Kloakspuling akut kloakservice døgnvagt

Kloakservice Hvidovre

Har du akut brug for døgnservice hjælp til kloakservice, kloakrensning, slamsugning, kloakspuling eller tv-inspektion? Så står vores dygtige specialister klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Vi har døgnvagt alle ugens dage, mandag til søndag samt alle helligedage.

Er din kloak eller afløb begyndt at skabe dårlig luftgener? Siver dit vand ikke ud i dit kloaksystem? Så skal du bruge en fagekspert til kloakservice i Hvidovre.

Gennem 26 år har vi hjulpet over 1000´erne tilfredse kunder med at få deres kloak og afløb til at fungere korrekt.

Vi sætter en ære i at udføre markedets bedste kvalitet. Du kan altid få fat i en af vores fageksperter via vores døgnservice.

Når du ringer til os, sikrer vi dig:

Hvilken typer opgaver løser vores kloakservice i Hvidovre

Det kan være svært at finde et firma, der kan løse netop din konkrette opgave, når du skal bruge kloakservice i Hvidovre. Derfor har vi i mere end 26 år specialiseret os inden for faget, og ansat de rette specialister. Du kan altid ringe til os, uanset hvilken opgave du skal have løst inden for kloakservice i Hvidovre. 

Her er bl.a. nogle af de opgaver, som vi løser: 

  • Rensning af faldstamme
  • Slamsugning
  • Kloakrensning
  • Stoppet toilet
  • Tømning af olietank
  • Kloakspuling

Hvis din udfordring ikke er nævnt i ovenstående, skal du ikke tøve med at ringe. Vi kan med garanti komme ud på din adresse, og klare problemet med det samme.

Kloakservice med døgnvagt i Hvidovre

Du er ikke herre over, hvornår dit kloakuheld sker. Derfor tilbyder vi kloakservice i Hvidovre med akut døgnvagt. Står du med vand til knæene eller virker din kloak ikke mens du har gæster? Det skal du aldrig bekymrer dig om mere, når vi er til rådighed.

Vores vagttelefon er bemandet alle timer i døgnet, uanset opgavens omfang – også selvom det er uden for vores normale åbningstid. 

Vi er af den overbevisning om, at vi skal kunne komme dit problem til livs med det samme.

Jo hurtigere dit kloakproblem bliver løst rigtigt, jo nemmere er det at undgå store omkostninger.

Veludført kloakservice i Hvidovre gennem 26 år

Vores årelange erfaring med at levere kloakservice i Hvidovre har medført, at vi er området foretrukne firma, når uheldet er ude. Det har bl.a. givet os +4 stjerner på trustpilot – stjerner som vi er meget stolte af. 

Alle vores specialister tager altid udgangspunkt i dit konkrete problem. For os er ingen opgave ens og der er ikke en fast skabelon. Når du kommer i dialog med os for første gang, sørger vi for at give den bedste rådgivning og vejledning- før, under og efter opgaven er færdiggjort. Det har vi stor erfaring med, giver det bedste samarbejde for begge parter.

akut kloakservice kloakservice i Brøndby gentofte

Prisen på Kloakservice i Hvidovre

Det er svært at give en exakt pris på din kloakservice i Hvidovre. Priserne variere efter opgavens omfang, ydelse, tid på døgnet og hvor akut situationen er. Vi kan heller ikke vide, hvor længe problemet har været tilgængeligt. Det har også en stor påvirkning på, hvor tidskrævende arbejdet bliver. 

Du har altid mulighed for at få os til din adresse via vores døgnservice – aftenen, natten eller i weekenden.

Kontakt os hvis du har brug for hjælp her og nu eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os på 41 501 500 eller skriv til info@akutkloakservice.dk.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Hvidovre kommune

2650 Hvidovre er en bydel i Storkøbenhavn og er beliggende i Hvidovre kommune øst for Brøndby, syd for Rødovre og vest for Valby og otte kilometer vest fra København centrum. Hvidovre har ca. 54.000 indbyggere.

Der findes ikke så mange grønne områder i Hvidovre, men et af dem er Vigerslevparken der ligger omkring Harrestrup Å/Damhusåen. Den er et fire kilometer grønt bælte, der går fra Damhussøen i nord til Valbyparken i syd. Vigerslevparken er anlagt af flere gang i perioden 1929 til 1963 og navnet stammer fra den første kendte mand, som byggede en gård i området. Han hed Vidgar og lagde navn til Vigarsløv.

Parken er flere steder delt op ad store veje og jernbanen mod Roskilde, og det giver en noget usammenhængende park. Der er etableret flere fodboldbaner i parken og op til Damhussøen ligger der, på den gamle vandværksgrund, et vandværksted hvor der undervises om drikkevand og undersøgelser af vands egenskaber og vandkvalitet. Parken blev sammen med Damhussøen, Damhusengen og Krogebjergparken fredet i 2010.

Derudover er der et mindre grønt område ud imod Kalveboderne i Hvidovres sydøstlige hjørne

Hvidovre har tidligere haft fodboldhold i Superligaen men de senere år er det Ishockey som er blevet byens førende elitesport. Hvidovre Ishockey Klub har ikke mindre end to skøjtehaller at spille i, og den professionel overbygning Hvidovre Ligahockey er pt. et af hovedstadens stærkeste ishockeyselskaber. I bydelen ligger også en af de kun 3 curlinghaller der findes i danmark hvor der er opfostret mange talenter.

Vidste du...

… at HOFOR Spildevand Hvidovre A/S er det selskab der ejer ledningerne og det anlæg der gør det muligt at bortlede spildevandet i Hvidovre.
Afløbssystemet i Hvidovre er geografisk opdelt i to områder. Størstedelen af afløbssystemet øst for Avedøre Havnevej er fælles kloakering, hvor regnvand og spildevandet samlet ledes til Renseanlæg Damhusåen. Vest for Avedøre Havnevej og på Avedøre Holme er afløbssystemet opdelt i to ledningsnet. Her ledes regnvand direkte til vandløb og Køge Bugt, og spildevandet ledes til Renseanlæg Avedøre.

Renseanlæg Damhusåen er et stort renseanlæg, der kan behandle det spildevand 350.000 voksne bidrager med pr. dag. Renseanlægget er et MBNDK anlæg som er blandt de mest avancerede renseanlæg i Danmark.   Efter behandling på Renseanlæg Damhusåen udledes det rensede spildevand i Øresund. Det pumpes således 11,47 km. væk fra renseanlægget. Du kan læse mere om MBNDK Renseanlæg Damhusåen på Din Geo

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.