akut kloakservice kloakservice i Brøndby gentofte

Kloakservice Amager

Har du brug for akut kloakservice så ring døgnet rundt vi køre ud til hele øens kloak med slamsuger, kloak kamera og udføre kloakservice, kloakrensning, slamsugning, kloakspuling eller tv-inspektion? Så står vores dygtige specialister klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Vi har døgnvagt alle ugens dage, mandag til søndag samt alle helligedage.

Er der problemer med din kloak eller afløb? Er dit toilet eller kloak ukampdygtig? Leder du efter kompetent kloakservice på Amager? Så er dit firma kun et opkald væk.

Akut kloakservice har hjulpet mere end 1000´erne af tilfredse kunder med deres kloak. Vi sætter en ære i at udføre markedets bedste kvalitet. Du kan altid få fat i en af vores fageksperter via vores døgnservice.

Når du bruger vores kloakservice på Amager får du:

Ring til os i dag. Vi giver med glæde et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kloakservice Amager med akut døgnvagt

Bor du på Amager og har brug for kloakservice, så kontakt vores døgnvagt.

Vi rykker akut ud alle timer på døgnet, så du kan altid få fat i os, når du står og skal bruge kloakservice, kloakrensning og slamsugning, så er vi den rette. 

Alt vores arbejde fortages af fageksperter med mere end 26 års erfaring i branchen.

Vi yder at til vores bedste for at løse dit kloakproblem, så hurtigt og effektivt som muligt. Hos os er god kundeservice en naturlig del af enhver opgave.

Hvilke opgaver løser vi inden for kloakservice på Amager

Der findes ikke en opgave, som vi ikke kan løse inden for kloakservice på Amager. Du kan altid have ro i maven, når du bruger os til at håndtere din opgave.

Her er nogen af de opgaver vi løser:

  • Slamsugning
  • Kloakrensning
  • Tømning af olietank
  • Kloakspuling
  • Rensning af afløb, gulvafløb, toilet og vask

Vores fageksperter er klar på telefonen alle ugens dage og vi rykker akut ud til alle opgaver – oftest fremme inden for 2 timer.

Lad os høre fra dig, så giver vi med glæde et gratis tilbud.

akut kloakservice

Vi vil være den foretrukne til kloakservice på Amager

Vi sætter en ære i vores arbejde og høje serviceniveau, når du hyrer os ind til en opgave. Det er med den tilgang, at vi har eksisteret i mere end 26 år og er kundernes foretrukne til kloakservice på Amager. 

Alle aftaler overholdes og du får altid leveret dit arbejde efter alle standarder. Vi investere løbende i markedes bedste udstyr og teknologier, så vores kunders uheld bliver løst til den højeste kvalitet og til aftalt tid.

Kontakt Akut Kloakservice i dag

Du kan altid kontakte os på døgntelefonen. Vi giver med glæde et gratis tilbud på din opgave i dag. Alt arbejde bliver kun udført af dygtige og erfarne medarbejdere.

Få et uforpligtende tilbud på professionel kloakservice på Amager, Kastrup og Dragør ved at kontakte os på 41 501 500 eller info@akutkloakservice.dk.

Vores medarbejder ringer til dig, når han er på vej ud til din adresse. Din opgave bliver løst korrekt, så dine afløb fungerer korrekt igen.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Amager

Amager er en ø i Øresund og dækker et område på 96,29 km2 ved Sjællands østkyst. Der bor næsten 217.000 mennesker på Amager, hvilket gør den til Danmarks tættest befolkede ø. I folkemunde bliver en person der er født og opvokset på Amager kaldt ”amagerkaner”

Administrativt er Amager delt imellem Københavns kommune, Tårnby kommune og Dragør kommune. Den københavnske del er opdelt i byerne Amager Øst, Amager Vest og Indre By og måske-måske ikke Christianshavn.

Amagers østlige kystlinje udgøres af Amager Strand, Kastrup Strandpark, Kastrup lufthavn og Dragør Havn. Syd-vestkysten er mest præget af eng-områder og diger. Nord-og vestkysten afgrænses af såvel kaj arealer mod Københavns Havn og diger.
Øens boligmasse består af  tæt bymæssig karrebebyggelse på Amagerbro, Islands Brygge, Christianshavn og Sundby, boligblokke primært i Kastrup/Tårnby og parcelhuskvarterer som er spredt ud over Sundby, Kastrup/Tårnby og Dragør. I de seneste 15 år er flere nye tætbebyggede områder som Ydre Islands Brygge, Amager Strand/ Strandlodsvej og Ørestaden, skudt op som nyudviklede bykvarterer

Vidste du...

…at Danmarks største pumpestation Kløvermarken Pumpestation ligger på Hejredalsgade på Amager?
Under København ligger et kæmpe kloaknet af rør og ledninger der sørger for at alt spildevand kommer den rigtige vej. To tredjedel af ledningerne kringler sig rundt i byen og munder ud i et kæmpestort kar under jorden på Hejredalsgade på Amager.

Danmarks største pumpestation på Amager blev opført i 1901 og har siden sørget for at spildevandet altid har løbet i en lind strøm til og fra øen.
I takt med byens udvikling har der været behov for større, bedre og mere moderne pumpe til kloak på stationen. Derfor blev der bygget en ny pumpestation ved siden af den gamle og den stod klar til indvielse i 2019.

Den nye pumpestation kører udelukkende på el fra vindenergi og på fuldautomatiske systemer. Indholdet bliver pumpet op i to 28-meter høje skorstenslignende tryktårne, som gør at der kommer kraft nok på flowet, til at det kan løbe videre ud til Rensningsanlægget Lynetten
På en solskinsdag passere ca. 70 millioner liter spildevand på et døgn og på en dag med skybrud kan det blive til 32 millioner liter i timen, så de store klimaforandringer gør at der er behov for at optimere kommunernes  spildevandshåndtering.
HOFOR A/S der står for håndtering af spildevand, er igang med flere store projekter der skal sikre København og omegnskommunerne bedre imod de store nedbørsmængder der kommer i fremtiden.

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.