Kloakspuling akut kloakservice døgnvagt

Kloakservice Brønshøj

Har du akut brug for døgnservice hjælp til kloakservice i Brønshøj, kloakrensning, slamsugning, kloakspuling eller tv-inspektion? Så står vores dygtige specialister klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Vi har døgnvagt alle ugens dage, mandag til søndag samt alle helligedage.

Vores erfarne og kompetente medarbejdere yder alle former for kloakservice i Brønshøj. Vi hjælper blandt andet med:

 • Rengøring af sandfang, fedtudskillere og olieudskillere
 • Rengøring af slamtanke og slambassiner
 • Service på olie og brønde
 • Tømning af septiktanke
 • Diverse former for slamsugning
 • Stoppede toiletter
 • Rensning af faldstammer
 • Rensning af køkkenafløb og gulvafløb

Vi yder akut kloakservice i Brønshøj

Det er til tider nødvendigt med hurtig kloakservice, da problemerne kan opstå akut uden for normal arbejdstid. Derfor kan du også få fat på os i weekender og om natten. Opstår der et akut problem med din kloak, kan vores døgnservice kontaktes på telefon 41 501 500.

akut kloakservice Kloakservice Farum

Uforpligtende tilbud på kloakservice i Brønshøj

Der er stor variation på de opgaver, vi udfører i Brønshøj. Derfor at der naturligvis også stor variation på priserne. Tidspunktet, omfanget og opgavens type er afgørende for prisen. Du kan altid få et helt uforpligtende tilbud på vores kloakservice. Ring til os på telefon 41 501 500. Du kan også sende en mail til info@akutkloakservice.dk, som vi vil besvare hurtigst muligt.

TV-inspektion af kloakken kan definere problemet

Få defineret dit problem ved hjælp af en TV-inspektion af kloakken. På denne måde kan vi tit ret hurtigt få styr på, hvilken kloakservice, der er behov for. En TV-inspektion kan blandt andet være med til at svare på følgende spørgsmål:

 • Er kloakken stoppet
 • Er der revner i kloak eller afløbsledninger
 • Er der rotter i kloakken og huset

Kunder hos os

Kundetyperne hos Akut Kloakservice er vidt forskellige i Brønshøj. Det kan både være virksomheder eller private kunder, der har behov for hjælp i privatboligen, sommerhuset eller kolonihavehuset. Alle vores kunder får en grundig og professionel vejledning fra start til slut.

akut kloakservice gladsaxe

Har du brug for rådgivning om kloakservice i Brønshøj?

Som helt almindelig borger er det ikke altid helt let at afkode, præcis hvad problemet med kloakken er. Måske har du bemærket, at du døjer med tilstoppet kloak, og du har brug for en kloakrensning. Men er det en slamsuger, kloakrensning eller skal der en TV-inspektion til eller noget helt tredje?

Det kan være svært at sige, hvis du ikke arbejder med kloakservice professionelt. Hos Akut Kloakservice beskæftiger vi os med kloakproblemer døgnet rundt. Derfor er vi helt sikre på, at vi kan svare på dine spørgsmål og hjælpe dig.

Kontakt Akut Kloakservice og bliv klogere på problemet

Første skridt på vejen kan være at kontakte os. Hvis du forklarer os om dit problem, kan vi give dig den rådgivning og vejledning, du har brug for. På den måde kan du blive langt klogere på, præcis hvilken kloakservice i Brønshøj, du har brug for.

Hernæst kommer vi selvfølgelig gerne ud til dig med en af vores biler – og så bliver problemet hurtigt fikset! Vi sætter en ære i god kommunikation og service hele vejen, lige fra du kontakter os første gang, til vi er færdige med at hjælpe dig. Din tilfredshed betyder meget for os.

Fiks problemet med vores kloakservice døgnvagt

Vores kloakservice døgnvagt betyder, at du kan kontakte os på et hvilket som helst tidspunkt af døgnet. Kloakken kender nemlig ikke klokken, og et problem kan opstå når som helst – det kan være mandag klokken tolv formiddag, men det kan også være lørdag nat klokken to. Uanset hvor i Brønshøj du befinder dig, er vi klar til at rykke ud.

Små problemer kan vokse sig store

En beskidt og tilstoppet kloak kan give alverdens problemer, og det er altid bedst at få dem fikset hurtigst muligt. Dét der ligner et lille kloakproblem, kan nemlig hurtigt vokse sig større, end du aner. Og så bliver det altså en hel del dyrere, end hvis du har fået det fikset med det samme. Derfor er kloakservice døgnvagt hos Akut Kloakservice et rigtig godt tilbud.

