Kloakfirma der udfører kloakarbejde københavn samt resten af Danmark

Tømning af bundfældningstank

Står du med en bundfældningstank, der har behov for tømning eller rensning? Kontakt os for at få den hjælp, når du har behov for. Med mere end 26 års erfaring og et hav af veludførte opgaver, klare kloakteamet ærterne for dig i en fart. Hver gang du oplever et problem omkring din kloak, afløb eller andet er du velkommen til at kontakte Akut kloakservice dag og nat.

Tømning af bundfældningstank med døgnvagt

Hvis du opdager, at din bundfældningstank er fyldt og har behov for tømning, så ring. Vagttelefonen er åben uanset om det er sent om aftenen eller weekend. Du er altid velkommen til at ringe. Vores akutte døgnvagt, der er åben alle årets 365 dage og alle timer af døgnet. Derfor kan du altid få den hjælp, du har behov for, når du har behov for den.

Når du ringer til os med dit problem, så sender vi med det samme en erfaren specialist ud til din adresse for at løse din opgave, så effektivt som nogen kan gøre det. Vi hjælper alle slags kunder, så du kan roligt kontakte os, lige meget om problemet er opstået i dit private hjem eller på din arbejdsplads, da vi er uhyre fleksible og ønsker at hjælpe alle.

akut kloakservice kommer med en kloakrenser

Tømning af bundfældningstank med over 26 års erfaring

Vi er stolte af at kunne kalde os nogle af Danmarks absolut mest erfarne fagfolk til tømning af bundfældningstanke, og denne erfaring får du altid glæde af, når du kontakter os og beder om hjælp. Vi sørger naturligvis for, at alt blive tømt og renset på den bedst mulige måde, og vi skiller os bagefter forsvarligt af med affaldet.

Vores fagmænd har igennem deres mange år fået enorme kompetencer, og du får derfor også den absolut bedste service, hver gang du vælger os. Derudover så bliver alle specialister konstant videreuddannet og certificeret, så alle opgaver kan blive løst korrekt, forsvarligt og efter dansk lovgivning.

Kontakt os med det samme

Hvis du ønsker en fagmand med over et kvart århundredes erfaring til at hjælpe dig med din næste kloakopgave, så kontakt os med det samme og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Ring til os på 41501500 eller skriv en mail til info@akutkloakservice.dk, og så vil vores enormt servicemindede personale skræddersy det helt perfekte tilbud, der kan løse alle dine problemer, hvad enten de er store eller små, så du igen kan fortsætte med din dagligdag, uden at der er noget i kloakken, der generer dig.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Kontakt os her

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.