folk. Kloakken kan dermed bevares i god stand og du får løbende mulighed for at vedligeholde og udbedre slidtage og skader.  På den måde minimerer du risikoen for problemer med kloakken og forebygger eventuelle skader.

Undgå ubehagelige overraskelser med en fast serviceaftale

For at undgå ubehagelige overraskelser med en kloak, der pludselig er stoppet, kan du med fordel tegne en serviceaftale hos Akut Kloakservice. I vores faste aftaler indgår altid service på bl.a.:

  • Fedtudskillere
  • Sandfangsbrønde
  • Vejbrønde
  • Pumpebrønde
  • Olieudskillere
  • Faldstamme
  • Køkkenafløb
  • Regnvandsbrønde
  • Afløb m.m.

Grundig service på aftalte tidspunkter

Når vi kommer ud, renser vi dine kloakinstallationer og sikrer os, at alt er, som det skal være. Med en aftale om regelmæssigt eftersyn sikrer du dig dermed, at eventuelle problemer bliver opdaget, før de bliver akutte.

Vi er eksperter i kloakservice

Akut Kloakservice har mere end 20 års erfaring med kloakservice. Du kan derfor være forsikret om, at du er i gode hænder når du tegner en serviceaftale med os om Kloakservice. Her er et udvalg af de mange forskellige former for kloakservice, som vi yder for vores kunder hver dag:

En serviceaftale der passer til dine behov

Lad os sammen aftale rammerne for din serviceaftale. Når du kontakter os, finder vi sammen ud af, hvilke vilkår, der passer bedst til dine behov – hvad end din henvendelse drejer sig om en aftale til din private bolig, din restaurant eller noget tredje. Du er altid velkommen til at kontakte os på 41 501 500, så vi kan finde frem til den helt rette aftale til dig.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.