Kloakspuling akut kloakservice døgnvagt

Kloakservice Greve

Har du akut brug for døgnservice hjælp til kloakservice, kloakrensning, slamsugning, kloakspuling eller tv-inspektion? Så står vores dygtige specialister klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Vi har døgnvagt alle ugens dage, mandag til søndag samt alle helligedage.

Når du fumler med din kloak, der ikke har lyst til at fungere, som du gerne vil have den til, hvad gør du så?

Du kontakter os for hurtig og kompetent kloakservice i Greve, hvor vi kan løsne dit afløb eller fjerne det snask, der står i vejen for dit liv.

Vi kan blandt andet tilbyde dig:

Døgnvagt kloakservice i Greve står altid klar til at hjælpe dig

Vi har døgnvagt kloakservice i Greve til dig alle årets dage og alle døgnets timer, og vi står på spring for at løse dit akutte problem, når det opstår.

Vi ved, hvor hurtigt tingene kan gå galt, og det sker sjovt nok altid på de værst tænkelige tidspunkter, og derfor er vi der altid for dig, når du ringer til os med dit akutte kloakproblem.

Vi er som oftest fremme hos dig på mindre end to timer, når du ringer omkring en akut forstoppelse eller andet skidt i din kloak eller afløb. Når vi så er hos dig, vil vi bruge alle vores mere end 26 års erfaring til at få løst problemet så hurtigt som muligt, uden at vi går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, så du trygt kan bruge din kloak igen, når vi har forladt din adresse.

Greve Kloak Service, Danmarks bedste specialister.

Perfektionistisk kloak service i Greve, vi har nogle af Danmarks bedste specialister til at ordne din kloak, når den driller, og vi stiller alle vores kræfter til rådighed for dig, når vi laver kloakservice i Greve og hjælper dig med det, du har behov for.

Vi er altid enormt servicemindede og klar til at hjælpe dig med alle dine problemer, og vi tilbyder selvfølgelig også råd og vejledning, samtidig med at vi med glæde svarer på alle de spørgsmål, du måtte have på hjerte.

Vores fagfolk er altid fuldt certificeret til at kunne lave alle former for kloakservice, og vi sikrer os altid, at alt bliver lavet grundigt og forsvarligt, så din kloak og dine rør ikke tager skade af vores arbejde. Det betragter vi som en selvfølgelighed, og vi går aldrig nogensinde på kompromis med sikkerheden, når vi løser din opgave, da det vigtigste for dig er, at du trygt kan kontakte os velvidende, at du får lavet et ordentligt stykke arbejde.

akut kloakservice kloakservice i Brøndby gentofte

Få et gratis og uforpligtende tilbud på kloakservice i Greve

Har du brug for kloakservice i Greve allerede i dag? Ring til os på 41 501 500 eller skriv til info@akutkloakservice.dk.

Vores personale er klar ved telefonen for at skræddersy et gratis og uforpligtende tilbud, der passer perfekt til dine behov og din kloak, og vi kører ud til dig når som helst, når du har behov for det for at løse problemet med din kloak.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Greve kommune

2670 Greve er en by på Østsjælland beliggende i Greve kommune der udover Greve Landsby også består af Greve Strand, Tune og Kildebrønde.
Greve kommune har næsten 51.000 indbyggere hvoraf størstedelen bor i Greve Strand ca. 44.000. Indbyggerne i Greve Strand er fordelt på Hundige i Vestegnen og de mindre bydele som Mosede Strand, Karlslunde og Greve Midtby. Der er ca. 25 km. fra Greve station til Rådhuspladsen i København
Midt i Greve ligger Greve Midtby Center, der servicerer alle Greve Strands borgere. Centeret er beliggende centralt i bydelen midt imellem strandvejen og Køge Bugt motorvejen.  I tilknytning til centret ligger Greve Svømmehal og vest for centret ligger Greve Rådhus og Greve Gymnasium.
Den kollektive trafik til og fra Greve sker fra Greve Station som er en S-togsstation på Køge Bugt-banen.

Vidste du...

… at spildevandsplanen i Greve kommune angiver hvorledes spildevandet fra kommunens borgere håndteres. Der er særlig fokus på ”det åbne land”, hvilket har til formål at forbedre spildevandsrensning på landet, så der kan opnås en tilfredsstillende vandløbskvalitet. Planen har fokus på kvaliteten af badevandet i Køge Bugt og tilpasning til den øgede mængde regnvand både i mængde og intensitet. Kommunens spildevandsstruktur er centraliseret idet, at alt spildevand fra nuværende og fremtidige kloakoplande ledes til Mosede Renseanlæg, hvorfra det rensede spildevand udledes i Køge Bugt.
Mosede Renseanlæg modtager spildevand fra alle husstande i Greve kommune. Renseanlægget kan rense og behandle op til 4.800.000 liter spildevand i timen, så der er konstant gang i anlægget.
Renseanlægget blev bygget i 1956 og nu trænger det til en gennemgribende renovering. Renseanlægget skal moderniseres og gener fra lugt og måger skal mindskes.

Du kan læse mere og renoveringsplanerne i Bag om projektet

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.