Slamsugning kan løse problemet

En slamsugning kan være lige dét, kloakken har brug for at få styr på problemet. Her bliver skidt, snavs og forskellige emner, som har sat sig fast i kloakrørene, suget ud. Det betyder, at systemet bliver frit, og vandet igen kan flyde helt uden problemer.

Hvornår har jeg brug for en slamsuger?

 • Kontakt Akut Kloakservice og fortæl os om situationen. Vi kan hjælpe dig med at afklare, hvad der er brug for
 • Hernæst rykker vi gerne ud med vores servicevogn og gør kloakken ren, fin og fri.
 • Hvis vandet står højt i dit toilet, kan det være et tegn på, at du har brug for slamsugning.
 • Oplever du, at vandet kun modvilligt løber ud i vasken? Det kan tyde på, at en kloakrensning kunne hjælpe.
 • Problemer med dårlig lugt kan skyldes en tilstoppet kloak. Du har altså brug for en kloakrensning, muligvis i form af slamsugning
 • Skal septiktanken – så er vi klar

Det er meget sandsynligt, at du allerede har set vores slamsuger gadebilledet i Brønshøj. Det er nemlig meget almindeligt, at borgerne oplever problemer med kloakken. Her vil det være nærliggende at kontakte os.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Brønshøj - Københavns kommune

2700 Brønshøj-Husum er en del af Københavns kommune. Bydelen kan inddeles i fire større områder: Brønshøj, Husum, Bellahøj og Tingbjerg. Bydelen grænser op til Emdrup i nord, Bellahøj og Utterslev i øst, Vanløse i syd og Islev i vest.

Brønshøj-Husum ligger i den nordvestligste bydel af Københavns kommune.
Brønshøj og Husum er i dag stort set vokset sammen, og udgør i flere sammenhænge en enhed, men kan alligevel opdeles i områderne Brønshøj, Husum og Tingbjerg.

Nord for Brønshøj finder man Københavns største ferskvandområde, Utterslev Mose. Herfra strækker Fæstningskanalen sig igennem både Tingbjerg og Husum Nord. Kanalen blev gravet i 1800-tallet, med det formål at oversvømme lavtliggende områder i og omkring Dyrehaven og Ermelunden ud til Gentofte Sø.

I Brønshøj finder man Brønshøj Vandtårn. Vandtårnet blev opført i 1928 og fungerede som Københavns vandforsyning indtil 1999 og blev herefter erklæret fredet i 2000. Det er derfor ét af Danmarks 11 fredede vandtårne. Efter kommunen tilbagekøbte vandtårnet i 2015, er det bl.a. blevet brugt til at afholde koncerter. Tårnet har nemlig en god efterklang, der er attraktivt for musikere.

Vidste du...

… at mere end hundrede års forurening af Utterslev Mose ledte til at den i 1960’erne blev erklæret biologisk død?

Størstedelen af forureningen kom fra rensningsanlægget Gyngemoseværket, der lukkede i 1970. I løbet af 1990’erne lavede Københavns Kommune underjordiske regnvandsbassiner, hvor kloakvandet kunne holdes tilbage. Det har resulteret i færre kloakoverløb til mosen og en mere positiv miljøtilstand. Kommunen tilbyder også lokale løsninger til afledning af regnvand. I samme forbindelse har Københavns Kommune sat en plan for en ren Utterslev Mose i 2028.

Spildevandsplan 2018 angiver at der skal ske en indsats til reduktion af overløb af blandet spildevand fra fælleskloakken til Harrestrup Å. Noget der i den grad vil komme til at påvirke Brønshøj-Husum. Ved overløbsbygværket ved Spangen i Brønshøj-Husum sker der overløb ca. 10 gange om året. Derfor er der nu planer om at bygge et 12.500 kubikmeter stort bassin i ca. 20 meters dybde.

Trods en stor skepsis hilser lokaludvalget i Brønshøj-Husum det omstridte bassin velkommen. Begrundelsen er at man ikke kan acceptere at Harrestrup Å og de nedstrøms vandmiljøer bliver udsat for så store mængder kloakopblandet regnvand, som er tilfældet på nuværende tidspunkt.

Det er også i Utterslev Mose at maleren Jørgen Nash påstår at det afhuggede hoved af Den Lille Havfrue befinder sig, da det blev hugget af første gang i 1964.

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.