Kloakfirma der udfører kloakarbejde københavn samt resten af Danmark

Tømning af olieudskiller

Hvis du i weekenden opdager, at du har brug for tømning af olieudskiller, hvad gør du så? Du ringer til Akut kloakservice døgnvagt, og vi sender med det samme en fagmand med over 26 års erfaring ud til dig. Opgaven bliver løst hurtigt og effektivt, både weekender, aften og hverdage.

Tømning kan gøres døgnet rundt, da du aldrig skal gå med et ubehandlet problem i længere tid end højst nødvendigt.

Tømning og rensning af olieudskiller døgnet rundt

Det er de færreste, der opdager, at deres olieudskiller har brug for tømning eller rensning, før problemet er blevet så voldsomt, at det ikke kan vente længere. Det er i disse tilfælde, at det er uhyre vigtigt, at du kan komme i kontakt med en fagmand uanset tidspunktet, og derfor er vores døgnvagt åben 365 dage om året.

Hvad enten det er aften, weekend, jul eller nytår, så kommer vi ud til dig, og du kan som udgangspunkt regne med, at vi er på din adresse på mindre end 30 minutter fra øjeblikket, hvor du ringer til os med dit problem. Du skal ikke være nervøs for, om du er den rette kunde. Kloakteamet er klar til at hjælpe både privatekunder og erhvervskunder, når de har behov for det.

akut kloakservice kommer med en kloakrenser

Vi har mange års erfaring i tømning af olieudskiller

Man kan ikke købe sig til erfaring, da det helt naturligt tager tid at opbygge kompetencer. Akut kloakservice team har brugt over 26 år på at opbygge erfaring. Alle disse års erfaring kommer dig til nytte, når du vælger os til tømning af din olieudskiller. Da sådan en tømning, er farligt affald, så skal olieaffaldet, behandles på den bedst mulige måde.

Alle kloakspecialisterne bliver konstant videreuddannet og certificeret, så de kan tage sig af alle slags opgaver. Det også gælder også tømning af olieudskiller. Opgaven løses efter samtlige forskrifter og gældende dansk lovgivning. Vi er nemlig nøjagtigt så perfektionistiske og ærgerrige, som da vi startede for over et kvart århundrede siden.

Kontakt os allerede i dag

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud, der passer perfekt til dig og dine behov, så kontakt os på 41501500 eller info@akutkloakservice.dk, hvor vores personale er klar til at hjælpe dig.

Vores telefon er åben døgnet rundt, så du må aldrig stå og vente, hvis du har et problem, der skal løses, da vi kommer lynhurtigt ud til dig og klarer alle dine opgaver til perfektion.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Kontakt os her

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.