Kloakspuling akut kloakservice døgnvagt

Kloakservice Holbæk

Har du akut brug for døgnservice hjælp til kloakservice Holbæk, kloakrensning, slamsugning, kloakspuling eller tv-inspektion? Så står vores dygtige specialister klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Vi har døgnvagt alle ugens dage, mandag til søndag samt alle helligedage.

Trænger din kloak til en kærlig hånd? Er der noget i den, der er tilstoppet eller lugter grimt?

Vi er her for at hjælpe dig af med dit kloakproblem, da vi laver Holbæks bedste kloakservice.

Med over et kvart århundredes erfaring, og vi overholder alle aftaler, når du skal have hjælp med din kloak.

Hos os får du altid:

Akut kloakservice i Holbæk, når du har behov for det

Vi ved, hvor vigtigt det er at få løst et akut kloak problem, når det først opstår, og du kan derfor ringe til vores døgnvagt i Holbæk 24 timer i døgnet for at få den nødvendige hjælp.

Vi laver akut kloakservice året rundt og på alle timer af døgnet, og uanset hvor du er i Holbæk, så kan vi i næsten alle tilfælde garantere, at vi er hos dig på under to timer fra dit opkald.

Kompetente og erfarne fagfolk til kloakservice i Holbæk

Vi kan stolt prale af at have lavet kloakservice i over 26 år, og denne erfaring kommer dig til gavn, når du kontakter os.

Med de mange års erfaring og et hav af veludførte opgaver, tør vi godt love, at du ikke kan finde en bedre samarbejdspartner i Holbæk, når du skal have lavet noget med din kloak.

Her er nogle af de ting, vi kan hjælpe dig med:

  • Rensning af kloakker og rør
  • Tømning af brønde
  • Slamsugning
  • Spuling af kloakker

Vi laver dog også meget andet, så hvis du skal have tømt en vejbrønd, eller der er et stoppet afløb, så er vi også din perfekte partner.

Du kan selvfølgelig også når som helst kontakte os for at finde ud af, hvordan vores perfektionistiske specialister kan hjælpe dig med det, du står og har brug for i netop dette øjeblik.

+4 stjernet kloakservice i Holbæk

Hvis du endnu ikke er helt sikker på, at vi laver Holbæks bedste kloakservice, så tag et kig på vores +4 stjerner på hjemmesiden Trustpilot.

Dette er noget, vi er enormt stolte af, og vi sætter en ære i at hjælpe vores kunder, så de er fuldt tilfredse, når vi forlader dem.

Vi har allerede over 190 anmeldelser, der vidner om vores imponerende arsenal af ydelser og kompetencer, og vores fagfolk bliver hele tiden videreuddannet, så de kan holde sig ajour med alle de problemer, der kan opstå, når man arbejder med dine kloakker.

akut kloakservice gladsaxe

Ring til os, når du har brug for hjælp

Du kan når som helst kontakte os, når du har brug for hjælp til din kloak.

Vi hjælper dig med dit behov uanset type og størrelse, og det eneste, du skal gøre, er at ringe på 41 501 500 eller skrive på info@akutkloakservice.dk, og du vil få alt den hjælp, du har brug for.

Alle tilbud er 100 procent gratis og uforpligtende, og vores servicemindede personale skræddersyer altid et unikt tilbud, der passer til dig og din situation.

akut kloakservice logo

Akut Kloakservice løser mange forskellige kloakservice opgaver hos private, erhverv og boligforeninger på sjælland, i københavn og nordsjælland.

Vi er fleksible og kan rykke hurtigt ud ved akutte problemer døgnet rundt. Kontakt os og hør mere om vores ydelser.

Døgnservice
Ring døgnet rundt på
tlf. 41 501 500

Holbæk kommune

4300 Holbæk Kommune er en kommune i Region Sjælland. Efter kommunalreformen i 2007, består kommunen sammenlagt af, hvad der førhen var Holbæk, Tølløse, Tornved, Svinninge og Jernløse kommune.

Kommunen strækker sig fra Jyderup i vest, til Holbæk, Tølløse og Orø i øst, samt fra Svinninge og Gislinge i nord, til Store Merløse i syd. Med over 72.000 indbyggere, er 4300 Holbæk Nordvestsjællands største by. Derudover inddeles kommunen i alt i 18 unikke lokalområder, heriblandt Mørkøv, Gislinge og Vipperød.

Èt af kommunens seks kerneområder er vækst og bæredygtighed. Herunder findes afdelingen for By og Landskab, hvorunder opgaverne indenfor natur, vand og miljø, samt lokalplaner og bosætning varetages.

Kommunen har i alt 14 rensningsanlæg. Rensningsanlæggenes udledninger sker i bl.a. Holbæk Fjord, Isefjorden og Regstrup Å.

Vidste du...

… at urenset spildevand, som ledes ud i vandmiljøerne, kan reducere indholdet af ilt i vandløb så meget, at der ikke er nok ilt til dyr og alger?

I Holbæk Kommune er der blevet registreret omkring 700 ejendomme, hvor spildevandet bliver ledt direkte ud i f.eks. vandløb og søer. Nærliggende ejendomme ved disse vandområder, kræver en bedre rensning af spildevandet, da antallet af næringsstoffer i det urensede spildevand vil påvirke naturen negativt.

For nogle ejendomme, tilbyder kommunen dispensation til separatkloakering. Det betyder at regnvand og spildevand løber i separate ledningssystemer.

Holbæk rensningsanlæg har kapacitet til behandling af spildevand svarende til 60.000 personækvivalenter. Anlægget er et MBNDK anlæg, hvilket betyder at den er blandt de mest avancerede anlæg i Danmark. Her renses spildevandet af flere omgange. Det rensede spildevand udledes derefter i Holbæk Fjord.

Du kan kontakte os alle timer i døgnet – vi svarer hurtigt. Udfyld alle punkter.