Kloakfirma der udfører kloakarbejde københavn samt resten af Danmark

Tømning af septiktank

Leder du efter en specialist til tømning eller rensning af din septiktank? Hos os tilbyder vi når som helst tømning og rensning af septiktanke på hele Sjælland og vi har i mere end 26 år arbejdet med denne type opgaver.

Du kan ringe til os alle timer i døgnet med vores døgnservice, og vi kommer lynhurtigt ud til dig for at klare opgaven.

Hvorfor er tømning og rensning af septiktank nødvendigt?

Det er vigtigt at få et erfarent kloakfirma til at stå for tømning og rensning af din septiktank, da det kan være svært at gøre arbejdet ordentligt, hvis du ikke selv har de rette redskaber til det.

Du tager en risikofyldt beslutning ved at gøre det selv, som i øvrigt kan have sundheds- og miljømæssige konsekvenser for dig og omgivelserne, så overlad altid arbejdet til en professionel.

I en septiktank kan der ligge giftigt bundslam eller olierester, der skal tømmes og renses på den helt rigtige måde. Det kan komme til at blive dyrt i bortskaffelse af forurenet jord, hvis tanken begynder at lækket slam ud i jorden omkring, så hvordan undgår du det? Du kontakter vores servicemindede personale i dag, så vi kan hjælpe og forebygge problemet for dig.

akut kloakservice kommer med en kloakrenser

Hvordan tømmes en septiktank?

Når en septiktank skal tømmes, så foregår det på følgende måde. Vi åbner tanken og tømmer den for gamle olie rester, snavs og fedt med vores slamsuger.

Derefter bliver den renset godt igennem med vores højtryksspuler. Når tanken er tømt og renset, så kører vi restprodukterne ud til en genbrugsstation, der er specialiseret i håndtering af farlige kemikalier, så de kan blive bortskaffet korrekt og komme ud af dit liv.

Få en grundig rensning af septiktank

En rensning af septiktank kan være en rigtig god idé, da din tank får et længere liv, når du har haft vores dygtige kloakmand forbi til en grundig og effektiv rensning af den. Det er nemlig dyrt at udskifte eller få repareret en sådan en tank, så hellere få den ordnet ofte, så du ikke får brug for udskiftning.

Desuden er der risiko for forurening, hvilke betyder, at tanken skal bortskaffes efter særlig lovgivning. Derfor skal opgaven håndteres af et fagligt og erfarent kloakfirma. Vi tager vores arbejde seriøst og kommer altid velforberedte ud til enhver opgave, når du kontakter os for at få hjælp.

Tømning af septiktank på hele Sjælland

Du kan få os ud til tømning af septiktank på hele Sjælland, og vi har døgnservice 24/7 og er klar til at komme ud, når du har brug for vores hjælp. Med en tømning af din septiktank undgår du fremtidige udfordringer, såsom utætheder, slitage eller en hel udskiftning af tanken.

Vores medarbejdere har erfaringen og værktøjerne i orden, så oplever du tegn på at din septiktank skal tømmes eller renses? Så kontakt os på vores døgnservice, som er åben året rundt.

Kontakt os i dag

Ring til os på 41 501 500 eller skriv en mail info@akutkloakservice.dk, når du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud. Vi er klar til at hjælpe døgnet rundt, så tøv ikke med at kontakte os, når du skal have løst en opgave af kloakfolk med over 26 års erfaring.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Kontakt os her

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.