akut kloakservice kloakservice i Brøndby gentofte

Kloakservice Tårnby

Har du brug for akut kloakservice så ring døgnet rundt vi køre ud til hele øens kloak med slamsuger, kloak kamera og udføre kloakservice Tårnby, kloakrensning, slamsugning, kloakspuling eller tv-inspektion? Så står vores dygtige specialister klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Vi har døgnvagt alle ugens dage, mandag til søndag samt alle helligedage.

Er der problemer med din kloak eller afløb? Er dit toilet eller kloak ukampdygtig? Leder du efter kompetent kloakservice i Tårnby? Så er dit kloak firma kun et opkald væk.

Akut kloakservice har hjulpet mere end 1000 tilfredse kunder med deres kloak problem. Vores Kloak firma sætter en ære i at udføre markedets bedste kloak arbejde. Du kan altid få fat i en af vores fageksperter via vores døgnservice.

Når du bruger vores kloakservice i Tårnby får du:

Ring til os i dag. Vi giver med glæde et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kloakservice Tårnby med akut døgnvagt

Bor du i Tårnby og har brug for kloakservice, så kontakt vores døgnvagt.

Vi rykker akut ud alle timer på døgnet, så du kan altid få fat i os, når du står og skal bruge kloakservice, kloakrensning og slamsugning, så er vi den rette. 

Alt vores arbejde fortages af fageksperter med mere end 26 års erfaring i branchen.

Vi yder at til vores bedste for at løse dit kloakproblem, så hurtigt og effektivt som muligt. Hos os er god kundeservice en naturlig del af enhver opgave.

Hvilke opgaver løser vi inden for kloakservice i Tårnby

Der findes ikke en opgave, som vi ikke kan løse inden for kloakservice i Tårnby. Du kan altid have ro i maven, når du bruger os til at håndtere din opgave.

Her er nogen af de opgaver vi løser:

  • Slamsugning
  • Kloakrensning
  • Tømning af olietank
  • Kloakspuling
  • Rensning af afløb, gulvafløb, toilet og vask

Vores fageksperter er klar på telefonen alle ugens dage og vi rykker akut ud til alle opgaver, oftest fremme inden for 2 timer.

Lad os høre fra dig, så giver vi med glæde et gratis tilbud.

akut kloakservice

Vi vil være den foretrukne til kloakservice i Tårnby

Vi sætter en ære i vores arbejde og høje serviceniveau, når du hyrer os ind til en opgave. Det er med den tilgang, at vi har eksisteret i mere end 26 år og er kundernes foretrukne til kloakservice i Tårnby. 

Alle aftaler overholdes og du får altid leveret dit arbejde efter alle standarder. Vi investere løbende i markedes bedste udstyr og teknologier, så vores kunders uheld bliver løst til den højeste kvalitet og til aftalt tid.

Kontakt Akut Kloakservice i dag

Du kan altid kontakte os på døgntelefonen. Vi giver med glæde et gratis tilbud på din opgave i dag. Alt arbejde bliver kun udført af dygtige og erfarne medarbejdere.

Få et uforpligtende tilbud på professionel kloakservice på Amager, i Tårnby, Kastrup og Dragør ved at kontakte os på 41 501 500 eller info@akutkloakservice.dk.

Vores medarbejder ringer til dig, når han er på vej ud til din adresse. Din opgave bliver løst korrekt, så dine afløb fungerer korrekt igen.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Tårnby

2770 Tårnby er en bydel i Storkøbenhavn med ca. 44.000 indbyggere. Tårnby kommune ligger på Amager 7 km. syd for Københavns centrum.

Tårnby grænser op til Dragør kommune mod syd, og Københavns kommune mod nord. Kommunen består af tre byområder, Kastrup, Tårnby og Vestamager. Øen Saltholm hører også til i Tårnby består af tre overordnede kvarterer. Centrum af kommunen kaldes Tårnby, det er her den ene af kommunens stationer findes, samt Tårnby Torv, der er kendt for at være fødested for dansk hip hop kultur.

Den østlige del af kommunen er Kastrup, der lægger navn til næsten hele kommunens postnummer. Det er også her du finder Københavns Lufthavn, men jernbanestation og den del af Metroen der strækker sig ind i kommunen. Den vestlige del kaldes Vestamager, dette område består både af store områder af Fælleden, samt landsbyerne Tømmerup og Ullerup, og stederne Skelgårde, Viberup og Rågård. Vestamager syd for Alkmaar Allé dele postnummer med Dragør.

Den største del af kommunens areal er ubebygget områder som Saltholm, Peberholm, Københavns Lufthavn og det sydvestlige Amager.

En af kommunens store arbejdspladser er Københavns Lufthavn, der er den største lufthavn i Danmark. Lufthavnen blev grundlagt i 1925 som Kastrup Lufthavn og er iblandt de ældste internationale lufthavne i Europa.

Vidste du...

…at Tårnby Forsyning renser spildevand for næste 19.000 husstande i Tårnby kommune, hvor spildevandet sendes til Renseanlægget Kastrup Strandpark.

Renseanlægget Kastrup Strandpark er i gang med en større renovering, hvor den 45 år gamle rådnetank skal skiftes. Et nedrivningshold skal fjerne den gamle tank, for at gøre plads til det kommende pyrolyseanlæg. Et pyrolyseanlæg vil på en ny og innovativ måde, sørge for at omdanne slammet til biokoks, der er et bæredygtigt gødningsprodukt.

Selvom den utidssvarende rådnetank nu bliver fjernet, vil der komme en ny rådnetank, når renseanlægget indenfor de kommende år skal ombygges. De to anlæg vil kunne drage nytte af hinanden, da overskudsvarme fra pyrolyseanlægget, der kan blive op til 650 grader, vil kunne opvarme den nye rådnetank.

Det nye pyrolyseanlæg er et skridt på vejen til at gøre Tårnby Forsyning energineutral i 2030.
Pyrolyseanlægget er fremrykket for at imødekomme eventuelle problematikker med PFAS i slammet.

Den høje varme i pyrolyseanlægget sørger for at PFAS og andre miljøskadelige stoffer forsvinder fra slammet.
Samlet set er det en gevinst for både miljøet og Tårnby Forsyning, da det ville have en betragtelig omkostning, hvis man var nødt til at sende slammet til bearbejdning et andet sted.

Når Tårnby Forsyning selv udskiller de miljøskadelige stoffer, kan restproduktet efterfølgende sælges til skovbrug som biokoks.

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.