Kloakfirma der udfører kloakarbejde københavn samt resten af Danmark

Rensning af nedløbsbrønd

Har du behov for rensning af din nedløbsbrønd og ved ikke selv, hvad du skal gøre.

Kontakt os med det samme og få en professionel kloakmand med over 26 års erfaring ud til dig for at klare problemet nemt og enkelt. Det rette udstyr kombiberet med stor erfaring, sikre dig professionel løsning.

Få akut rensning af nedløbsbrønd hos os

Det kan ske når som helst, at din nedløbsbrønd er så tilstoppet, at du ikke kan bruge den. Selv hvis tilstopningen sker om aftenen eller i weekenderne, er vi klar til at hjælpe dig. 

Døgnvagten er altid åben og klar til at tage imod opkald fra dig, når du har et problem. Du kan få hjælp 24 timer i døgnet. Ring uanset hvornår det skal fikses, vi kan gøre det 365 dage om året. Du behøver aldrig skal vente til dagen efter.

Når du kontakter os for at få løst en akut opgave, så kommer vi ud til dig så hurtigt som muligt. Ofte er kloakteamet fremme på under en halv time fra, du ringer til os.

Herfra tager vi over og sikrer os, at dit problem forsvinder, og du igen kan bruge hele dit hjem uden at skulle bekymre dig om, hvad der er stoppet og hvad, der ikke er.

akut kloakservice kommer med en kloakrenser

Rensning af nedløbsbrønd med over 26 års erfaring

Vi har i over 26 år lavet tømning af nedløbsbrønde og andet kloakarbejde, og vi er derfor også sikre på, at vi kan hjælpe dig med dit problem uanset størrelsen på det. Hos os skal du aldrig nogensinde være nervøs, da vores erfarne specialister altid er bedst muligt forberedt og har det nyeste udstyr ved hånden, så din opgave kan blive løst, uden at der kommer skader på dit hjem.

Når du kontakter os, så står vores personale klar til at rådgive og vejlede om, hvordan du bedst kan passe på alt omkring din kloak, og vi guider dig igennem hele processen, inden vores specialister kommer ud for at fikse dit problem. Vi overholder naturligvis alle aftaler og sikrer os, at alt er lavet korrekt og forsvarligt, før vi forlader din adresse med endnu en veludført opgave under bæltet.

Kontakt os for at høre mere

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud, der passer perfekt til dig og dine behov, så kontakt os på 41 501 500 eller info@akutkloakservice.dk for at høre mere om, hvad vi kan gøre. Vi sidder klar 24 timer i døgnet og kan hjælpe dig med alt det, du har brug for, så tøv endelig ikke med at kontakte os, når du skal have en specialist ud for at klare noget, der har med din kloak at gøre.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Kontakt os her

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.