Kloakfirma der udfører kloakarbejde københavn samt resten af Danmark

Tømning af sivebrønd

Har du en sivebrønd, der trænger til tømning? Bestil en professionel fagmand med over 26 års erfaring. Kontakt os i dag. Inden for 2 timer får du en specialist ud til dig for at klare problemerne med din sivebrønd. Kloakmanden sørge for, at alt er præcist, som det skal være, når du er alene  igen.

Mulighed for akut rensning af din sivebrønd

Har du har akut brug for tømning eller rensning af din sivebrønd? Så er hjælpen klar til dig døgnet rundt. Akutkloakteam ved, at du sjældent opdager, at der er noget galt med sivebrønde, før problemet har vokset sig så stort, at det ikke kan vente til i morgen.

Derfor kan du når som helst komme i kontakt med akut døgnvagt. Når som helst, kan du få fat på os, midt om natten, i weekenderne eller på helligdage. 

Når du ringer til vores fantastiske personale og fortæller om dit akutte problem, så er vi udmærket klar over, at der ikke er nogen tid at spilde.

Derfor kan du regne med, at vi i næsten alle tilfælde er på din adresse på mindre end 30 minutter for at løse dit problem. Imens er alt, hvad du skal gøre at læne dig tilbage og afvente, at det der har generet dig snart, er en saga blot.

akut kloakservice kommer med en kloakrenser

Tømning af sivebrønd med over 26 års erfaring

Man kan ikke købe sig til erfaring, og derfor er denne egenskab hos os en af de mest dyrebare, vi har. Vores specialister har set et hav af forskellige problemer i alle størrelser, så når du skal have tømning af din sivebrønd, så kan du ikke finde bedre fagfolk end vores til at klare ærterne for dig.

Når du vælger os, så kommer vi altid ud til dig med det nyeste udstyr og de stærkeste kompetencer, så du ved, at ingen opgave er for stor eller kompliceret for os.

Vi sætter en ære i altid at være ajour med de nyeste regler og tendenser, så du kan få den bedste service, hvilket også inkluderer muligheden for at få svar på alle dine spørgsmål, samt få råd og vejledning, hvis du ønsker dette.

Kontakt os allerede i dag

Ønsker du at få et gratis og uforpligtende tilbud, der passer perfekt til dig og dine behov, så ring til os på 41 501 500 eller skriv en mail til info@akutkloakservice.dk allerede i dag.

Vores servicemindede personale sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål og kan hjælpe dig med alt, hvad du måtte have brug for omkring din kloak og lignende.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Kontakt os her

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.