Kloakfirma der udfører kloakarbejde københavn samt resten af Danmark

Tømning af sandfangsbrønd

Har du brug for tømning eller rensning af din sandfangsbrønd? Har du problemer, der omhandler din kloak eller dit afløb?

Kontakt os med det samme, og få den hjælp, du har behov for af professionelle og dedikerede specialister med mange års erfaring.

Få akut tømning af sandfangsbrønd hos os

Når din sandfangsbrønd har behov for tømning eller rensning, så er der ikke nogen tid at spilde. På det tidspunkt er brønden sandsynligvis så tilstoppet, at det nærmest står ud af den. Derfor have hjælp med det samme.

Det kan heldigvis klares af den akutte døgnvagt. Telefonen er altid åben. Kontakt os når som helst, når du har et kloak problem, der ikke kan vente til næste hverdag.

Når du ringer til os og fortæller om et akut problem, så er der skal det gå stærkt.

Det betyder, at vi kan være hos dig på mindre end 30 minutter i stort set alle tilfælde, og vores specialister kan derefter gå i gang med at lave det, de er bedst til. At hjælpe dig, hver gang du har et problem med din kloak eller lignende, og imens kan du slappe af og nyde, at dit problem snart er væk som dug for solen.

akut kloakservice kommer med en kloakrenser

Rensning af sandfangsbrønd med over 26 års erfaring

Du skal altid være sikker på, at når du kontakter en fagmand til rensning af din sandfangsbrønd, så skal du også kunne vide, at han er dygtig og erfaren nok til at kunne klare opgaven. Dette kan du heldigvis trygt stole på, når du vælger os, da vores specialister har over 26 års erfaring og et utal af veludførte opgaver under bæltet.

Vi har løst et hav af opgaver fra de små og enkle til de store og komplicerede, og hver gang har vi udført arbejdet til perfektion. Du kan derfor vide dig 100 procent sikker på, at lige meget hvor voldsom dit problem ser ud, så kan vi klare det i et snuptag og efter alle regler og forskrifter.

Kontakt os for at høre mere

Hvis du står med et problem, der kræver professionel assistance, så ring til os på 41 501 500 eller skriv en mail til info@akutkloakservice.dk og få den hjælp, du har brug for. Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til dine behov og ønsker, og du kan når som helst få svar på alle dine spørgsmål, så du ikke er i tvivl om noget, når vi kommer ud til din adresse for at hjælpe.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Kontakt os her

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.