akut kloakservice - Din kloakrenser kommer og foretager Kloakrensning hvis du har stoppet vask, stoppet toilet eller Stoppet afløb

Vi udfører kloakservice i Nærum

Har du akut brug for døgnservice hjælp til kloakservice i Nærum, kloakrensning, slamsugning, kloakspuling eller tv-inspektion? Så står vores dygtige specialister klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Vi har døgnvagt alle ugens dage, mandag til søndag samt alle helligedage.

Akut Kloakservice er klar til at hjælpe med alle opgaver inden for kloakrensning i Nærum. Vi er nemlig super skarpe i kloakservice. Vores dygtige medarbejdere kan f.eks. hjælpe med:

 • Rensning af faldstammer
 • Rensning af gulvafløb og køkkenafløb
 • Rensning af tilstoppede køkken- og håndvaske
 • Tilstoppede toiletter
 • Slamsugning af vejbrønde og kloakbrønde
 • Tømning af septiktank
 • Rengøring af fedtudskillere, olieudskillere og sandfang
 • Rengøring af slambassiner og slamtanke

Lav en TV-inspektion af kloakken først

TV-inspektion er en effektiv måde at undersøge et problem eller en mistanke om et problem i kloakken.

På denne måde kan vi hurtigt og effektivt fastslå, hvilken type kloakservice, du har behov for.

Vi tilbyder TV-inspektion i Nærum og undersøger bl.a.:

 • Mistanke om rotter i kloakken eller i huset
 • Gentagne problemer med tilstoppet kloak
 • Mistanke om utætheder eller brud på kloakker/afløbsledninger
akut kloakservice Bagsværd og Kgs. Lyngby

Hvem hjælper vi?

Vi udfører kloakservice-opgaver for både virksomheder og private i Skodsborg. Er der behov for slamsugning i et sommerhus eller kolonihavehus, er vi også behjælpelige med det. Vi sørger altid for at vejlede og sparre på bedste vis, både før, under og efter en opgave.

Kloakservice i Nærum udføres og med slamsuger

Slamsugning kan være et effektivt tiltag for at få en sund kloak. Når skidt, slam, snavs og lignende er ude af kloakken, møder vandet ikke modstand. Det kan flyde frit, og du kan nemt bruge toilet, vask, brønd eller faldstammen. Har du problemer med kloakken, er kloakrensning med slamsuger yderst effektivt.

Vi kan hjælpe ved et stoppet toilet

Et stoppet toilet virker måske ikke altid super alvorligt. Det er dog godt at være opmærksom på, om problemet er tilbagevendende. Hvis det er tilfældet, kan det nemlig være, at det ikke bare er toilettet, som er stoppet – måske er der tale om en stoppet kloak.

Akut Kloakservice tager gerne et kig på kloakken

I den forstand kan et stoppet toilet altså være symptom på et dybereliggende og mere alvorligt problem. Derfor kan det være en god idé at kontakte en kloakrenser. Akut Kloakservice tilbyder kloakservice i Nærum, og vi kommer gerne ud og tager et kig på situationen.

Det kan også være godt at være opmærksom på nogle andre ting, som kan tyde på, at du skal tilkalde kloakservice. Her er 4 ting, du kan holde øje med:

 1. Hvis vandet ikke vil løbe ud af vasken via afløbet, kan det være, at du har en stoppet kloak.
 2. Hvis vandet i bunden af toilettet står højt, kan det også være tid til en kloakrensning.
 3. Er det tid til septiktanken skal tømmes
 4. Det er godt at være opmærksom på dårlig lugt – den kan nemlig stamme fra kloakken.

Brug for en kloakrensning i Nærum?

Ved hjælp af en undersøgelse, og eventuelt en TV-inspektion, kan vi finde ud af, om du har brug for en kloakrensning. Det kan spare dig mange penge at blive opmærksom på problemet, inden det vokser sig stort. Jo hurtigere du afdækker et kloakproblem, jo bedre og billigere i sidste ende.

Kontakt vores kloakservice døgnvagt, hvis du er i tvivl

Derfor kan du med fordel benytte dig af vores kloakservice døgnvagt, som sidder klar til at besvare dine spørgsmål 24/7. Sammen kan vi hurtigt finde ud af, om problemet er akut eller ej.

