Kloakspuling akut kloakservice døgnvagt

Kloakservice Fyn

Har du akut brug for døgnservice hjælp til kloakservice Fyn, kloakrensning, slamsugning, kloakspuling eller tv-inspektion? Så står vores dygtige specialister klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Vi har døgnvagt alle ugens dage, mandag til søndag samt alle helligedage.

Har du brug for professionel hjælp til dit afløb eller kloak? Så kontakt vores kloakservice på Fyn. Akut Kloakservice har i mere end 26 år i branchen serviceret fynboerne, når uheldet er sket på adressen.

Vi servicerer både private, virksomheder og boligforeninger. Du kan få fat i os alle timer i døgnet og vi laver alt inden for faget.

Vi har mere end 1000 tilfredse kunder, hvilket har givet os +4 stjerner på trustpilot.

Her er 4 perfekte grunde til, hvorfor du skal vælge os:

Ring til os helt uforpligtende i dag. Så finder vi den rette løsning til dig

Alt inden for kloakservice på Fyn

Når skaden er sket, er det vigtigt at handle hurtigt. Kloakproblemer har det oftest med at blive større, jo længere tid man venter på at reagere. Hos Akut Kloakservice rykker vi ud på hele fyn, når problemet skal løses.

Vi kan klare alle opgaver inden for kloakservice på Fyn, så du kan trygt bruge vores specialister.
Her er nogle af de arbejdsopgaver, som vi har løst i over 26 år:

  • Rensning af kloak rør og afløb
  • Stoppet toilet
  • Kloakrensning
  • Slamsugning
  • Tømning af toiletvogn
  • Rensning af faldstammer
  • Tømning af olietank

Vores medarbejder bliver løbene uddannet, så vi bevare det høje serviceniveau og håndværk.

Kundernes foretrukne valg på Trustpilot +4 stjerner

Akut Kloakservice har fra starten af, haft stor fokus på at komme akut ud til dig døgnet rundt, når uheldet er ude. Vi løser alle opgaver – store som små.

Vores 26 års erfaring har bl,a. givet os +4 stjerner på trustpilot, som vi er utrolig stolte af.

Det er vigtigt med et velfungerende kloaksystem, så der ikke sker uforudsete problemer i hjemmet. Hvis din køkkenvask fx er stoppet, kan det være besværligt at lave mad, eller hvis toilettet er ukampdygtigt.

Har du ikke mulighed for at fikse det selv, kan du altid få fat på os på døgntelefonen. Så sender vi en mand akut ud til din adresse på Fyn

Ring til Akut Kloakservice I dag. Vi giver med glæde et uforpligtende tilbud på din opgave..

akut kloakservice Kloakservice Farum

Kontakt os i dag

Vores personale sidder altid klar til at hjælpe dig. Vi har døgnvagt alle 365 dage til vores kunder i Fyn – jul, påske, pinse og nytårsaften.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave med det samme. Dit arbejde bliver kun udført af dygtige fagfolk.

Kontakt os gerne på telefon 41 501 500 eller via mail info@akutkloakservice.dk

Herefter vil en af vores kompetente kloakarbejdere rykke ud til den givne adresse og rette op på problemet.

akut kloakservice stoppet afløb
akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Fyn

Fyn er Danmarks tredje største ø med et areal på 3099 km2, med et indbyggertal på lidt under 500.000. Fyn er omgivet af det Sydfynske Øhav, Lillebælt, Kattegat, Storebælt og Lundeborgbæltet. Omkring Fyn ligger øerne Langeland, Ærø, Thurø, Tåsinge, Æbelø Strynø og ca. 90 andre småøer.
Det højeste punkt på Fyn er Frøbjerg Bavnehøj på 131 meter

De 5 største byer på Fyn er Odense med 181.000 indbyggere, Svendborg med 28.000, Nyborg med 18.000, Middelfart med 17.000 og Faaborg med 7.000.
Tidligere var Fyn et selvstændigt amt, men efter kommunalreformen blev Fyn en del af Region Syddanmark. Der findes 10 kommuner på Fyn, hvor Odense Kommuner er den største, med næsten 208.000 indbyggere.

Fyn er det sted i Danmark med flest herregårde. Der findes 123 herregårde og slotte rundt omkring på Fyn, som tidligere var hjemsted for grever og baroner, og mange stadig er det.

Fyns Hoved er det nordligste punkt af Fyn nordøstlige del af Hindsholm og skiller Kattegat og Storebælt. Lidt syd for Fyens Hoved ligger den lille naturhavn Korshavn der bruges af mange lystsejlere.
Hinaholm er en halvø der udgør det nordøstligste Fyn. Hindsholm er 91 km2 stor og er omgivet af farvandene Odense Fjord, Kattegat, Storebælt, Romsø sund og Kerteminde Fjord. Hindsholm ligger i Kerteminde kommune.

Vidste du...

…at der rundt omkring på Fyn er 8 mindre rensningsanlæg og ca. 60 minirenseanlæg der alle drives af  FFV Energi og Miljø.
I Odense ligger det helt store renseanlæg Ejby Mølle Renseanlæg der drives af Vandcenter Syd og dækker hele Odense. Anlægget har en kapacitet til at behandle spildevand for 385.000 personækvivalenter. Ejby mølle Renseanlæg er et MBNDKF renseanlæg som er et af de mest avancerede renseanlæg i Danmark.
Efter behandling på Ejby Mølle Renseanlæg udledes det rensede spildevand i Odense Å. Det rensede spildevand pumpes de 370 meter fra renseanlægget og ud i åen.

Vandcenter Syd, der er ansvarlig for Ejby Mølle Renseanlæg, lavede en større renovering af indløbet til renseanlægget i 2021, hvilket gav en betydelig forbedring af arbejdsmiljøet på arbejdspladsen og en væsentlig forbedring af flere processer.
Op til 6900 kubikmeter vand i timen løber igennem anlæggets riste, hvilket svare til den mængde en gennemsnitlig børnefamilie bruger på et år. Før var anlægget ikke stort nok til at klare presset fra de store mængder regnvand ved store regnskyl, men efter renoveringen er det bedre forberedt.

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.