akut kloakservice kloakservice i Brøndby gentofte

Kloakservice Rødovre

Har du akut brug for døgnservice hjælp til kloakservice, kloakrensning, slamsugning, kloakspuling eller tv-inspektion? Så står vores dygtige specialister klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Vi har døgnvagt alle ugens dage, mandag til søndag samt alle helligedage.

Hvis afløbet stopper, vasken volder problemer, eller der på anden måde er kludder i kloakken, er vi klar til at yde professionel support.

Har du brug for kloakservice i Rødovre? Vi sidder klar ved telefonen – parate til at modtage dit opkald på alle tider af døgnet.

Hos os får du:

Lyder det som noget interessant? Få et gratis tilbud allerede i dag.

Akut kloakservice med døgnvagt i Rødovre

Hvis toilettet stopper, eller kloakken svømmer over sine breder, bliver der brug for professionel hjælp. Har du brug for vores hjælp til akut kloakservice med døgnvagt i Rødovre?

Vi har mere end 26 års brancheerfaring, og derfor har vi et indgående kendskab til faget, der ruster os til hurtigt og effektivt at lokalisere fejlen og udbedre den. Ofte er vi fremme på adressen kun 2 timer efter, vi har modtaget dit opkald.

Du kan altid kontakte vores døgnservice på telefon 41 501 500 eller skriv til info@akutkloakservice.dk.

Kompetent kloakservice til alle i Rødovre

Det kræver erfaring og specialviden at udføre kloakservice i Rødovre til perfektion. Vi leverer kvalitetshåndværk til tiden, og vores eksperter har naturligvis den nyeste teknologi og branchens bedste udstyr til rådighed, så de i løbet af kort tid kan løse dine udfordringer.

Gennem hele forløbet bliver du mødt af fageksperter, der med stor indsigt vejleder og rådgiver dig fra start til slut.

Der er ingen grund til at være nervøs: Vi har den viden, du mangler. Det gør os i stand til at håndtere dine kloakproblemer effektivt, så du ikke skal være bekymret for, om de udvikler sig til det værre.

Vi tager ansvar og servicerer kloakken, så den ikke volder problemer, når vores arbejde er afsluttet.

Kvalitetsstempel +4 stjerner på Trustpilot

Vi sætter en ære i at udføre høj kvalitet hver gang, men det er lige så afgørende for os at levere behagelig og imødekommende kundeservice.

Vi lever op til den høje standard, vi sætter. Det vidner de +4 stjerner på Trustpilot om. Kvalitetsstemplet er din garanti for, at vi overholder alle aftaler og standarder.

akut kloakservice

Ring og få hjælp til kloakservice i Rødovre

Gennem vores mange år i branchen har vi hjulpet tusindvis af glade kunder i Rødovre med Kloakservice. Du kan være sikker på, at vi konsekvent løser opgaven til din tilfredshed, og vi kører selvfølgelig ikke fra adressen, før uheldet er udbedret.

Leder du efter en troværdig rådgiver? Din glæde er vores drivkraft, og vi ser frem til at høre, hvad vi kan gøre for dig.

Din glæde er vores drive, og vi sætter en ære i at løse opgaven til stor fornøjelse for dig. Du er altid velkommen til at give os et kald på telefon 41 501 500 eller skriv til info@akutkloakservice.dk.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Rødovre kommune

2610 Rødovre er en bydel i Storkøbenhavn med næsten 42.000 indbyggere i Rødovre kommune. Rødovre er beliggende ca. 10 km. vest fra Rådhuspladsen mellem Glostrup mod vest, Brøndbyøster mod sydvest, Hvidovre mod syd, Valby mod sydøst, Valby mod øst og Herlev mod nord. Med så mange indbyggere, sker der en stor udledning af spildevand igennem byens kloaksystem.

Kloakker er ikke nogen almindelige mennesker tænker så meget over, men de er faktisk meget vigtige for vores sundhed og trivsel. De senere års klimaændringer har medført flere store skybrud i Danmark, som har givet et stort pres på kloakken. I de store byer eller andre områder med høj befæstningsgrad, kan kloaknettet ikke altid klare de store mængder af vand, og vandmasserne bliver presset op i gader og oversvømmer kældre. Disse oversvømmelser udfordrer private boliger, virksomheder, boligselskaber, kommuner og forsyningsselskaber.

Der sker løbende en tilpasning af kloaknettet, men det er en dyr og langvarig proces.  Derfor opfordrer Rødovre kommune alle borgere til at gøre en fælles indsats for at mindske de store og dyre vandskader. F.eks. kan regnvand fra hustagene håndteres med Lokal Afledning af Regnvand (LAR) på din egen grund. LAR-løsninger kan bestå i opsamling eller forsinkelse af regnvand eller nedsivning. Der er også mulighed for en kombination. Nedsivning forudsætter at de lokale forhold er egnet til det. I dele af Rødovre kommune har du mulighed for at søge om delvis udtræden af kloaksystemet, hvis du selv håndtere dit regnvand på egen grund. Du kan læse mere om nedsivning i Rødovre kommunens Trin-for trin guide

Spildevandet fra Rødovre kommune og Rødovre by bliver ledt til Renseanlægget Damhusåen og til Spildevandscenter Avedøre for at blive renset. Det rensede spildevand udledes herefter i Øresund og Køge Bugt. Begge renseanlæg drives af rensekoncernen BIOFOS, som Rødovre Kommune er indirekte medejer af via HOFOR

Vidste du...

…at Danmarks første egentlige indendørs indkøbscenter ligge ved Rødovre Rådhus, det kaldes Rødovre Centrum og åbnede 1 april 1966. Indkøbscentret er også Nordeuropas eneste familieejede storcenter. Med et areal på 75.452 km2 og 160 forskellige butikker, har du mulighed for at finde alt hvad hjertet begærer.

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.