Kloakservice 24-7 i Nærum

Behovet for kloakservice opstår jo ikke kun på hverdage mellem 8-16. Derfor har vi også døgnservice. Vi er derfor klar til at rykke ud akut, både i weekenden eller om natten.

I sådanne tilfælde kan vi kontaktes på telefon 41 501 500.

Vi rykker ud hurtigst muligt.

Få et tilbud på kloakservice

Prisen på kloakservice varierer fra opgave til opgave. Den er afhængig af tidspunktet, størrelse og hvilken type opgave. Du kan altid være sikker på kvalitetsarbejde, udført af vores meget erfarne medarbejdere. Ønsker du et uforpligtende tilbud på kloakservice i Nærum, kan vi kontaktes på telefon 41 501 500 eller på info@akutkloakservice.dk

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Nærum, Rudersdal kommune

2850 Nærum er en nordlig bydel i Storkøbenhavn i Rudersdal kommune. Bydelen Holte–Nærum har ca. 20.000 indbyggere. Nærum afgrænses mod nord af Kighanerenden, mod øst af Jægersborg Hegn, mod syd af Mølleåen, og mod vest af Helsingørmotorvejen. Byen indeholder både villakvarterer, rækkehuse og etagebyggerier.

Helsingørmotorvejen skiller byen i øst i vest, mens Skodsborgvej skiller byen i nord og syd.

Nærum station er endestationen i den vigtige lokalbane Nærumbanen, der via Kongens Lyngby kører til Jægersborg station, hvor man kan skifte til S-tog mod hovedstaden eller mod Hillerød. Fra stationen afgår der flere forskellige busser en linje mod København eller Kokkedal og en mod Ishøj. Derudover går der busser imellem de nærliggende byer, Skodsborg, Lyngby og Virum.

Den ene af Rudersdals genbrugspladser ligger i Nærum og bliver i daglig tale kaldt Containerhaven.

Flere store virksomheder har til huse i Nærum, det multinationale firma Brüel & Kjær, der producerer måleinstrumenter. Shell har sit danske hovedkvarter i byen, Post Danmark og Sun Microsystems har afdelinger i byen.

Rundforbi idrætsanlæg i Nærum er et af de tre store idrætsanlæg i Rudersdal kommune. Her finder du en bred vifte af sportsgrene, fodbold, badminton, bordtennis m.m., derudover Rundforbi Svømmehal med dykning, vandpolo og svømning.

Vidste du...

… at tæt på Rundforbi idrætsanlæg lå det gamle Renseanlæg Rundforbi, der blev lukket i 2013, hvorefter alt spildevand og regnvand blev pumpet til Renseanlæg Lundtofte.

I den sydlige del af Rudersdal kommune, renses spildevandet på det fælleskommunale renseanlæg Mølleåværket (Renseanlæg Lundtofte) i Lyngby-Taarbæk kommune.

Mølleåværket renser spildevand for 150.000 personer og virksomheder i kommunerne Rudersdal, Lyngby-Taarbæk, Gladsaxe og Gentofte. Mølleåværket er af typen mekanisk/biologisk renseanlæg suppleret med kemisk fosforfjernelse.

Mølleåværket er det eneste renseanlæg for husspildevand i Danmark, der har et såkaldt MBR og MBBR-anlæg. Anlægget renser en del af spildevandet til en kvalitet, der lever op til kravene for fersk badevand. Samtidig er Mølleåværket et af de få anlæg, der brænder slammet af i et slamforbrændingsanlæg. Det gør værket til et højteknologisk og avanceret anlæg. Mølleåværket sørger desuden for en høj udnyttelse af restprodukterne, der bruges til produktion af grøn elektricitet.

Renseanlægget Lundtofte er en del af Mølleåværket A/S der også omfatter dele af det nedlagte Renseanlæg Ålebækken, afskærende ledningssystemer fra Renseanlæg Ålebækken til Renseanlæg Lundtofte og endelig Øresundsledningen, der leder det rensede spildevand ud i Øresund.

Spildevandet fra Nærum, Søllerød, Holte, Øverød og det sydlige Gl. Holte ledes ned til renseanlægget. Oplandet dækker blandt andet opland for de nedlagte renseanlæg, Rundforbi, Kirkeskoven og Dronninggård. Det nedlagte renseanlæg er erstattet af pumpestationer der pumper spildevandet til Renseanlæg Lundtofte.

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.