Kloakspuling akut kloakservice døgnvagt

Kloakrensning Husum

Har du akut brug for døgnservice hjælp til kloakservice, kloakrensning, slamsugning, kloakspuling eller tv-inspektion? Så står vores dygtige specialister klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Vi har døgnvagt alle ugens dage, mandag til søndag samt alle helligedage.

Hvis du har brug for kloakrensning i Husum, så er du kommet til det helt rette sted. Kontakt os i dag og få den hjælp, du har behov for, uanset hvad der måtte drille i din kloak.

Vi har over 26 år i branchen og kan komme ud til dig på alle tider af døgnet.

Hos os får du altid:

Kloakrensning i Husum med akut døgnvagt

Når du har behov for kloakrensning i Husum, så er der ingen tid at spilde, og derfor kan du kontakte vores døgnvagt når som helst, du har behov for det. Vi er klar til at hjælpe dig, hvad enten det er aften, nat, weekend, jul eller nytår, og du er altid sikret et professionelt resultat, når vi igen forlader din adresse.

Når du ringer til os og fortæller om et akut problem, der ikke kan vente til dagen efter, så sender vi lynende hurtigt en fagmand ud til dig for at klare ærterne. I mellemtiden giver vi dig råd og vejledning til, hvordan du kan være bedst muligt forberedt til, når vores ekspert kommer ud til dig, og herefter vil han klare problemet effektivt og helt ubesværet.

Erfaren kloakrensning i Husum til dig

Vi har igennem vores mere end 26 år i kloakbranchen oplevet lidt af hvert, og vi tager al denne erfaring med os, hver gang vi kommer ud til dig i Husum for at lave kloakrensning. Hos os er ingen udfordringer for store eller komplicerede, da vi altid kan klare det, der står i vejen for din dagligdag, og du kan derfor trygt og roligt kontakte os hver gang, du har et problem.

Vi laver blandt andet:

  • Kloakservice
  • Kloakspuling
  • Slamsugning

Dette er dog kun et par eksempler på de ting, vi kan lave for dig, og vi har erfaring med uendeligt meget mere end blot dette. Du er samtidig også altid sikret, at alle opgaver bliver løst med en ærgerrighed og professionalisme, der ikke er set andre steder, når vi kommer ud på din adresse for at løse et problem i din kloak.

akut kloakservice TV-Inspektion

+4 stjernet kloakrensning i Husum

Hvis du ikke allerede er overbevist om, at vi er den rigtige partner for dig, når du skal have lavet kloakrensning i Husum, så er vi sikre på, at vores +fire store stjerner på hjemmesiden Trustpilot og vores mere end 190 anmeldelser kan fortælle dig, at vi er blandt landets bedste. Vores specialister bliver nemlig konstant videreuddannet, og de har alle det nyeste og bedste udstyr ved hånden, når de kommer ud til dig.

akut kloakservice kloakservice i Brøndby gentofte

Kontakt os allerede i dag

Ønsker du at få klaret et problem, der generer din kloak, så kontakt os på 41501500 eller info@akutkloakservice.dk, hvor vores servicemindede personale sidder klar til at hjælpe.

Hos os får du altid et gratis og uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til dine behov og ønsker, og vi svarer naturligvis på alle de spørgsmål, du kunne have, så du ikke står tilbage med nogen form for undren.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Husum Københavns kommune

Husum i København er en del af bydelen 2700 Brønshøj-Husum, der er en administrativ bydel i København, og har et areal på 8,73 km2 med omkring 45.000 indbyggere. Brønshøj-Husum ligger i den nordvestligste bydel af Københavns kommune.
Brønshøj og Husum er i dag stort set vokset sammen, og udgør i flere sammenhænge en enhed, men kan alligevel opdeles i områderne Brønshøj, Husum og Tingbjerg.

Det centrale Husum præges af Husum Torv og Frederikssundsvej, hvor der ligger mange butikskæder, blandt andet Føtex, Netto, Lidl og Matas. Husum har sit eget bibliotek og  her ligger også Brønshøj-Husum eneste S-tog station. Byens største virksomhed er det Danske Radiometer.

Husum er opdelt med en del nord for Frederikssundvej, hvor der ligger en mange almennyttige boliger, med boligområderne Husumgård og Voldparken samt Tingbjerg. Vest for Husum Torv ligger et andet almennyttigt boligområde omkring Åfløjen. Området syd for Frederikssundsvej er et udpræget villakvarter.

Vidste du...

…at Københavns kommunes spildevandsplan 2018 angiver at der skal ske en indsats til reduktion af overløb af blandet spildevand fra fælleskloakken til Harrestrup Å. Noget der i den grad vil komme til at påvirke Brønshøj-Husum. Ved overløbsbygværket ved Spangen i Brønshøj-Husum sker der overløb ca. 10 gange om året. Derfor er der nu planer om at bygge et 12.500 kubikmeter stort bassin i ca. 20 meters dybde.

Trods en stor skepsis hilser lokaludvalget i Brønshøj-Husum det omstridte bassin velkommen. Begrundelsen er at man ikke kan acceptere at Harrestrup Å og de nedstrøms vandmiljøer bliver udsat for så store mængder kloakopblandet regnvand, som er tilfældet på nuværende tidspunkt.

Det vil være HOFOR ( Hovedstadens Forsyningsselskab) der skal stå for etableringen af det store bassin
Indsatsen er begrundet i statens vandområdeplaner, samt kommunens miljø og målsætning om god badevandskvalitet i Kalvebodernehvor Harrestrup Å har sit udløb. 

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.